Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(Puikute @ 2006 06 30, 16:17)
Bet kas naturalu tas sveika... 4u.gif  blush2.gif

Ypač vyrams drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras visada skutasi pazastis.Is pradziu kai ji ikalbejau,jam truputi buvo neiprasta,bet kaip iprato,tai dabar ir paciam patogiau.Ypac vasara,ne tai prakaituoja smile.gif
Atsakyti
As uz !!!
Atsakyti
nu SKUSTIS nebutiani, bet galima masinele po pirmu numeriu nukirpt tada thumbup.gif . man negrazu kai is pazastu krumai kabo lotuliukas.gif
Atsakyti
visai negėjiška, tiesiog taip vyras parodo savo tvarkingumą ir higieniškumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažastis skusti privalu! Ir vyrams ir moterims. Nes plaukai ten atrodo tiesiog šlykščiai. doh.gif
Tos kurios sako kad nereikia, tai nebent ir pačios nesiskuta. nes kodėl moterys turi but tvarkinga o vyras ne.
Ar maždaug tikras vyras turi kvepėti prakaitų. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 07 03, 15:04)
Pažastis skusti privalu! Ir vyrams ir moterims. Nes plaukai ten atrodo tiesiog šlykščiai. doh.gif
Tos kurios sako kad nereikia, tai nebent ir pačios nesiskuta. nes kodėl moterys turi but tvarkinga o vyras ne.
Ar maždaug tikras vyras turi kvepėti prakaitų. lotuliukas.gif    doh.gif

as pati ne tai kad skutuosi,o su epiliatorium skausminuosi,taigi nereikia cia lia lia nono.gif ir tai darau del saves,o ne del to,kad TURIU but tvarkinga. o maniskis nesiskuta ir man gerai tongue.gif o prakaito kvapas panqikinamas vandenuku,muiliuku ir antiperspirantu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 07 03, 16:09)
as pati ne tai kad skutuosi,o su epiliatorium skausminuosi,taigi nereikia cia lia lia nono.gif ir tai darau del saves,o ne del to,kad TURIU but tvarkinga. o maniskis nesiskuta ir man gerai tongue.gif o prakaito kvapas panqikinamas vandenuku,muiliuku ir antiperspirantu liezuvis.gif

Tai dėl ko tai darai? Kad tau malonus pats procesas? Dėlto kad taip estetiška, tvarkinga, higieniška ir t.t. Tai kodėl vyrai neturi būti tokie? Aš suprantu, kad reik naudoti vandeni muila i t.t. Nesiginčiju. Bet tarkim darbe dirbant 8 val. juk nelakstai į dušą, o prakaituot prakaituoji. O jeigu dar reik pasinaudot viešoju transportu ir pakelia ranka kas netoli doh.gif Tai galiu apsvemti vietoj. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 07 03, 15:15)
Tai dėl ko tai darai? Kad tau malonus pats procesas? Dėlto kad taip estetiška, tvarkinga, higieniška ir t.t. Tai kodėl vyrai neturi būti tokie? Aš suprantu, kad reik naudoti vandeni muila i t.t. Nesiginčiju. Bet tarkim darbe dirbant 8 val. juk nelakstai į dušą, o prakaituot prakaituoji.  O jeigu dar reik pasinaudot viešoju transportu ir pakelia ranka kas netoli  doh.gif Tai galiu apsvemti vietoj. blink.gif

man nepatinka plaukuotos mano pazastys,as geriau jauciuosi,kai esu visur susitvarkiusi. jei mano vyrui taip gerai,vadinasi ir man gerai,nuo jo prakaitu nedvokia tongue.gif o be to ir viesuoju transportu nesinaudoja,tai is vis niekam problemu nesukelia!valio bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 07 03, 16:24)
man nepatinka plaukuotos mano pazastys,as geriau jauciuosi,kai esu visur susitvarkiusi. jei mano vyrui taip gerai,vadinasi ir man gerai,nuo jo prakaitu nedvokia tongue.gif o be to ir viesuoju transportu nesinaudoja,tai is vis niekam problemu nesukelia!valio bis.gif

Tuomet valio. thumbup.gif Svarbiausia ir tau ir jam gerai. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 07 03, 08:04)
Ar maždaug tikras vyras turi kvepėti prakaitų. lotuliukas.gif    doh.gif

Nuskelei cia baika Populi.... blink.gif
Niekas taip nesake kad turi kvepeti prakaitu, nemanau kad nors vienai tai patiktu schmoll.gif O apie moteris cia net nekalbama...Bet manyciau visos savimi pasirupina tuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 07 03, 14:09)
prakaito kvapas panqikinamas vandenuku,muiliuku ir antiperspirantu liezuvis.gif

taip ir įsivaizduoju gaurus, ant kurių tepamas antiperspirantas wacko.gif
Atsakyti