maniskis irgi suktasi

MES KAI TIK PRADEJOM GYVENTI, AS PAPRASIAU KAD NUSISKUSTU, NES PRAKAITUOJA, O PLAUKUOSE KVAPAS ...
TAI JIS IS PRADZIU SPYRIOJOSI, SAKE, KAD TIK GEJAI SKUTASI, BET PASKUI VISKAS
DABAR IR MAN GERAI IR JAM. IR VASARA PATS PRAKAITU SMIRDANCIAM PAZYSTAMUI PASIULE PRAUSTIS IR APSISKUSTI PAZASTIS
VYRAI KAIP VAIKAI, TIK REIKIA UZVESTI ANT TINKAMO KELIO!

Mano nesiskuta ir tam labai priesinasi,na bet gal kada nors ...

maniskis karta apsiskuto ir dabar kitaip net neisivaizduoja. Sako, nemalonu, kai atauga

QUOTE(bublegum @ 2006 02 26, 13:43)
MES KAI TIK PRADEJOM GYVENTI, AS PAPRASIAU KAD NUSISKUSTU, NES PRAKAITUOJA, O PLAUKUOSE KVAPAS ...
TAI JIS IS PRADZIU SPYRIOJOSI, SAKE, KAD TIK GEJAI SKUTASI, BET PASKUI VISKAS
DABAR IR MAN GERAI IR JAM. IR VASARA PATS PRAKAITU SMIRDANCIAM PAZYSTAMUI PASIULE PRAUSTIS IR APSISKUSTI PAZASTIS
PRITARIU 

Maniskis irgi skutasi, bet nekasdien, ta prasme leidzia biski tiems plaukeliams paaugt
jis sportininkas ir del svaros negaliu skustis, neikad nesmirda prakaitu

QUOTE(Mija23 @ 2006 02 26, 22:44)
Maniskis irgi skutasi, bet nekasdien, ta prasme leidzia biski tiems plaukeliams paaugt
jis sportininkas ir del svaros negaliu skustis, neikad nesmirda prakaitu 

aHA,MIJA,ir tu apie plaukelius atejiai pakalbeti.Mano tiek pirmas,tiek antras vyrai siuo atzvilgiu abu labai prisiziuri,ir ne tik pazastis...

QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 06:16)
aHA,MIJA,ir tu apie plaukelius atejiai pakalbeti.Mano tiek pirmas,tiek antras vyrai siuo atzvilgiu abu labai prisiziuri,ir ne tik pazastis...

Medune, mano

Aš saviški įkalbėjau nusiskust pažastis, tai dabar jis tai reguliariai daro. Ir man patinka ir jam. Vyrai su plaukais pažastyse man nepatinka. Ypač kai tie plaukia ilgi
Taip vyrai-vaikai,tik kai kurie užsispyrę ir vaidina suaugusį

QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 06:16)

O ką dar galima

Maniškis jau seniai skutasi, neįsivaizduoju su krumynais pažastyse