Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(Agotukas @ 2006 03 09, 01:11)
O ką dar galima  bigsmile.gif

Maniškis jau seniai skutasi, neįsivaizduoju su krumynais pažastyse  schmoll.gif O draugelis ir kojas pastoviai depiliuoja, nes dviratininkas, tai reikia, kad oro pasipreišinimas mažesnis būtų hihihi.gif Bent jau mums taip sako...  rolleyes.gif

Tai,kad tai visiems sportininkams aktualu,dviratininkams,plaukikams,kulturistams.Ir daznai koju,krutines,pazastu ir dar vienos meilios vieteles depilecija yra butina.Isivaizduokit sunkiasvori"meska".Del tos visom moterim reikalingos vieteles,tai kas negali skusti nes labai kieti plaukai,tai bent jau apsikarpytu,kad plaukai nebutu ilgesni uz pagrindini vaidmeni atliekanti dalykeli.Mano akimis tai cia labai normalus dalykai,as tai pavadinciau intimia higiena.O cia kaip kam patogiau. fitness4.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Bet kokia kancia tiems vyrams kuriu net nugaros gauruotos,vasara turbut super karsta.
Atsakyti
O tie plaukeliai tai turi savybę prakaito kvapą užlaikyti, tai visai schmoll.gif
Atsakyti
manau, kad skusti reikia ax.gif
Atsakyti
LABAI IDOMI TEMA
Atsakyti
Mano draugas jau seniai skutasi plaukus iš pažastų ir man tai savaime suprantamas dalykas, nes juk plaukai sulaiko prakaito kvapą ir šiaip vasarą nepatogu ir man negražu.
Atsakyti
as taip pat uz pazastu skutima thumbup.gif higieniskiau visais aspektais rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai kažkaip nesvarbu ar su plaukais ar be, jei gera dezodorantą naudoja tai jokio prakaito kvapo nėra jei ir neišsiskutęs pažastų. smile.gif
Atsakyti
as uz uz uz....
manasis pries kokius pora metu ateina sako ,,niu mamy kaip se dabar atrodo,, ir viskas nuo to laiko visa laik,arba peiliuku, arba su kirpimo masineles nuliniu numeriu,taip sako geriau nes ne tiek suerzina oda pazastu,nes nuo peiliuku kartais buna kad paberia,....jis sako dabar net neysivaizduociau kaip galiu but su plaukais pazastyse....zymiai maziau prakaituoja pazastys,nors jo ir taip nelabai prakaituodavo,o dabar tiesiog thumbup.gif
seip pas jy ant krytines pries pora metu buvo keletas plaukeliu,na gal kokia 50 tongue.gif tai vasaros metu visad pasiimdavo mano depiliacinius pleistrus ir sekst ....dabar jau kaskaip turi daugiau,bet vasara visvien sako kaip as y pajury eisiu kaip bezdzione,visvien sake kad nusidepiliuos....man tai patinka.....
o jus ysivaizduokit kaip atrodytu sportininkas,kulturistas pavyzdziui su ant krutines gaurais....jie visi nusidepiliuoja....ir visai neatrodo kaip gejai,tada tik matom grazius raumenis ..bet jau jeigu su pilvuku vaikinas tai jau iskart rastu priezasciu del ko nesidepiliuoti.....
Atsakyti
o mes tai epiliacija uzsiimam. thumbup.gif Ir manajam labiau patinka epiliavimas, nes nuskusti plaukeliai atauga zymiai greiciau ir buna storesni, kas is tiesu visai nereikalinga. biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo-visai naturalus dalykas-skustis pazastis,tiek moterims,tiek vyrams
Atsakyti
butina salint plaukus is pazastu,ir slapta vietele daug svelnesne kai maziau plauku.
Atsakyti
maniskis irgi skutasi ir labai tuo dziaugiasi, nes ne taip prakaituoja ir siaip maliniau tiek jam tiek man bigsmile.gif
Atsakyti