Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(blondinatore @ 2008 11 21, 14:36)
as gi neprasiau tu pinigu leist ant manes, nu baikit pagaliau!!!!!!!!!!!!
neurzgiu ant tevu, nei prasiau ju pagalbos nei prasysiu, nei jie zino kokioj esam badar situacijoj, as tik raisua kad pagalbos neprasysiu, o del buto tai man nei silta nei salta, vis tiek kazkada paveldesim ji su broliu, as tik garsiai pamasciau, kad savo vaiko isleisdama i pasauli ir turedama galimybe, neisleisciau jo basom kojom, tik tiek , cia mano nuomone aplamai, o ne urzgimas ant tevu.su anyta santykiu reguliuot neketinu, ji man ne seima, su tevais palaikau formalius santykius, kad ir kiek pas juos namie prisikankinau ir prisiverkiau, jie yra mano tevai ir augino mane kaip mokejo. o anytos nekenciu, ir manau galiu ta sakyti drasiai. jei buvo tokia tema parasiau ka galvoju, negi dabar turiu kazka vaidinti? tokia esu kokia esu, nekenciu apsimetinejimo ir melu. as jos nekenciu ...ir viskas...o kad trokstu jos mirties ar ne trokstu tai cia irgi mano reikalas, as nesimeldziu kasvakara kad ji kuo greiciau mirtu, tik parasiau kad jai mirus musu seimai bus daug lengviau gyventi, tiek...ir ne jum gerbiamoji mane mokyti gyvenimo, supraskit pagaliau, kad as cia parasiau noredama REALAUS PATARIMO KAIP SPRESTI FINANSINE SITUACIJA, o ne tam kad narstytumete mane po kauleli ir aptarinetumete mano vienas ar kitas frazes!!!  man seima yra tik sunus ir vyras, ir uz ja kovosiu nagais ir dantimis...
jau galvojau neberasysiu cia, bet ziuriu vis atsiranda gudruciu, kurios neperskaito tai, ka rasiau, palesineja vienam puslapi, kitam ir rezia savo nenuguncijama tiesa...as cia visiskai nenoriu su jumis pyktis ir aiskintis, labai prasau bukit tokia maloni, jei neturit ka patarti ir sirdis pagiezos pilna, tai bent nerasinekit cia, nes skaudu ne del jusu zodziu, o del to kad jus rasote apie mane tai, ko tikrai nera, manau ir jum butu nemalonu, jei kokia uzsipultu ir pradetu isvertineti jusu frazes sau patogiu kampu.
dekoju...
p.s.ohmy.gif jus noretumete bendrauti su anyta, kuri kai gime jos anukas ir paklause vyro ar viskas gerai, vyras pasake kad taip atsake "velnias, o as buvau isitikinusi kad jus tik issigimeli galit pasidaryti"...???????!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyta tikrai velnio pramanyta... Po tokios frazes plyksteleciau i dantis rimtai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2008 11 21, 15:46)
Anyta tikrai velnio pramanyta... Po tokios frazes plyksteleciau i dantis rimtai...  doh.gif

tai va, o man cia siulo bandyt sutart su anyta, nes "visgi gimine" biggrin.gif
kartais draugai buna artimesni, nei kazkokie tokie gimines!
Atsakyti
blondinatore, suprantu tave. Dziaugiuosi, kad palaikai vyra ir esi stipri del savo seimos. Desimtatukstantines skolas ir ne litais, o eurais ir mes turejom (tiesa, jos atsirado jau esant seima ir nuo manes nieko neslepiant). Labai sunkus periodas buvo, kai reikejo skaiciuot kiekviena centuka, ziuret ka valgom, ka perkam. Bet su vyru buvom kaip vienas kumstis, sustiprejom - ir juokemes ir verkem kartu, bet viska istverem be kitu materialines pagalbos. Buvo sunku matyt vyra dirbanti iki vidurnakcio, nuolat pavargusi, norejosi ir man demesio, bent jau i parka kartu iseit, bet... tiesiog tikejau, kad viena diena viskas pasibaigs ir galesim pamirst skolas, virsvalandzius ir leisti sau kokia nors pramoga. Dekoju Dievui, kad tuo galim jau dziaugtis. Tikek ir tu, nepasiduok ir viskas bus gerai...

