Man uztenka kai buna trumpai pakirpta,o kai nuskusta tai kazkaip net nezinau,cai aisku tik mano numone bet man gejiskai atrodo

QUOTE(Agnyte1984 @ 2008 03 13, 01:59)
Man uztenka kai buna trumpai pakirpta,o kai nuskusta tai kazkaip net nezinau,cai aisku tik mano numone bet man gejiskai atrodo 

prie ko cia gejiska

QUOTE(Agnyte1984 @ 2008 03 13, 00:59)

trumpas pakirpimas kaip tu sakai tikrai nesumazina prakaito dvoko, juk tas prakaitas kaupiasi ant tu plaukeliu

Mano vyrelis ir be mano prasymo pats susimaste pasitvarkyt savo pazastukus.is karto pradejo trumpint,bet jam taip buvo nepatogu
ir nusiskuto visai.Nemeluosiu,pirma laika man buvo keista,kad ten kasko truksta,bet minties kad jis panasus i "geji"man tikrai i galva neatejo.O dabar,atvirksciai,keista ziuret i tuos vyrus kurie nesiskuta pazastu...

QUOTE(zuike @ 2005 07 03, 18:19)
jau ir iprasta, kad moterys depiliuoja ivarias kuno vietas, taip pat ir pazastis. nugi pasiziuriu i savo vyra, i kitus vyrus pvz. papludimy, ir man kyla klausimas - ka manote apie vyru pazastu skutima? kaip ir butu higieniska, bet ar ne "gejiska"? 

sory,egaleciau miegoti su vyru,kuris neissiskuta pazastu-ir kvapas laikosi,nors maudaisi kiekviena diena,ir man slykstu,kai lenda per krastus

p.s. dabar vyras skutasi del manes,bet ir iki musus pazinties jis tai dare,tai manau pakalnkamai savimi rupinasi ir yra higieniskas zmogus

QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 13, 10:59)
trumpas pakirpimas kaip tu sakai tikrai nesumazina prakaito dvoko, juk tas prakaitas kaupiasi ant tu plaukeliu 

Mano vyras niekada nesiskuta pazastu,as to nereikalauju ir vien del to kad per 6metsu nei karto nebuvau uzuodusi jo prakaito kvapo,gal del to kad jis tikrai labai tvarkingas,vos grizes po darbu ar sporto bega praustis ir netraumuoja zmoniu savo smarve

pagirt reik tokius vyrus kurie skuta pažastis
.Maniškis taippat skutasi
O kai pvz vasarą pamatau vyriškį su berankoviais marškinėliais ,o iš pažastų -"džiunglės"
,kažkaip neestetiškai ir labai negražiai atrodo...aš jau nekalbu apie prakaitą

O kai pvz vasarą pamatau vyriškį su berankoviais marškinėliais ,o iš pažastų -"džiunglės"

QUOTE(Kolega @ 2008 03 13, 13:48)
Mano vyras niekada nesiskuta pazastu,as to nereikalauju ir vien del to kad per 6metsu nei karto nebuvau uzuodusi jo prakaito kvapo,gal del to kad jis tikrai labai tvarkingas,vos grizes po darbu ar sporto bega praustis ir netraumuoja zmoniu savo smarve 

seip jau tie plaukai buna,prisigere smarves,ir tu jau ten gali praustis nesiprausus,nu nebent tavo vyras iskirtinis

As uz tai, ir mano vaikinas tai daro, man tai atrodo labai normalu, netgi bjauriuosi plaukuotom vyru pazastim, fuj, neatrodo vyriska

Gražiausia tai man 3-jų dienų ilgio