Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(Justinas @ 2007 02 20, 13:28)
Gėjiška biggrin.gif Nu jau..
Skutuos pats be niekieno paprašymo.

Ne kiek negejiska schmoll.gif Labai gerai, kad ir patys vyrai taip daro, be niekieno prasymu thumbup.gif Neisivaizduoju savojo su apzelusiom pazastim schmoll.gif
Atsakyti
Vyrams, aišku, plaukai nemaišo bet kurioj vietoj, bet aš už skutimą, už tvarką, už švarą biggrin.gif Gėjiško nieko nematau...
Atsakyti
Vyrai nuskustom pazastim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man saviskiam reikia kone savaite zyst, kad nusiskustu, jo manymu tik p... skutasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet man tai liuks, kai vyrai susitvarko, ir higieniska, ir atrodo ne kaip is akmens amziaus thumbup.gif
Papildyta:
O be to, del vyru mes turim ir bikini zona tvarkyt, ir kojas, ir pazastis, tegu ir jie pasistengia tongue.gif Galu gale kaip jie sureaguotu, jei isvystu mus visam naturaliam grozy su apaugusiom pazastim ir visom kitom vietom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dziaugiuosi kad mano vyras skutasi pazastis as tik uz tai, o svarbiausia man net prasyt nereikia biggrin.gif Skutasi brzda ir tuo paciu pazasteles prigriebia thumbup.gif
Atsakyti
man tai slykstu, kai jos nenuskustos.. negrazu jau labai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldainė: 27 kovo 2007 - 22:24
As uz!
Atsakyti
aš esu už pažastų skutimą, nes kai pas vyrą ar moterį pamatau plaukus pažastyse wacko.gif bloga net pasidaro
Atsakyti
Gražu be plaukų ax.gif Kai lenda nuo prakaito ryži tai vaje vaje schmoll.gif
Atsakyti
mano draugas ksuta pazhastis - ir dzhiaugiuos,nes taip daug higienishkiau thumbup.gif
Atsakyti
mano kavalierius, jei siuo metu toki tureciau, butinai turetu skustis pazastis tongue.gif slykstu plauku kuokstai atsikise pakelus rankas o ir prakaituoja daug labiau, smirda, nu zodziu fu fu fu fear.gif ta pati manau ir apie tarpkoji... ax.gif
Atsakyti
aš ir gi tik už thumbup.gif thumbup.gif jam ir pačiam patogiau, o ir man smagiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šaunuoliai tie vyrukai, kurie nepatingi pažastimis savoms pasirūpinti ir nemano, kad tai tik moterims skirtas išmislas. thumbup.gif
Atsakyti