Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Mano vyras ir pasitrumpina tuos gaurus smile.gif Na neskuta, bet pasikerpa.Tai va ir labai gerai
Atsakyti
Aš už skutimąsi, gerai, kad MB taip pat galvoja thumbup.gif
Atsakyti
Ir mano suzadetinis pasitrumpina plaukelius - man tai patinka ir naturalu, nes higieniskiau ir toks tvarkingesnis MB atrodo. Dziaugiuosi, kad priziuri savo kuna taip kaip ir as blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat skutasi, saltuoju metu nekiekviena diena. O vasara tai kai jau matosi iskart nusiskuta. O jei dar kartais nepavyksta svariai nusiskust tai visada paparaso manes. Juk nevisi vyrai sugeba taip gerai nusiskustas tas pazazsti kaip moterys.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 10 06, 23:35)
Maniškis skutasi jau kelinti metai. Dabar tai toks normalus dalykas, kad neįsivaizduoju jo su plaukais pažastyse. Ir išvis, kai pamatau kur vyrą neskustom pažastim, tai taip neesetetiškai, bjauriai atrodo  unsure.gif

drinks_cheers.gif Manishkis irgi, nors dabar patingi daznai, bet nusiskuta vis tiek smile.gif Man tai ir nepatinka ir labai negrazu vyrai su plaukuotom pazastim.Kaip tik atrodo kur kas neiprasciau ir nenormaliau nei vyrai su skustom pazastim smile.gif
Atsakyti
mano vyras skuta pazastis,ir jam gerai, o man dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
butinai skusti vyrams butinai...kitaip niekaip thumbup.gif negaliu net paziureti kai pakelia ranka o ten tokie susivele,prakaituoti plaukai ph34r.gif fuuu..vasara ypac...
kam ten tuos plauksu laikyt nesuvokiu? juk jie sulaiko kvapa doh.gif fe...
Atsakyti
maniskis irgi skuta, kazkaip ipratau matyt ji susitvarkiusi, tai neskustos pazastys (arba bent jau minimaliai turi buti apkarpyta) man asocijuojasi su nesvara tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip pavydziu jums visoms, kuriu vyrai skuta tas nelemtas pazastis! Maniskio tai neikalbesi. Karta priverciau tai padaryti, tai po to pasake"NE" ir viskas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystana @ 2006 11 05, 14:28)
Kaip pavydziu jums visoms, kuriu vyrai skuta tas nelemtas pazastis! Maniskio tai neikalbesi. Karta priverciau tai padaryti, tai po to pasake"NE" ir viskas.  verysad.gif

drinks_cheers.gif . Aš taip pat labai norėčiau, kad vyras bent apsikirptų tuos savo "pažastinius", bet negaliu įkalbėti schmoll.gif . Žiūriu, daugumos vyrai tvarkingi, o manasis tik akis išsprogina, atseit "ko dar neužsimanysi" g.gif .
Atsakyti
as tai dziaugiuosi kad nereikia ikalbinet tvarkyt pazastis. manishkiam tai taip ipratįa kaip ir man thumbup.gif cia gal is seniau kai kuriem like kad vyrai turi but plaukuoti visur blink.gif
Atsakyti
Man iš viso plaukuoti vyrai nepatinka. Vyras visada skusdavo pažastis, dabar jei kurį laiką patingi, tai jau prisikabinu - kas čia dabar sakau smile.gif
Atsakyti