Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 28, 19:14)
Na cia irgi skonio reikalas bet as nieko pries tai

negrazu,kai TEN pas vyra plika hihihi.gif ,pazastys,jei trumpuciai-nieko,bet jai tundra ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2005 07 04, 10:05)
Jokių kalbų - būtinai turi nusiskusti . Maniškis į šią procedūrą kreivai žiūrėjo , bet kai pagrasinau kad aš vaiksčiosiu su mišku pažastyse iš karto pakeitė nuomonę....

Tai zinoma kad skutasi...Na,cia apie tai ,jei skutasi,kad gejiska,nu ir pavarei,lietuvaite....is kaimo turbut,o prisiklausai apie gejus.ir apskritai,prie ko cia pazastys ir gejai...
man atrodo,visoms patinka tvarkingi vyrai,o ne prakaitu dvokiantys smile.gif
Atsakyti
butinas dalykas,nieko ner baisiau kai islenda miskas is pazastu,fui doh.gif MB pastoviai skutasi ir jam ir man niekad net nekilo klausimu del to,reikia ir nekitaip ax.gif
Atsakyti
Ir MB karts nuo karto nusiskuta rolleyes.gif Man tai baisu kai is pazastu tokia velena styro schmoll.gif
Atsakyti
Butinas dalikas, tiek vyrai ir tiek moterys turi prisisziureti smile.gif
Atsakyti
Man patnka beplaukės pažastys, kitaip ir neįsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
As irgi tik uz tai kad vyrai apsitvarkytu drinks_cheers.gif . Kazkaip nelabai viliojanciai atrodo labai prizele pazastys.
Atsakyti
Man tai fui apzelusios vyru pazastys....kazkaip labai nehigieniskai atrodo unsure.gif
Atsakyti
as irgi pritariu,kad vyrai turi save prisiziuret-issiskust pazastis didis.gif
Atsakyti
Man labai negražu, kai pas vyrą ten prižėlę. blink.gif blink.gif Maniškis visuomet ten susitvarkęs, net klausimų ar diskusijų nekyla dėl to. Taip tiesiog tvarkinga ir higieniška. drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniskis tai po mano prasymo prisiziuri ir jokiu atsikalbinejimu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bronyte @ 2008 02 29, 04:32)
Tai zinoma kad skutasi...Na,cia apie tai ,jei skutasi,kad gejiska,nu ir pavarei,lietuvaite....is kaimo turbut,o prisiklausai apie gejus.ir apskritai,prie ko cia pazastys ir gejai...
man atrodo,visoms patinka tvarkingi vyrai,o ne prakaitu dvokiantys smile.gif

drinks_cheers.gif mano vyrui net nereikia sakyti,kad skustusi,pats susipranta,cia higieniska,ne taip prakaituoja,koks ten vaizdas kaip kabo seriai lotuliukas.gif
Atsakyti