Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(Dasha @ 2006 11 27, 18:19)
man patinka kaivyras pazastis skuta  thumbup.gif  nieks nelieipa kasdien skusti, kad ne plaukelio neliktu - bet laikas nuo laiko, manau, reik  mirksiukas.gif  man nelabai grazu kai ten kuokstai styro  blink.gif

mano vyriskis irgi skuta ir jau neisivaizduoju kad butu neskustom mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif mano manymu vyrai irgi turetu save prisiziureti nors pazastis kojos gali likt(nu geriau kad liktu nes keistai atrydtu be plauku) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai pazastu plaukai nuskusti maziau prakaito geriasi i juos ir maziau smirda taip kad SHALIN PLAUKUS thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauri:) @ 2006 11 19, 12:17)
Aš irgi už vyrų pažastis be plaukų. Saviškį pamažu įkalbėjau, kad taip daug higieniškiau. Dabar be problemų, sakyt nereikia- pats susitvarko.

sakyk kaip gi pavyko? g.gif nes as ir bandau bandau vis pamazu, bet jau baigiu prarast vilti.. doh.gif
Atsakyti
O man patiktų, jei mano vyras pažastis depiliuotų, bet, deja, jis nesutinka... Sako, aš ne gėjus...
Atsakyti
Kai susipazinome su savo dabartiniu jau vyru,tai jis neskute,bet as ir nereikalavau,kad jis ta darytu.Paskui jis pats predejo skusti, wub.gif labai man patinka, neisivaizduoju ar dabar pakesciau vyra kuris neskuta plaukeliu po pazastim. Vyras dabar ir pats negali pakest tu plauku, kiekviena diena neskuta,bet priziuri kad jie neataugtu ilgi.
Atsakyti
as uz, kad vyrai skustu pazastis
Atsakyti
Man patinka kai vyras priziuri save.
Bet kai kartais pazastys yra neskustos,irgi jaudina.
Bet zinoma tai turi buti retai,bet turi smile.gif
Issakiau savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažastų skutimasis - natūralus, higieniškas dalykas. Neįsivaziduoju, kaip galima to nedaryt. Tik va pavyzdžiui maniškis yra visas labai plaukuotas, kad viską nusidepiliuotų prireikia kokios valandos, tai kasdien to tikrai nedaro ax.gif O pažastis taip. Ir nieko čia keisto aš nematau, normalu sakyčiau.
Atsakyti
man tai atrodo kai gejai be plauku lotuliukas.gif
Atsakyti
o as megstu kai plauku yra isvis tik ant galvos wub.gif aisku vyras koju nesiskuta, krutines taip pat nesidepiliuoja..bikinio paprastai irgi bigsmile.gif bet pazastis susitvarko, tuo labai dziaugiuosi cool.gif
Atsakyti

Aš ir už tai, kad vyrai skustų pažastis. Mano draugas pažastis skuta ir tuo džiaugiuosi biggrin.gif Negalėčiau pakęsti plaukų pažastyse. Kai pas kokį vyrą pamatau plaukus pažastyse, tai net nupurto wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
nu cia ir prirašet, hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti