Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

Man grazu ir tokie ir tokie. Vieniems tinka ir prizelusius pazastys pavyzdziui tamsiaplaukiams. Jauni vaikinai pastebejau beveik visi skutasi. Nemanau kad jei ilgi pazastu plaukai, tai butinai smirda prakaitu. Priklauso kaip vyras prisiziuri.
Atsakyti
man zymiai graziau ir tvarkingiau nuskustos pazastys, negu daug storu ilgu plauku pazastyje tongue.gif
ir ne taip prakaituoja vasara
Atsakyti
a, man graziau kai sutavrkyta viskas ax.gif nekenciu apzielusiu pazastu, o ypac jei ir kvapelis ne koks lotuliukas.gif ir nesvarbu vyras ar moteris, turi but svara i vsio thumbup.gif
Atsakyti
a man vyras turi buti vyras, ir man labiau patinka kai yra plaukeliu po pazastim... mano vyras nesiskuta, ir man labai graziai atrodo, ir kvepia ten pas ji visada super skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti
tik uz nuskustas thumbup.gif jokiu plaukeliu ir kvapeliu biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip higieniškiau atrodo, kai vyras yra nusiskutęs pažastis. Savajam visada paskutu, nes pats to reikalauja 4u.gif
Atsakyti
fainai kai susitvarkes, bet kartais tai uzveda tas vyriskumas naturalus blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 03 25, 14:11)
a man vyras turi buti vyras, ir man labiau patinka kai yra plaukeliu po pazastim... mano vyras nesiskuta, ir man labai graziai atrodo, ir kvepia ten pas ji visada super skaniai lotuliukas.gif

o bezda jis ne ramunelem?
Atsakyti
KAip vaikinas apsakysiu. Pazastis skusti butina... estetinis vaizdas nekoks, kvapas taip pat, rubvai tepasi... feak... reikai reikia reikia
Atsakyti
QUOTE(miyavi @ 2008 03 31, 00:06)
KAip vaikinas apsakysiu. Pazastis skusti butina... estetinis vaizdas nekoks, kvapas taip pat, rubvai tepasi... feak... reikai reikia reikia

Va cia teisingai darai drinks_cheers.gif Saunuolis, te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2008 03 24, 19:37)
a, man graziau kai sutavrkyta viskas  ax.gif nekenciu apzielusiu pazastu, o ypac jei ir kvapelis ne koks lotuliukas.gif ir nesvarbu vyras ar moteris, turi but svara i vsio thumbup.gif

drinks_cheers.gif 100% as uz svara thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras skutasi thumbup.gif
IR man daug graziau...
Atsakyti