Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

žinoma,kad už biggrin.gif aišku,jiems nereikia taip dažnai ,kaip moterims,svarbu nestyro ''krūmas'' lotuliukas.gif Tiesa,esu mačiusi ir moterį su berankove palaidine ir vešliu ''derlium'' wacko.gif
Atsakyti
Esu masažuotoja. Kiekvieną dieną masažuoju vyrus ir moteris. Moterys visuomet ateina susitvarkiusios, bet vyrai doh.gif Žinokit, man visai patiktų, kad jie ir kojas skustųsi, ne tik pažastis...Bet ir pažastimis retas kuris pasirūpina, nors pas mane masažuotis ateina tik neblogai uždirbantys vyrai, nes masažai nepigūs.
Atsakyti
Be abejo, manau, kad tai teigiamas dalykas ir vyrams. Su saviskiu padarem eksperimenta. Vis zyzdavau, kad smirdi, kad nemalonu man prisiglausti kartais, tai pabandem - tikrai geriau thumbup.gif Pirmaji skutima prisiminsim abu turbut dar ilgai ax.gif Buvo isgeres, tai paprase, kad jam su elektriniu epiliatorium israveciau pazastis, nes buvo mates, kad sau taip darau blink.gif Viena pazasti iskentejo, antra skutom su peiliukais biggrin.gif Bet isblaivejo iskart lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras skutasi ir džiaugiasi, kad mažiau prakaituoja...
Atsakyti
Visapusiskai UŽ !!! Neisivaizduoju kaip gali but patogu su tuo "krumu" (kaip kazkas pavadino) pazasytse blink.gif
Atsakyti
Tragedija, jei tas krūmas dar ir nugeltonavęs nuo prakaito...
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 08 19, 18:29)
Tragedija, jei tas krūmas dar ir nugeltonavęs nuo prakaito...

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
tegu skuta jei netingi biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras skutasi - įprasta jam procedūra, kaip ir barzdą skusti ax.gif .
Atsakyti
Privalo vyrai savo pažastis(ir ne tik)prižiūrėti. Prieš daugel metų savo draugą priverčiau tai padaryti, tai dėkingas buvo. Labai jam patiko nuskustos pažastys
Atsakyti
as ir uz, ko jie skiresi nuo musu
Atsakyti
QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 07 26, 19:09)
Visapusiskai UŽ !!! Neisivaizduoju kaip gali but patogu su tuo "krumu" (kaip kazkas pavadino) pazasytse  blink.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti