Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Nepykit merginos uz mano nuomone,nu bet as tai tikrai neleisciau savo vyrui pazastu skusti,apsiskutineti jei nori tegul,nu bet jau kai visiskai plaukeliu nera doh.gif tai siaubas..Nepykit,kad taip sakua,bet man grynas p....
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2006 06 25, 11:38)
Nepykit merginos uz mano nuomone,nu bet as tai tikrai neleisciau savo vyrui pazastu skusti,apsiskutineti jei nori tegul,nu bet jau kai visiskai plaukeliu nera  doh.gif  tai siaubas..Nepykit,kad taip sakua,bet man grynas p....

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano vyras skutasi ir pazastis ir visas vieteles blush2.gif
sheip negaleciau isivaizduoti savo diedo su kupstais biggrin.gif ,jis ir pats sako,kad jam keistapvz.kai sporto salej persirengimu kambari ax.gif diedai persirengineja galima prisiziureti tokiu kasu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tabonita @ 2006 06 26, 01:38)
Na mano vyras skutasi ir pazastis ir visas vieteles blush2.gif
sheip negaleciau isivaizduoti savo diedo su kupstais biggrin.gif ,jis ir pats sako,kad jam keistapvz.kai sporto salej persirengimu kambari ax.gif diedai persirengineja galima prisiziureti tokiu kasu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tabonita bajeriste tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kas del pazastu,tai kas per daug tas nesveika blush2.gif
Atsakyti
O maniskis irgi skutasi pazastis ir nereikejo jau labai prasyti. Pasakiau kad man labiau patinka kad pazastyse ne krumai auga doh.gif O kartais jis apsiskuta ir dar viena vietele blush2.gif tai tada labai malonu prisiliesti.
Ie nieko cia blogo nematau victory.gif
Atsakyti
Man būtų keista, jei pas maniškį ten būtų plika blink.gif Nors neseniai paprašė manęs apskusti prie šlaunų, kad pro triusikus neišlįstų, pats sakė, kad neestetiška. Šiaip šaunuolis jis pas mane, viskam leidžiasi, bet aš ne visko pageidauju, nes tada būtų jau man nevyriška doh.gif
Atsakyti
as tai pritariu vyru pazastu skutimui, bet mano vyras tai nelabai, tipo cia nevyriska. labai retai kada tam prikalbinu. o pvz krepsininkai visi skuta, ir ka tipo jie p.....? man tai zymiai tvarkingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 21, 18:39)
blink.gif  Kitas vietas? Nu jau neleisčiau...

Aha ax.gif
O kodėl neleistai g.gif nieko blogo,tik tvarkingiau atrodo ir žymiai maloniau ten prisiliesti ax.gif mes su vyru, jau taip pripratę ir viens iš kito to reikalaujam ax.gif
Atsakyti
Man daug gražiau, kai vyras susitvarkęs ir pažastis nusiskuta. Juk tas prakaito kvapas labai stipriai įsiskverbia į plaukelius. Fui...
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 06 28, 16:32)
Aha  ax.gif
O kodėl neleistai  g.gif nieko blogo,tik tvarkingiau atrodo ir žymiai maloniau ten prisiliesti  ax.gif mes su vyru, jau taip pripratę ir viens iš kito to reikalaujam  ax.gif

Kad man vyras be plaukų - ne vyras. O prisiliesti man ir taip malonu, švelnūs plaukeliai tongue.gif Be to, kai atauginės nuskutus, juk taip graužia, jau aš pagalvoju, kaip nervina, kai atauginėja, o jam dar vargšui rolleyes.gif
Atsakyti
As tik uz nuskustas pazastis thumbup.gif O ta viecike irgi turi buti aptvarkyta biggrin.gif (cia mano nuomone)
Dabar kiti laikai, kitas supratimas ir kitos mados biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 29 birželio 2006 - 17:10