Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Man tai labai gražu , kaip pas vyra nuskustos pažastys, toks tvarkingas atrodo, wub.gif gaila, bet manasis dar tam nesubrendęs mad.gif ech, tie Lietuviai...
Atsakyti
Gerai skustos pazastys thumbup.gif

Praejo tie laikai, kai is po maikiu, kasos verzesi smile.gif
Atsakyti
Man irgi graziau bei higieniska vyru nuskustos pazastys, nebutinai kiekviena diena, bet tikrai ne uzaugintos kasos.
Atsakyti
aisku kad patogu vyrams, o ir pacioms manau, tarkim, vasara zymiai smagiau prisiglausti prie higienisko vyro, o ne prie prakaituoto ir plaukuoto mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2007 04 29, 12:49)
Man tai labai gražu , kaip pas vyra nuskustos pažastys, toks tvarkingas atrodo,  wub.gif gaila, bet manasis dar tam nesubrendęs  mad.gif ech, tie Lietuviai...

saviskio irgi prasiau tai padaryti, deja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2007 04 21, 13:26)
O maniškis ne skuta, o depiliuoja. Taiip jam geriau  lotuliukas.gif

blink.gif gal dar vašku??

mano pažastis skuta, na ir kitur... vasara tai thumbup.gif na ir žiemą aišku... bet vat kad ant krūtinės yra man nemaišoi, aš pati prašiau palikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 05 03, 17:00)
Gerai skustos pazastys  thumbup.gif

Praejo tie laikai, kai is po maikiu, kasos verzesi  smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi uz skustas pazastis, maniskis irgi skutasi, net raginti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
aš tik už skustas pažastis, jei koks vyras prieitų su neskustomis, man iškart dingsta noras toliau tęsti pokalbį rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu ir svaru bei tvarkinga, kai pas vyra yta nuskustos pazastys, as uz tai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniškis tai skutasi pažastis pati priverčiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš už tvarkingą vyrą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
priverciau vyra vaiksciot neapzeliusiom pazastim thumbup.gif is pradziu spyriojosi, o dabar viskas thumbup.gif tik kad neskuta, o as jam depiliaciniu kremu istepu, nes sake labai duria kai nuskusti ataugineja biggrin.gif vargselis mat lotuliukas.gif
Atsakyti