O del anytos tai patyliu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 11 21, 17:28)
blondinatore, suprantu tave. Dziaugiuosi, kad palaikai vyra ir esi stipri del savo seimos. Desimtatukstantines skolas  ir ne litais, o eurais ir mes turejom (tiesa, jos atsirado jau esant seima ir nuo manes nieko neslepiant). Labai sunkus periodas buvo, kai reikejo skaiciuot kiekviena centuka, ziuret ka valgom, ka perkam. Bet su vyru buvom kaip vienas kumstis, sustiprejom - ir juokemes ir verkem kartu, bet viska istverem be kitu materialines pagalbos. Buvo sunku matyt vyra dirbanti iki vidurnakcio, nuolat pavargusi, norejosi ir man demesio, bent jau i parka kartu iseit, bet... tiesiog tikejau, kad viena diena viskas pasibaigs ir galesim pamirst skolas, virsvalandzius ir leisti sau kokia nors pramoga. Dekoju Dievui, kad tuo galim jau dziaugtis. Tikek ir tu, nepasiduok ir viskas bus gerai...

O del anytos tai patyliu....  doh.gif

na va, pas mus dabar lygiai tokia pat situacija, tikiuosi kad viskas baigsis kaip jum 4u.gif
dekoju uz palaikyma, dziaugiuosi kad dauguma man atrasiusiu supratingi ir protingi zmones, kurie labai mane ir mano seima palaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 21, 15:36)
as gi neprasiau tu pinigu leist ant manes, nu baikit pagaliau!!!!!!!!!!!!

Aš citavau ne Jūsų postą, tiesiog pabandžiau oponuoti parašiusiai mamytei ir tiek g.gif Na sutinku, bjauri boba ta Jūsų anyta, ignoruokit ją, bet jau tik nelinkėkit jai tokių baisybių, visi palinkėjimai ir prakeikimai bumerangais grįžta, o Jus taip mylite savo vyrą ir vaiką. Va imkit balioną ir nesibarkit taip 4u.gif o patarimų jau gavote ir ne vieną, tik atsirinkite sau tinkamą bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2008 11 21, 20:07)
Aš citavau ne Jūsų postą, tiesiog pabandžiau oponuoti parašiusiai mamytei ir tiek g.gif  Na sutinku, bjauri boba ta Jūsų anyta, ignoruokit ją, bet jau tik nelinkėkit jai tokių baisybių, visi palinkėjimai ir prakeikimai bumerangais grįžta, o Jus taip mylite savo vyrą ir vaiką. Va imkit balioną ir nesibarkit taip 4u.gif    o patarimų jau gavote ir ne vieną, tik atsirinkite sau tinkamą  bigsmile.gif

atsiprasau ax.gif pasirode kad man rasete, dabar labai nesmagiai jauciuosi blush2.gif
as anytai i akis niekada nieko blogo nesu pasakius, o apie tai, kad mirus musu seimai palengves gyvenimas tik cia, kur maniau galinti laisvai reiksti savo nuomone ir issikalbejus tikrai lengviau pasidaro, ir vyrui, bet jis mane supranta, na gal per riebiai uzvariau su tais palinkejimais kuo greiciau iskeliaut pas abraoma bet jus neisivaizduojat, kaip man buvo, kai suzinojau kokiais zodziais anyta pasitiko savo anuka, 3 paras nusiraminti negalejau, vis verkiau...ji dar daug visko prisakius, pridarius buvo, as nerasysiu, nes labai ilgai cia uztruks, bet situacija siai dienai tokia, kad su ja nebendrauju, o jos exvyra labai gerbiu ir myliu...nesu burbekle, kuri ant visu varo ir nori kad visi tik jai pataikautu.o su teveliais savo deje neturiu rysio, nes jie mane per grieztai auklejo, ir as zinau kad savo vaiko taip neauklesiu (juolab kad nesuprantu kodel jie tokie griezti, nes nebuvau bludna merga), gerai kad bent vyras jiem itinka (kuri jie labai gerbia), ir anuka myli...
aciu uz balioneli, o cia jum 4u.gif
dar kart atsiprasau kad uzsistaugiau, siaip nesu piktybinis zmogelis, bet zinot kaip per ta PMS buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2008 11 21, 20:07)
Aš citavau ne Jūsų postą, tiesiog pabandžiau oponuoti parašiusiai mamytei ir tiek g.gif  Na sutinku, bjauri boba ta Jūsų anyta, ignoruokit ją, bet jau tik nelinkėkit jai tokių baisybių, visi palinkėjimai ir prakeikimai bumerangais grįžta, o Jus taip mylite savo vyrą ir vaiką. Va imkit balioną ir nesibarkit taip 4u.gif    o patarimų jau gavote ir ne vieną, tik atsirinkite sau tinkamą  bigsmile.gif

