Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Maniškis irgi skutasi thumbup.gif Nėra bjauriau ,kai vyras pakele ranką ,o ten blink.gif gaurai doh.gif Vyras dar suprantu,na nevisi jie vienodi,bet kai kartą pamačiau tokią solidžią poniutę su gaurais pažastyse blink.gif tiesiog be žodžių doh.gif
Atsakyti
Maniškis ir skutasi visad kai tik maudosi.
Ir aš kartą baseine mačiau vieną ponią su kasom pažastyse brrrrr. doh.gif
Atsakyti
As tik uz tai,kad skustu.
Atsakyti
tik uz stutimasi thumbup.gif aisku nereikia vyram kaip mums kiekviena diena skutineti,bet karts nuo karto reikia atlikti sia procedura smile.gif labai negrazu kai verziasi plaukai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2005 10 07, 10:25)
Maniškis irgi skutasi thumbup.gif Nėra bjauriau ,kai vyras pakele ranką ,o ten blink.gif gaurai doh.gif Vyras dar suprantu,na nevisi jie vienodi,bet kai kartą pamačiau tokią solidžią poniutę su gaurais pažastyse blink.gif tiesiog be žodžių doh.gif
Man ir teko matyti tokiu ponuciu lotuliukas.gif tai tiesa sakant net pasibjaurejau
ohmy.gif blink.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo skustis,kai su manim susipazino.Bet vienu metu vel pradejo tinget,kai kai daviau pylos bash.gif Slykstu plaukai pazastyse tiek pas vyra,tiek pas moteri.Ir taip vyrams maziau nei mums prisiziuret reikia,tai kokios problemos nusiskust tuos gaurus
Atsakyti
Uz skutima! Man irgi teko matyti moteriske su kasom pazastyse, nors is isvaizdos nepasakytum, kad neprisiziuri, bet kai pakele ranka, likau be zado.
Atsakyti
Labai šlykštu "natūralūs" vyrai su savo neskustomis pažastimis. Kas įdomiausia, teko matyt - dar ir didžiuojasi savo nevalyvumu... Fu !!!
Atsakyti
Maniskis irgi skutasi, ne kiekviena diena, bet skutasi biggrin.gif , as uz skutimasi, nes pas kai kuriuos diedus tokie plaukai, kad bjauru pasiziureti, o ka jau kalbeti apie jausmeli jei noretum prisiglausti, galva ant peties padeti, o tau i nosi ar akis pradedu lysti jo gaurai fear.gif
Atsakyti
O maniškis nesiskuta, nemanau, kad tai būtina.
Bet jei ir skustųsi, nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2005 08 26, 14:03)
biggrin.gif
GĖJIŠKA būtų skustis vos ne plikai tarkim sritį aplink "malonumų bokštą"  biggrin.gif  tongue.gif
dėl vyriškų ( biggrin.gif ) pažastų skutimo tai turėtų būt privalomas įstatymas sukurtas (visuomenės gerovei)  biggrin.gif
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O ir aplink "bokštos", manau kad negejiška. ax.gif ..mums gi maloniau blush2.gif
Atsakyti
Man apzele ar neapzele pazastys vizualiai vaizdo negadina, bet sakykit kaip norit - plaukas tikrai greit isigeria prakaito, ir net iskart po duso neskustos pazastys gaiviai nekvepes. Todel as uz pazastu skutima, neziurint lyties - jei skutames mes, tegul nesioziuoja ir vyrai biggrin.gif
Atsakyti