Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

maniskis nesiskuta ju, bet turi vyrams skirta depilaicini kremuka, tai su juo karts nuo karto nusidpiliuoja jas - tai ir nereikia ju taip daznai depiliuot, ir pazasties nebruzina biggrin.gif
o beto jis ir pats nebeisivaizduoju savo pazastu su plauku kusiais juose lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už, ypač vasarą, nes kai apkabina tai malonu kai nieko ten nestyro blush2.gif
Atsakyti
as tik uz depiliacija ir ne tik pazastu hihihi.gif jau praejo tamsuoliu laikai ir vyrai turi save priziureti thumbup.gif su bezdzione niekada negyvenciau lotuliukas.gif
Atsakyti
As uz depiliacija ir pazastu ir kitu vietu, jei higieniskiau, graziau, patogiau ir man patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 11 10, 16:15)
as tik uz depiliacija ir ne tik pazastu hihihi.gif  jau praejo tamsuoliu laikai ir vyrai turi save priziureti thumbup.gif su bezdzione niekada negyvenciau lotuliukas.gif

isivaizduoju kazkaip, kad ne bezdzione issirinkai, nu bet jei nenoretu skusti pazastu, ka paliktum del to? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat uz depiliacija, bet tuo atveju jeigu tikrai negraziai atrodo arba labai trukdo. pvz jeigu pas vyra krutine nera apzelusi ir siaip plauku ne daug turi visur, tai ir pazastyse geriau lai nebuna. o MB visas stambus, vyriskai apaugusia plaukais krutine ir man labai patinka, o jeigu dabar pazastis issiskustu tai kvailokai atrodytu - visas plaukuotas o pazastys plikos g.gif
Atsakyti
smile.gif aišku ,kad už depiliaciją- estetiška, higieniška ir t.t.
Atsakyti
Aš už, ypač dar tada kai daug prakaituoja, nors jei tų plaukų labai nedaug tai galima palikt biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat uz tai kad vyras turetu priziuret ne tik savo plaukelius ant veido bet ir kitose vietose mirksiukas.gif
man netrukdo plaukai ant ranku ir koju, nes visgi kazkiek to vyriskumo turetu likt lotuliukas.gif bet pazastys ir bikini be jokiu kalbu turi buti priziuretos:super na dar ir krutines plaukai man nekelia jokio susizavejimo:oh
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 11 21, 13:34)
Aš už, ypač dar tada kai daug prakaituoja, nors jei tų plaukų labai nedaug tai galima palikt  biggrin.gif

Man toks vyrukas išaiškino, kam reikalingi plaukai paastyse lotuliukas.gif sakė kaip tik jei gausus prakaitavimas, daug geriau kai yra plaukų, nes prakaitas juose ir lieka, nusiprausiai ir problemos neliko, o kai plaukų nėra, viskas teka upeliais žemyn blink.gif Na nežinau kur tiesa, pati pažastyse kasų nebandžiau užsiaugint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(la petite fille @ 2007 11 29, 18:38)
as taip pat uz tai kad vyras turetu priziuret ne tik savo plaukelius ant veido bet ir kitose vietose mirksiukas.gif
man netrukdo plaukai ant ranku ir koju, nes visgi kazkiek to  vyriskumo turetu likt  lotuliukas.gif  bet pazastys ir bikini be jokiu kalbu turi buti priziuretos:super na dar ir krutines plaukai man nekelia jokio susizavejimo doh.gif

paskutiniame cosmo skaičiau apie tokį vargšą vyruką,kuris norėdamas panai įtikti krūtinę nusidepiliavo hihihi.gif vatgšiukas buvo kaip skrudinta višta hihihi.gif suprantu kai depiliuoja bikini zoną,pažastis vyrai,bet vien tam depiliuoti krūtinę, kad įtiktų panai mastau.gif gerai jei gerai viskas baigiasi, o jei ne g.gif
Atsakyti
Aš taip pat už depiliaciją. thumbup.gif Kai pirmą kartą įkalbėjau saviškį nusiskust pažastis, tai jis kelias dienas man bambėjo :va, išbėrė, peršti,kam aš čia tavęs klausiau. O dabar pats be jokių raginimų nusiskuta ir neverkia, kad išbėrė. ax.gif
Atsakyti