Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

nu man tai nepatinka"kasos"pazastyse. Mano vyras skutasi,as patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 13, 21:02)
nu man tai nepatinka"kasos"pazastyse. Mano vyras skutasi,as patenkinta smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vyras irgi skutasi thumbup.gif
Atsakyti
plaukai pazastyje baisu doh.gif
Atsakyti
man irgi nepatinka plaukuotos pazastys,bet vis neprisiruosiu savo antrajai pusej to pasakyt...
be to ne tik estetiskaiu,bet ir higieniskiau...
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 02, 13:54)

Tiksliai pasakyta wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
MB skutasi pazastis nuolat,ir nereikia jam priminti. thumbup.gif Taciau anksciau jam tokios minties nebuvo, kol nebuvom kartu. doh.gif Dabar pats stebisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šakutės, kokia gera tema... drinks_cheers.gif
Mano draugas tai "geriau" sugalvojęs, jog marškiniai nekentėtų, khem blink.gif Jis po marškiniais VISADA velkasi baltą maikę su trumpom rankovytėm. Baltos maikės kraštelis, žinoma, prasegus marškinių viršutinę sagutę - matosi. Negražu. Tad eidamas į oficialius renginius tvarkingai užsisagsto iki viršaus - bet matau gi, smaugiasi. Vaaaaargšelis.
O kaip įkalbėti - užsiminti, kad gal reiktų skustis tas nelaimingas pažastis ir jam? ax.gif Jis pas mane toks meškinas. Net negaliu įsivaizduoti jo reakcijos į tokį pasiūlymą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 02, 12:54)
man irgi nepatinka plaukuotos pazastys,bet vis neprisiruosiu savo antrajai pusej to pasakyt...

sutinku tik aš irgi nepasakau, visai išdurnins, jis toks senoviškas
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 10 01, 15:56)
mano vyras irgi skutasi thumbup.gif

ir mano smile.gif
Atsakyti
TIK UZ VISOM KETURIOM UZ VYRU PAZASTU SKUTIMASI wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
la,maniskis irgi skutasi pazastis,savo noru,nereikia net ikalbineti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti