Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

aš savajam irgi liepiau skustis, tai tas tik išpūtė akis atseit ką čia nusišneki lotuliukas.gif bet db pats nekenčia,kai jam pradeda plaukeliai pažastyse atauginet ir visada liepia nupirkt depiliacinio kremo savo "draugeliui" apgenėt lotuliukas.gif išauklėjau pasirodo visur tvarkytis thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju kaip galėčiau bendrauti su vyru, kuriam iš po marškinėlių kyšo kupstas plaukų ohmy.gif ...
Atsakyti
As tikrai UZH,nes kai matai vyrus su "miskais" baisu darosi biggrin.gif
Atsakyti
uz uz ir tik uz! thumbup.gif
man ne tik negrazu kai kasos lindi is po maikutes, bet ir ne higieniska siais laikais jau tongue.gif smile.gif
Atsakyti
100% uz ir dar apacioja patarciau pasitrumpinti tongue.gif
Atsakyti
Aš gal ir keistai jums čia pasakysiu, bet mano vyras ir apačioj su krūmais tongue.gif , ir pažastų neskuta. Man tai patinka ax.gif
pati tai aš tvarkinga, nepagalvokit...
Bet va vyro kitokio neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
man tvarkingas vyras tik tas, kuris susitvarkęs pažastis biggrin.gif kai pamatau vyro neskustas pažastis, tai fui schmoll.gif
Atsakyti
lens.gif As savo vyra vis dar aukleju, bet anksciau na niekaip negalejau jam irodyti, kad be plauku geriau, jam atseit su jais silciau doh.gif Dabar skuta, nors kartais ir buna jau truputi atauge. Vaziavom prie juros siais metais, tai as ji sugedinau blush-anim-cl.gif ir pirma diena jau nusiskuto. Manau vistiek dar reikia laiko maniskiui priprast g.gif Mane stai kas domina, sakoma koks vyras-tokia ir zmona, kaip kiti reaguoja i tai, pvz. iskyloje ar prie ezero, ka mano draugai apie tai, kad venas is musu taip save "priziuri"? Gal galvoja, kad tokia ir zmona? friends.gif
Atsakyti
maniskis skutasi pazastis pats, be jokiu ikalbinejimu, o ypac vasaros metu, ziema gal kiek apleidzia si reikala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuike @ 2005 07 03, 21:19)
jau ir iprasta, kad moterys depiliuoja ivarias kuno vietas, taip pat ir pazastis. nugi pasiziuriu i savo vyra, i kitus vyrus pvz. papludimy, ir man kyla klausimas - ka manote apie vyru pazastu skutima? kaip ir butu higieniska, bet ar ne "gejiska"? ax.gif

As uz vyru pazastu skutima. Ir maniskis nesispyriodamas save priziuri ax.gif Nei jis, nei as negalvojame,kad tai yra "gejiska". Tai naturalu. 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat skutasi pazastis, ikalbejau kazkada, o dabar pats jau tvarkosi thumbup.gif ir tikrai nemanau, kad tai gejiska- tai yra estetiska ir pritariu visoms, kurios yra uz mirksiukas.gif
Atsakyti
o pas maniškį pažastyse 3 plaukai smile.gif, tai kartas nuo karto juos nusiskutą. norėčiau, kad pas mane irgi tap būtu doh.gif
Atsakyti