Mano vyras ir pasitrumpina tuos gaurus
Na neskuta, bet pasikerpa.Tai va ir labai gerai

Ir mano suzadetinis pasitrumpina plaukelius - man tai patinka ir naturalu, nes higieniskiau ir toks tvarkingesnis MB atrodo. Dziaugiuosi, kad priziuri savo kuna taip kaip ir as

QUOTE(Supergirl @ 2006 10 06, 23:35)
Maniškis skutasi jau kelinti metai. Dabar tai toks normalus dalykas, kad neįsivaizduoju jo su plaukais pažastyse. Ir išvis, kai pamatau kur vyrą neskustom pažastim, tai taip neesetetiškai, bjauriai atrodo 

mano vyras skuta pazastis,ir jam gerai, o man dar geriau

butinai skusti vyrams butinai...kitaip niekaip
negaliu net paziureti kai pakelia ranka o ten tokie susivele,prakaituoti plaukai
fuuu..vasara ypac...
kam ten tuos plauksu laikyt nesuvokiu? juk jie sulaiko kvapa
fe...

kam ten tuos plauksu laikyt nesuvokiu? juk jie sulaiko kvapa

maniskis irgi skuta, kazkaip ipratau matyt ji susitvarkiusi, tai neskustos pazastys (arba bent jau minimaliai turi buti apkarpyta) man asocijuojasi su nesvara

Kaip pavydziu jums visoms, kuriu vyrai skuta tas nelemtas pazastis! Maniskio tai neikalbesi. Karta priverciau tai padaryti, tai po to pasake"NE" ir viskas.

QUOTE(Crystana @ 2006 11 05, 14:28)
Kaip pavydziu jums visoms, kuriu vyrai skuta tas nelemtas pazastis! Maniskio tai neikalbesi. Karta priverciau tai padaryti, tai po to pasake"NE" ir viskas. 

as tai dziaugiuosi kad nereikia ikalbinet tvarkyt pazastis. manishkiam tai taip ipratįa kaip ir man
cia gal is seniau kai kuriem like kad vyrai turi but plaukuoti visur

Man iš viso plaukuoti vyrai nepatinka. Vyras visada skusdavo pažastis, dabar jei kurį laiką patingi, tai jau prisikabinu - kas čia dabar sakau