tikrai už pažastų depiliavima, nedepiliuotos pazastys vyru tikrai nepuosia

Na gerai, issiskirsiu ir pasakysiu kad man nelabai patinka apsiskute vyrai
Gerai bent jau tai, kad i jusu vyriskius neziuresiu
juokauju. Nors man patinka prisiziurintys vyrai, maniskis pvz prisiziuri daug labiau negu as, nes as tai bijau depiliuotis, tai nenoriu tai dar kazkas, o jis tvarkingai visur plaukelius pasitrumpina, net ant koju. and ranku uzdraudziau, pasakiau per daug jau mielasis tau bus
nes neilgi ant ranku tie plaukai, o kaip turi buti pas vyruka. Net gimtadieniui teko padovanoti tokia masinele, kuri skuta, ir pagrinde skirta plauku trumpinimui ant kuno. Va koks mano pamaiva...
Bet niekaip negaliu prikalbeti koki manikiura (turiu omeny graziai odeles susitvarkyti) ar pedikiura pasidaryti, nes jam tai atrodo jau nebevyriska. Nesuprantu as tokio logikos. Gaunasi, ka pats pasidarau tas vyriska, kas bebutu, o jei kitas padaro tai jau nebe??? O kaip jusu berniukai? tiesa, beveik ikalbejau nueiti veido procedura kokia pasidaryti, grynai atsipalaidavimui, kauke kokia su masazu. ar perdedu?

QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 20:04)
jetau...man tai nieko baisiau nera nei karantys ilgi plaukai is pazastu pas vyra... siaubas 

Pritariu

aš tai manau, kad priklauso nuo jų kiekio...
jei plaukų lb. daug ir jie ilgi tai reikia...
bet jei mažai tai vyram jie netrugdo, mano nuomone
jei plaukų lb. daug ir jie ilgi tai reikia...

bet jei mažai tai vyram jie netrugdo, mano nuomone
man siaip patinka kada vyro plaukuotos rankos ir kojos na aisku kada ten ne krumai iki zemes kabantys, na tiesiog visgi vyrai bet pazastys tai fee
manasis siltuoju metu visada skutasi pazastis pats pastebejo kad ir prakaituoja ne taip ir kazkaip malonu ziureti estetiskai atrodo

as uz

mano sugyventinis tai irgi skutasi pazastis...ir dar kai kur
ir man patinka ir patinka jam
o labai uzknisa krepšininkai kurie nesiskuta, nu nieko nė šlykščiau kai vietoj to kad žiūrėtum i kamuolį- akys nuslysta į šlykštplaukius....beeeeee
nu jei jau darom atrakcija tautai, tai nors estetiškai..aaaa?
o labai uzknisa krepšininkai kurie nesiskuta, nu nieko nė šlykščiau kai vietoj to kad žiūrėtum i kamuolį- akys nuslysta į šlykštplaukius....beeeeee
QUOTE(Gato negro @ 2007 07 22, 14:45)
mano sugyventinis tai irgi skutasi pazastis...ir dar kai kur
Ir maniškis skutasi. Reikėjo paprašyti keletą kartų, nes iš pradžių tai nelabai norėjo. Bet dabar tai visada plikas ten, kur rekia.

O dėl krepšininkų, tai man patiko

QUOTE(Lilly @ 2007 07 03, 17:01)
maniskis pvz prisiziuri daug labiau negu as, nes as tai bijau depiliuotis, tai nenoriu tai dar kazkas, o jis tvarkingai visur plaukelius pasitrumpina, net ant koju. and ranku uzdraudziau, pasakiau per daug jau mielasis tau bus
nes neilgi ant ranku tie plaukai, o kaip turi buti pas vyruka.

Norėčiau sutikt tokį

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 07 24, 21:23)
aha, aš irgi nekenčiu plaukuotų raguotų

as uz:)