Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

Nors čia pageidaujama tik geri atsiliepimai, o forumas-viešas, pasisakysiu kitaip:

1. Jūsų vyras tikras ši*nius tongue.gif , t.y. žiauriai neatsakingas, nebrendyla ir t.t. (sugalvok tu man imti paskolą, kad blondinę nukabinti laugh.gif). Netikiu, kad tai darė paskutinį kartą.

2. Jeigu jau pats prisidirbo, tegul pats ir srebia: dabar anstoliams ir kreditoriams skambinate jūs, prašote paskolos iš savo darbovietės jūs, taupote maisto sąskaita jūs...

3. Iš jūsų pusės jaučiai pyktis tėvams, kad jie gyvena milijono vertės bute ir nežino kad jums dabar blogai...kiek supratau kol gyvenote su jais, ne šventuole buvote bigsmile.gif

4. Kadangi čia prašoma patarimų, mano patarimas bėk nuo tokio vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:15)
4. Kadangi čia prašoma patarimų, mano patarimas bėk nuo tokio vyro  4u.gif

O kas sako, kad niekas neklysta? Is principo tai vyras pasielge vyriskai: bande kazkaip uzkariauti mergina, ispudi jai padaryt. mirksiukas.gif Tik buda netinkama pasirinko. doh.gif Negi uz tai ji skalpuoti visa gyvenima. mirksiukas.gif Dabar matyt pats suprato, ka pridirbo ir gailisi. Nesiskirsi gi tik del to su zmogumi, jei viskas kita yra tvarkoje.
Ir kam jai eiti nuo ja mylincio ir mylimo vyro i gatve su mazu vaiku ant ranku ir menka pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(fogete @ 2008 11 26, 23:52)
Saunuole blondinatore.Pagarba.Esi stipri ir drasi moteris.Zaviuosi tuo,kad nepalikai vyro,kad eis gera mama ir zmona.Labai linkiu,kuo greiciau isbrist is skolu ir gyventi laimingai 4u.gif

dekoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 27, 00:50)
čia gal ne į temą, bet Blondinatorei patarimas dėl dovanos sau  biggrin.gif  Žodžiu, nusiuntusi vaiko foto, padaro Kalendorių. Labai fainą. Praeitais metais pasidariau - atsidžiaugt negaliu. Kaina juokinga (8Lt., 10Lt.) i vaikiukas visus metus šypsosi iš Kalendoriaus. Galima šiaip atsispausdint, galima Fuji kaip didelę nuotrauką A4, galima įsirėmint. Žodžiu tikrai  thumbup.gif  o ir padovanot tokią gražu. Sekmės  4u.gif
čia vienas iš variantų arba yra kur Forumai, Paslaugos, ten dar daugiau

http://public.fotki.com/ziviled/

as jau sita galvoju uosviui siusti dovanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 11:32)

*
Is principo tai vyras pasielge vyriskai:

**
  Ir kam jai eiti nuo ja mylincio ir mylimo vyro i gatve su mazu vaiku ant ranku ir menka pasalpa?

*
turbūt mes vyriškumo sąvoką kitaip suprantame mastau.gif

**

mylinčio? g.gif

Pašalpa-menka drinks_cheers.gif , bet yra galimybė vaiką leisti į lopšelį ir pradėti dirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:48)
Pašalpa-menka  drinks_cheers.gif , bet yra galimybė vaiką leisti į lopšelį ir pradėti dirbti  4u.gif

O pati vedi/vestum?
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:15)
Nors čia pageidaujama tik geri atsiliepimai, o forumas-viešas, pasisakysiu kitaip:

1. Jūsų vyras tikras ši*nius  tongue.gif , t.y. žiauriai neatsakingas, nebrendyla ir  t.t. (sugalvok tu man imti paskolą, kad blondinę nukabinti laugh.gif). Netikiu, kad tai darė paskutinį kartą.

2. Jeigu jau pats prisidirbo, tegul pats ir srebia: dabar anstoliams ir kreditoriams skambinate jūs, prašote paskolos iš savo darbovietės jūs, taupote maisto sąskaita jūs...

3. Iš jūsų pusės jaučiai pyktis tėvams, kad jie gyvena milijono vertės bute ir nežino kad jums dabar blogai...kiek supratau kol gyvenote su jais, ne šventuole buvote  bigsmile.gif

