Ka manau? Manau, kad vasara patiems vyrams nemalonu, kai per pazaustu gaurus prakaitas zliaugia. O turintiems virsvori ir siaip linkusiems gausiau prakaituoti tas klausimas aktualus apvalius metus. Del higienos sumetimu turetu skustis ir vyrai.
mano vyras visada skutasi pazastis
ir man tai labai patinka,ypac vasara kai karsta-tiesiog butina

as uz tai kad vyrai skustusi pazastis... graziau atrodo.. nes man tai is pazastu kysantys plaukai fui!

kaip vyras pasisakau,kad ir estetiskiau ir higieniskiau kai pazastys yra nudepiliuotos..o kodel manau jau cia tikrai buvo paaiskinta

As tik uz kad vyras skutasi pazastis, zymiai grziau atrodo,juk taip negrazu kaip pazastyse miskai auga, parasciausia man cia is higieniskiau, juk kaip pazastim dezodorantai buna tai jei tepi tai ant plauku ji, tai ar gali ka nors poadeti? o siap ant odos uztepitai nors padeda!

Manau,kad save prižiūrintis ir tvarkingas vyras,tikrai nebus apžėlusiom pažastim,nesakau,kad plikai reikia jas nuskusti,bet bent jau,kad "krūmeliai" nelįstų lauk,juos gražiai apkarpyti tikrai reikėtų
Aš savo antrąjai pusei su depiliaciniu kremu visada "nužarinu" plaukelius

Aš savo antrąjai pusei su depiliaciniu kremu visada "nužarinu" plaukelius

Susipažinusi su vaikinu pirmiausia atkreipiu dėmėsį į jo pažastis ir batus. Jei pažastys išskustos, o batai švarūs, tai tuomet galima toliau šnekėt

šlykštus dalykas kai kyšo nuryžėję ilgi plaukai iš vaikino pažastų..fu fu

Tik uz. Man slykstu, kai pas vyra neskustos pazastys. Taip pat ir daugiau yra vietu vyro kune, kur reikia apsiskusti
.

reikia skusti. butina
ir estetiskiau ir higieniskiau. krumams- ne