O as visai nenoreciau Jums priestarauti 4u.gif Visiskai sutinku su Jumis, tiesiog nenorejau labai kategoriskai reiksti savo nuomones, nes, mano nuomone, blondonatorei reikia palaikymo netgi labiau uz patarimus. O pulti jos nematau jokios prasmes, nes ji ir pati kuo puikiausiai viska supranta. Blondonatores pasisakymuose apie tevus, kurie gyvena prabangiame bute neizvelgiau priekaistu kad nesidalina su ja ir jos vyru savo turtais, o tik skausma, kad nesusikloste ju tarpusavio santykiai ir nera silumos. Kazkodel manau, butent tai ir yra problema, o ne pinigai.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 12:40)
Va ta, ka jus dabar paraset, pasakykit savo tevams. Zodis i zodi...
Siap tai jau nera labai baisi situacija. Manau po kokiu 2-4 metu issikapanosit.  mirksiukas.gif

Nu ko prikibot, tėvai tėvai doh.gif Toks jausmas, kad visų tėvai turtuose maudosi doh.gif Visą gyvenimą vaikus augina, dar turi sukt galvą jiems užaugus, nu pagailėt reikia. Nebent iš tikrųjų nėra striuka su pinigais, bet tuomet jau seniai būtų paskambinusi.
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 14, 11:23)
..o del svorio pati negerai jauciuosi del jo, net rubu negaliu nusispirkti, turiu kelnes megstini palaidine ir juos tampau, atrodo jei ir nusipirksiu tai tikrai jau uztvirtinsiu kad esu storule...mama mano griezta vis pasitycioja is mano dabartines isvaizdos, o man taip skaudu...aisku zmonem atrodo kad jei storas tai visa diena tik ir valgo....

Manau, kad imi į galvą ten kur nereikia. Kas čia per storumai, nu briedai kažkokie. Tu žiūrėk kaip tu jautiesi, o ne kaip kiti jaučiasi. Jei jiems nepatinka su tavim tokia bendraut, eina jie... Tau skaudu dėl ko? Ar tai, kad jie pasityčioja, ar del to, kad tu priaugai svorio? Susidėliok prioritetus, šiandien turi didesnių bėdų, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 11 24, 11:52)
O as visai nenoreciau Jums priestarauti  4u.gif Visiskai sutinku su Jumis, tiesiog nenorejau labai kategoriskai reiksti savo nuomones, nes, mano nuomone, blondonatorei reikia palaikymo netgi labiau uz patarimus. O pulti jos nematau jokios prasmes, nes ji ir pati kuo puikiausiai viska supranta. Blondonatores pasisakymuose apie tevus, kurie gyvena prabangiame bute neizvelgiau priekaistu kad nesidalina su ja ir jos vyru savo turtais, o tik skausma, kad nesusikloste ju tarpusavio santykiai ir nera silumos. Kazkodel manau, butent tai ir yra problema, o ne pinigai.

