Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

tikrai už pažastų depiliavima, nedepiliuotos pazastys vyru tikrai nepuosia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na gerai, issiskirsiu ir pasakysiu kad man nelabai patinka apsiskute vyrai cool.gif Gerai bent jau tai, kad i jusu vyriskius neziuresiu clap.gif juokauju. Nors man patinka prisiziurintys vyrai, maniskis pvz prisiziuri daug labiau negu as, nes as tai bijau depiliuotis, tai nenoriu tai dar kazkas, o jis tvarkingai visur plaukelius pasitrumpina, net ant koju. and ranku uzdraudziau, pasakiau per daug jau mielasis tau bus tongue.gif nes neilgi ant ranku tie plaukai, o kaip turi buti pas vyruka. Net gimtadieniui teko padovanoti tokia masinele, kuri skuta, ir pagrinde skirta plauku trumpinimui ant kuno. Va koks mano pamaiva... wub.gif Bet niekaip negaliu prikalbeti koki manikiura (turiu omeny graziai odeles susitvarkyti) ar pedikiura pasidaryti, nes jam tai atrodo jau nebevyriska. Nesuprantu as tokio logikos. Gaunasi, ka pats pasidarau tas vyriska, kas bebutu, o jei kitas padaro tai jau nebe??? O kaip jusu berniukai? tiesa, beveik ikalbejau nueiti veido procedura kokia pasidaryti, grynai atsipalaidavimui, kauke kokia su masazu. ar perdedu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 20:04)
jetau...man tai nieko baisiau nera nei karantys ilgi plaukai is pazastu pas vyra... siaubas schmoll.gif

Pritariu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai manau, kad priklauso nuo jų kiekio...
jei plaukų lb. daug ir jie ilgi tai reikia... ax.gif
bet jei mažai tai vyram jie netrugdo, mano nuomone
Atsakyti
man siaip patinka kada vyro plaukuotos rankos ir kojos na aisku kada ten ne krumai iki zemes kabantys, na tiesiog visgi vyrai bet pazastys tai fee schmoll.gif manasis siltuoju metu visada skutasi pazastis pats pastebejo kad ir prakaituoja ne taip ir kazkaip malonu ziureti estetiskai atrodo smile.gif
Atsakyti
as uz cool.gif
Atsakyti
mano sugyventinis tai irgi skutasi pazastis...ir dar kai kur
ir man patinka ir patinka jam

o labai uzknisa krepšininkai kurie nesiskuta, nu nieko nė šlykščiau kai vietoj to kad žiūrėtum i kamuolį- akys nuslysta į šlykštplaukius....beeeeee
nu jei jau darom atrakcija tautai, tai nors estetiškai..aaaa?
Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2007 07 22, 14:45)
mano sugyventinis tai irgi skutasi pazastis...ir dar kai kur
ir man patinka ir patinka jam

o labai uzknisa krepšininkai kurie nesiskuta, nu nieko nė šlykščiau kai vietoj to kad žiūrėtum i kamuolį- akys nuslysta į šlykštplaukius....beeeeee
nu jei jau darom atrakcija tautai, tai nors estetiškai..aaaa?

Ir maniškis skutasi. Reikėjo paprašyti keletą kartų, nes iš pradžių tai nelabai norėjo. Bet dabar tai visada plikas ten, kur rekia. cool.gif

O dėl krepšininkų, tai man patiko lotuliukas.gif thumbup.gif Tikrai jau, galėtų ir pasišalinti tuos savo "grožius"....
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 03, 17:01)
maniskis pvz prisiziuri daug labiau negu as, nes as tai bijau depiliuotis, tai nenoriu tai dar kazkas, o jis tvarkingai visur plaukelius pasitrumpina, net ant koju. and ranku uzdraudziau, pasakiau per daug jau mielasis tau bus tongue.gif  nes neilgi ant ranku tie plaukai, o kaip turi buti pas vyruka.

Norėčiau sutikt tokį cool.gif Man kuo mažiau plaukų, tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
man šlykštu kai vyrai nesiskuta pažastų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 07 24, 21:23)
Norėčiau sutikt tokį cool.gif Man kuo mažiau plaukų, tuo geriau biggrin.gif

aha, aš irgi nekenčiu plaukuotų raguotų biggrin.gif . Kai kurias veža gauruotos krūtinės, o man nieko nėr baisiau. Kaip ir ūsai ar barzda - vee gun_bandana.gif
Atsakyti
as uz:)
Atsakyti