Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

as irgi uz skutima, gerai kad maniskis pats tai supranta ir nereikia prasyt thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As UZ.Maniskis tai daro thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka issiskutineja vyrai biggrin.gif . Kazkaip su puokste pazastyse jau labai nehigieniskai atrodo, o ir seksualumo man tos ju kupetos nepriduoda schmoll.gif . Na as uz jeigu ir ana vietele nusiskuta blush2.gif , bet kazkaip ne visi vyrai dar tai isdrysta padaryti..
Atsakyti
MB vieną kartą buvo išsiskutęs, tai sakė, kad gyvenime daugiau tokios nesąmonės nebedarys lotuliukas.gif Labai niežtėjo žmogui, kol atauginėjo hihihi.gif
O man kažkaip ir nėra būtina, kad pažastis skustųs jis, nes ne juodi plaukai, tad ne baisiai ir matos wink.gif Bet va apačioj tai jau turi būt apravėta.
Atsakyti
manau, kad vytai taip pat turi skustis biggrin.gif
beje, gerai, kad maniskis pats tai suvokia, ir visiskai nemano, kad tai gejiska thumbup.gif
beje, jis depiliuoja pazastis smile.gif
Atsakyti
Beje,as cia gal ir ne i tema, bet gal zinote kokiu nors budu nuo pilvo putimo? 4u.gif sia beda turi mano vyras. Zinokit, ora gadina kas kelias minutes, jau nebegaliu doh.gif doh.gif doh.gif atorodo, valgom ta pati, ir sportuoja, nu bet vistiek jam ta pilva pucia ir vsio doh.gif
gal kas irgi susiduret su toookia beda? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 04 19, 09:57)
Beje,as cia gal ir ne i tema, bet gal zinote kokiu nors budu nuo pilvo putimo?  4u.gif  sia beda turi mano vyras. Zinokit, ora gadina kas kelias minutes, jau nebegaliu   doh.gif  doh.gif  doh.gif  atorodo, valgom ta pati, ir sportuoja, nu bet vistiek jam ta pilva pucia ir vsio  doh.gif
gal kas irgi susiduret su toookia beda?  blink.gif

Nu tikrai ne į temą unsure.gif Paieškok tokios temos ''Įpročiai ir ydos'', man rodos.

Pažiūrėjau- ten yra apklausa ''Ar gadina jūsų vyrai orą namuose'', tai ten ir pasiklausk, gal kas žinos patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birdie: 19 balandžio 2007 - 13:45
Maniškis plaukų skutimo klausimu paskutiniu metu išpindėjo biggrin.gif Skuta krūtinės plaukus, anskčiau skusdavo ir pažastis, bet dabar skuta tik krūtinę. Sakau: kodėl nebeskuti? "Ai, kad draugai mestelėjo, jog tik žydri pažastis skuta, tai užteks ir krūtinės" blink.gif Bandos jausmas, mol.
Atsakyti
Manau, kas skutama ne dėl grožio, o kad lengviau laikytis higienos. Juk nėra nieko baisiau už smirdantį vyrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2007 04 19, 17:33)
Sakau: kodėl nebeskuti? "Ai, kad draugai mestelėjo, jog tik žydri pažastis skuta"  blink.gif Bandos jausmas, mol.

vat taip man atsake maniskis kai uzsiminiau apie skutima doh.gif
Atsakyti
O maniškis ne skuta, o depiliuoja. Taiip jam geriau lotuliukas.gif
Atsakyti