Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Ka manau? Manau, kad vasara patiems vyrams nemalonu, kai per pazaustu gaurus prakaitas zliaugia. O turintiems virsvori ir siaip linkusiems gausiau prakaituoti tas klausimas aktualus apvalius metus. Del higienos sumetimu turetu skustis ir vyrai.
Atsakyti
mano vyras visada skutasi pazastis thumbup.gif ir man tai labai patinka,ypac vasara kai karsta-tiesiog butina mirksiukas.gif
Atsakyti
as uz tai kad vyrai skustusi pazastis... graziau atrodo.. nes man tai is pazastu kysantys plaukai fui! swoon.gif
Atsakyti
kaip vyras pasisakau,kad ir estetiskiau ir higieniskiau kai pazastys yra nudepiliuotos..o kodel manau jau cia tikrai buvo paaiskinta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz kad vyras skutasi pazastis, zymiai grziau atrodo,juk taip negrazu kaip pazastyse miskai auga, parasciausia man cia is higieniskiau, juk kaip pazastim dezodorantai buna tai jei tepi tai ant plauku ji, tai ar gali ka nors poadeti? o siap ant odos uztepitai nors padeda! smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manau,kad save prižiūrintis ir tvarkingas vyras,tikrai nebus apžėlusiom pažastim,nesakau,kad plikai reikia jas nuskusti,bet bent jau,kad "krūmeliai" nelįstų lauk,juos gražiai apkarpyti tikrai reikėtų biggrin.gif
Aš savo antrąjai pusei su depiliaciniu kremu visada "nužarinu" plaukelius ax.gif
Atsakyti
as visu 100 proc pritariu vyru pazastu plauku skutimui drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susipažinusi su vaikinu pirmiausia atkreipiu dėmėsį į jo pažastis ir batus. Jei pažastys išskustos, o batai švarūs, tai tuomet galima toliau šnekėt biggrin.gif
Atsakyti
šlykštus dalykas kai kyšo nuryžėję ilgi plaukai iš vaikino pažastų..fu fu schmoll.gif
Atsakyti
Tik uz. Man slykstu, kai pas vyra neskustos pazastys. Taip pat ir daugiau yra vietu vyro kune, kur reikia apsiskusti biggrin.gif.
Atsakyti
reikia skusti. butina biggrin.gif ir estetiskiau ir higieniskiau. krumams- ne lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis visada periodiškai skutasi pažastis, man tai atrodo teigiama
Atsakyti