ax.gif
del nesusiklosciusiu santykiu su tevais tai jus kaip pirstu i aki pataiket...
na, o su pinigais tikrai striuka, bet savo seimoj (vyras ir as), pagaliau jauciuosi mylima ir vertinama. del pinigu, tai tikrai nesu is tu, kurios gali ir moka prasyti.tikrai susitvarkysim, bet pas tevus neprasyciau net jei santykiai butu ir geri...
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2008 11 24, 13:17)
Manau, kad imi į galvą ten kur nereikia. Kas čia per storumai, nu briedai kažkokie. Tu žiūrėk kaip tu jautiesi, o ne kaip kiti jaučiasi. Jei jiems nepatinka su tavim tokia bendraut, eina jie... Tau skaudu dėl ko? Ar tai, kad jie pasityčioja, ar del to, kad tu priaugai svorio? Susidėliok prioritetus, šiandien turi didesnių bėdų, laikykis  4u.gif

aciu 4u.gif
na del tevu jau nesikartosiu, cia jau tiek apie juos aprasiau schmoll.gif
o del svorio tai zinokit pati jauciuosi blogai, tartum as nesu as, tikrai is vyro jokiu priekaistu, labiau gal mama pasisaipo (kaip jai atrodo draugiskai), draugam mano svoris irgi nesvarbu, o skaudu kad priaugau svorio, ir sveikatai kenkia, ir kiekviena moteris manau nori atrodyti bent jau simpatiska...o jus isivazduokit, kad priaugot 50kg? zmogus kuris buvo normalaus kuno sudejimo, ir per kazkokius 5menesius priauga toki svori, tai tikrai nemanau kad atsirastu tokio, tokioj situacijoj nekreiptu i tai demesi...man svarbi visuma, ir sveikata, ir seimos gerove, ir t.t. tokia jau esu. blush2.gif
Atsakyti
Blondinatore, jus esate stipri ir labai ismintinga moteris, mylinti ir mylima 4u.gif Tikrai verta pagarbos, kad iskylus sunkumams nebegate "i krumus", o bandote isspresti situacija ir islaikyti seima. Kai du zmones taip myli vienas kita, tai tikrai visi sunkumai yra laikini smile.gif Galvokite, kad tai isbandymas jusu seimai ir jusu meilei, o ji islaikius jus gausite apdovanojima - laiminga seima.
Pinigai cia tikrai ne esme, bus tu pinigu irnesakyk.gif Svarbiausia, kad jusu seima stipri, turite mylinti vyra ir teveli wub.gif Sprendziant is jusu zodziu turite tikrai gera vyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 11 25, 01:14)
Blondinatore, jus esate stipri ir labai ismintinga moteris, mylinti ir mylima 4u.gif Tikrai verta pagarbos, kad iskylus sunkumams nebegate "i krumus", o bandote isspresti situacija ir islaikyti seima. Kai du zmones taip myli vienas kita, tai tikrai visi sunkumai yra laikini  smile.gif Galvokite, kad tai isbandymas jusu seimai ir jusu meilei, o ji islaikius jus gausite apdovanojima - laiminga seima.
Pinigai cia tikrai ne esme, bus tu pinigu  irnesakyk.gif Svarbiausia, kad jusu seima stipri, turite mylinti vyra ir teveli  wub.gif  Sprendziant is jusu zodziu turite tikrai gera vyra  smile.gif

oj, cia taip isgyrete mane kad net susigedau blush2.gif ax.gif 4u.gif
tikrai vyru skustis negaliu, aisku pasikivircijam kaip ir visose seimose, bet MB pradeda iskart maivytis ir prajuokina, arba apsikabina stipriai stipriai ir sako, myliu tave, vat wub.gif pas mus pykciai baigiasi is karto...as tikiu kad anksciau ar veliau mes issikapanosim, tik noretusi ta krize nudeti po svenciu, noretusi kaledas sutikti linksmai, nupirkti dovanu vaikuciui (maciau parduotuvej toki dainuojanti ir kalbanti lietuviskai suniuka berots ir rogutes, vyrui geru kvepalu ir pinigine, tevam dovanu, broliui ir artimiausiem draugam), na pasuksim galvas kaip tu dovanu prasimanyt, gal pigesniu, nes negalim sau siais metaias leisti prabangesniu...nu, bus dar tu kaledu mirksiukas.gif
dekoju jum uz palaikyma, tikiuosi kad viskas issispres 4u.gif
Atsakyti