4. Kadangi čia prašoma patarimų, mano patarimas bėk nuo tokio vyro  4u.gif

cia pageidaujami ne geri atsiliepimai, o prasiau patarimu kaip ISLIPTI IS SKOLU KUO EFEKTYVIAU IR GREICIAU o ne kaip mesti vyra ir koks jis pas mane sik...n

tai va,
1.mano vyrao nepazystat ir galit rasyti ka norit, o as zinau koks jis zmoguis ir jusu komentarai mano nuomones tikrai nepakeis...maza kuo jus tikite ar netikite, ne jus gyvenate manop gyvenima ir nezinote kaip kas, o komentuoti nuotrupas pasiskaicius tai mazu maziausia....
2. jis kala pinigus kaip beprotis, o as skambinu, nes moku geriau bendrauti, is darbovietes paprasem abu, ziuresim kam duos, mes esam seima, yra bendros pajamos, vadinasi yra ir bendros skolos.
3. apie tevus jau rasyta prirasyta, negi jum sunku suprasti ko as ant ju pykstu? ne? tada ir nesuprasit, tik parasysiu kad tikrai ne del ju buto, nu gi jis vis ttiek kazkada man su broliu atiteks, esme visai ne butas.o del sventuoles, tai- nematau prasmes aiskintis ar teisintis, jus jei norite suzinoti kok gyvenimas mano su tevais buvo, atidziau paskaitykit, tada ir isskaitysit kokia as buvau pas tevus, sventa ar ne, nezinodama prasau manes neizeidineti, as jum ne gatves moteriske.
4.o jus paliktumete mylinti ir mylyma vyra? absurdiskesnio pasiulymo net negirdejau!!!

tikiuosi jusu gyvenime bedu nebus, nes kaip matau esate linkus visus kaltinti, priimt skubotus sprendimus, ir begti nuo problemu o ne jas spresti, o manes kaip minejau ir mano vyro izeidineti neturite jokios teises.

sekmes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 12:32)
O kas sako, kad niekas neklysta? Is principo tai vyras pasielge vyriskai: bande kazkaip uzkariauti mergina, ispudi jai padaryt.  mirksiukas.gif  Tik buda netinkama pasirinko.  doh.gif  Negi uz tai ji skalpuoti visa gyvenima.  mirksiukas.gif  Dabar matyt pats suprato, ka pridirbo ir gailisi. Nesiskirsi gi tik del to su zmogumi, jei viskas kita yra tvarkoje.

aciu uz palaikyma, gaila kad atsiranda tokiu "siukslintoju".... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:48)
*
turbūt mes vyriškumo sąvoką kitaip suprantame  mastau.gif

**

mylinčio? g.gif

Pašalpa-menka  drinks_cheers.gif , bet yra galimybė vaiką leisti į lopšelį ir pradėti dirbti  4u.gif

tai vat, jei suprantate savaip nebutina savo nuomones kisti per prievarta, jei as likau su situ vyru, tai yra mano pasirinkimas, ir buvo tam priezasciu!

o jus pazystate mano vyra, kad galit abejoti jo meile?

jau rasiau kad mano vaikas sergantis....
Atsakyti
Nu ir piktos bobos cia uzsuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 11:50)
O pati vedi/vestum?

tokioj situacijoje- taip mirksiukas.gif

Blondinatore, tai ir komentuoju iš to, kiek parašyta cool.gif

Sėkmės jums gyvenant su mylinčiu vyru wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 11 27, 13:16)
Nu ir piktos bobos cia uzsuka  doh.gif

turbut taip islieja negatyva, bet nesupranta, kad skaudina nepazystamus zmones, kurie tikrai (taip galvoju), to nenusipelne. as niekada negaleciau atejus i kertele sielai ateit i zmogaus tema ir pradeti varyti ant jo su tongue.gif biggrin.gif ir pasityciojimais....gerai kad tokiu gal keli procentai bet nuotaika pagadina kapitaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 11 27, 12:16)
Nu ir piktos bobos cia uzsuka  doh.gif

tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 13:20)
tokioj situacijoje- taip  mirksiukas.gif

Blondinatore, tai ir komentuoju iš to, kiek parašyta  cool.gif

Sėkmės jums gyvenant su mylinčiu vyru  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as sakau kad negaliu dar leisti vaiko i lopsy, ar reikia ir aprasyti kodel? jei gydytojai dar neleidzia vadinasi taip yra.

blogai gerbiamoji skaitote, nu tikrai arba as negerai rasau, bet kadangi visos beveik cia mane supranta, vadinasi aiskiai rasau, niekad nerasiau kad buvau blogas vaikas, ir nerasiau kad pykstu kad tevai nepadeda finansiskai...man skaudu kitko...

aciu jums, nors palinkejimas ir sarkastiskas buvo, jum taip pat sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 27, 13:21)
turbut taip islieja negatyva, bet nesupranta, kad skaudina nepazystamus zmones, kurie tikrai (taip galvoju), to nenusipelne. as niekada negaleciau atejus i kertele sielai ateit i zmogaus tema ir pradeti varyti ant jo su  tongue.gif  biggrin.gif  ir pasityciojimais....gerai kad tokiu gal keli procentai bet nuotaika pagadina kapitaliai  blink.gif

Gal prastos nuotaikos buvo, neissimiegojo, vyras nepamilejo blush2.gif Nu gi visokiu buna, kam kreipti demesi i zmogu kuris sugebejo isspausti tik viena "protinga" patarima - greiciau begti nuo vyro
Atsakyti