QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:15)
Nors čia pageidaujama tik geri atsiliepimai, o forumas-viešas, pasisakysiu kitaip:
1. Jūsų vyras tikras ši*nius

, t.y. žiauriai neatsakingas, nebrendyla ir t.t. (sugalvok tu man imti paskolą, kad blondinę nukabinti

). Netikiu, kad tai darė paskutinį kartą.
2. Jeigu jau pats prisidirbo, tegul pats ir srebia: dabar anstoliams ir kreditoriams skambinate jūs, prašote paskolos iš savo darbovietės jūs, taupote maisto sąskaita jūs...
3. Iš jūsų pusės jaučiai pyktis tėvams, kad jie gyvena milijono vertės bute ir nežino kad jums dabar blogai...kiek supratau kol gyvenote su jais, ne šventuole buvote
4. Kadangi čia prašoma patarimų, mano patarimas bėk nuo tokio vyro
cia pageidaujami ne geri atsiliepimai, o prasiau patarimu kaip ISLIPTI IS SKOLU KUO EFEKTYVIAU IR GREICIAU o ne kaip mesti vyra ir koks jis pas mane sik...n
tai va,
1.mano vyrao nepazystat ir galit rasyti ka norit, o as zinau koks jis zmoguis ir jusu komentarai mano nuomones tikrai nepakeis...maza kuo jus tikite ar netikite, ne jus gyvenate manop gyvenima ir nezinote kaip kas, o komentuoti nuotrupas pasiskaicius tai mazu maziausia....
2. jis kala pinigus kaip beprotis, o as skambinu, nes moku geriau bendrauti, is darbovietes paprasem abu, ziuresim kam duos, mes esam seima, yra bendros pajamos, vadinasi yra ir bendros skolos.
3. apie tevus jau rasyta prirasyta, negi jum sunku suprasti ko as ant ju pykstu? ne? tada ir nesuprasit, tik parasysiu kad tikrai ne del ju buto, nu gi jis vis ttiek kazkada man su broliu atiteks, esme visai ne butas.o del sventuoles, tai- nematau prasmes aiskintis ar teisintis, jus jei norite suzinoti kok gyvenimas mano su tevais buvo, atidziau paskaitykit, tada ir isskaitysit kokia as buvau pas tevus, sventa ar ne, nezinodama prasau manes neizeidineti, as jum ne gatves moteriske.
4.o jus paliktumete mylinti ir mylyma vyra? absurdiskesnio pasiulymo net negirdejau!!!
tikiuosi jusu gyvenime bedu nebus, nes kaip matau esate linkus visus kaltinti, priimt skubotus sprendimus, ir begti nuo problemu o ne jas spresti, o manes kaip minejau ir mano vyro izeidineti neturite jokios teises.
sekmes
Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 27, 12:32)
O kas sako, kad niekas neklysta? Is principo tai vyras pasielge vyriskai: bande kazkaip uzkariauti mergina, ispudi jai padaryt.

Tik buda netinkama pasirinko.

Negi uz tai ji skalpuoti visa gyvenima.

Dabar matyt pats suprato, ka pridirbo ir gailisi. Nesiskirsi gi tik del to su zmogumi, jei viskas kita yra tvarkoje.
Ir kam jai eiti nuo ja mylincio ir mylimo vyro i gatve su mazu vaiku ant ranku ir menka pasalpa?
aciu uz palaikyma, gaila kad atsiranda tokiu "siukslintoju"....
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 11 27, 12:48)
*
turbūt mes vyriškumo sąvoką kitaip suprantame
**
mylinčio?
Pašalpa-menka

, bet yra galimybė vaiką leisti į lopšelį ir pradėti dirbti
tai vat, jei suprantate savaip nebutina savo nuomones kisti per prievarta, jei as likau su situ vyru, tai yra mano pasirinkimas, ir buvo tam priezasciu!
o jus pazystate mano vyra, kad galit abejoti jo meile?
jau rasiau kad mano vaikas sergantis....