Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

maniskis irgi suktasi cool.gif
Atsakyti
MES KAI TIK PRADEJOM GYVENTI, AS PAPRASIAU KAD NUSISKUSTU, NES PRAKAITUOJA, O PLAUKUOSE KVAPAS ... unsure.gif TAI JIS IS PRADZIU SPYRIOJOSI, SAKE, KAD TIK GEJAI SKUTASI, BET PASKUI VISKAS thumbup.gif DABAR IR MAN GERAI IR JAM. IR VASARA PATS PRAKAITU SMIRDANCIAM PAZYSTAMUI PASIULE PRAUSTIS IR APSISKUSTI PAZASTIS thumbup.gif
VYRAI KAIP VAIKAI, TIK REIKIA UZVESTI ANT TINKAMO KELIO!
Atsakyti
Mano nesiskuta ir tam labai priesinasi,na bet gal kada nors ... ax.gif
Atsakyti
maniskis karta apsiskuto ir dabar kitaip net neisivaizduoja. Sako, nemalonu, kai atauga biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bublegum @ 2006 02 26, 13:43)
MES KAI TIK PRADEJOM GYVENTI, AS PAPRASIAU KAD NUSISKUSTU, NES PRAKAITUOJA, O PLAUKUOSE KVAPAS ... unsure.gif TAI JIS IS PRADZIU SPYRIOJOSI, SAKE, KAD TIK GEJAI SKUTASI, BET PASKUI VISKAS thumbup.gif DABAR IR MAN GERAI IR JAM. IR VASARA PATS PRAKAITU SMIRDANCIAM PAZYSTAMUI PASIULE PRAUSTIS IR APSISKUSTI PAZASTIS thumbup.gif
VYRAI KAIP VAIKAI, TIK REIKIA UZVESTI ANT TINKAMO KELIO!
PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis irgi skutasi, bet nekasdien, ta prasme leidzia biski tiems plaukeliams paaugt rolleyes.gif jis sportininkas ir del svaros negaliu skustis, neikad nesmirda prakaitu thumbup.gif
Atsakyti
Klausymas visai ne kvailas, man patinka kai vyrai nusiskuta ir pazastys ir dar kur kitur, nors pirmo saviskio niekaip negalejau ikalbet to padaryt,o antrasys, viena karta pabandzius, daro tai reguliariai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 02 26, 22:44)
Maniskis irgi skutasi, bet nekasdien, ta prasme leidzia biski tiems plaukeliams paaugt  rolleyes.gif jis sportininkas ir del svaros negaliu skustis, neikad nesmirda prakaitu  thumbup.gif

aHA,MIJA,ir tu apie plaukelius atejiai pakalbeti.Mano tiek pirmas,tiek antras vyrai siuo atzvilgiu abu labai prisiziuri,ir ne tik pazastis... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 06:16)
aHA,MIJA,ir tu apie plaukelius atejiai pakalbeti.Mano tiek pirmas,tiek antras vyrai siuo atzvilgiu abu labai prisiziuri,ir ne tik pazastis... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Medune, mano cool.gif ten irgi pasitvarko. kazkada draugystes pradzioj sugalvojo gudruolis viska ten nusiskust paziuret kaip atrodys lotuliukas.gif , tai kiek smagumo buvo visi komandziokai prase parodyt lotuliukas.gif , bet kai plaukeliai pradejo atauginet ir pradejo bert ir niezet doh.gif tai vargsas be triusu gavo miegot ir sake daugiau niekad plikai ten neskus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš saviški įkalbėjau nusiskust pažastis, tai dabar jis tai reguliariai daro. Ir man patinka ir jam. Vyrai su plaukais pažastyse man nepatinka. Ypač kai tie plaukia ilgi
Atsakyti
Taip vyrai-vaikai,tik kai kurie užsispyrę ir vaidina suaugusį 2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MEDUNE @ 2006 03 06, 06:16)
aHA,MIJA,ir tu apie plaukelius atejiai pakalbeti.Mano tiek pirmas,tiek antras vyrai siuo atzvilgiu abu labai prisiziuri,ir ne tik pazastis... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O ką dar galima bigsmile.gif

Maniškis jau seniai skutasi, neįsivaizduoju su krumynais pažastyse schmoll.gif O draugelis ir kojas pastoviai depiliuoja, nes dviratininkas, tai reikia, kad oro pasipreišinimas mažesnis būtų hihihi.gif Bent jau mums taip sako... rolleyes.gif
Atsakyti