Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie vyrų pažastų skutimą?

QUOTE(Julyyte @ 2005 08 26, 02:14)
biggrin.gif SKUSTIS PAŽASTIS VYRAMS schmoll.gif GEJIŠKA, BET MANO VYRAS PASIRAŠO TIK SU YPATINGOM SĄLYGOM (TIK NEKLAUSKIT KOKIOM) smileysex.gif                biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
GĖJIŠKA būtų skustis vos ne plikai tarkim sritį aplink "malonumų bokštą" biggrin.gif tongue.gif
dėl vyriškų ( biggrin.gif ) pažastų skutimo tai turėtų būt privalomas įstatymas sukurtas (visuomenės gerovei) biggrin.gif
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš už, tos neskustos pažastys klaikiai atrodo.. miškai prižėlę..
Atsakyti
oi labai dziaugiuosi, kad man savajam apie tai ne uzsiminti nereikejo, pats kazkaip sugalvojo smile.gif nors seniau pazastu neskusdavo, tai kildavo noras kazkaip uzsiminti, nes kazkaip jos tokios prizelusios nederejo prie jo dailaus kuno wub.gif bet matyt pats apie tai prisiskaite ir nusiskuto biggrin.gif kazkaip net nenorejau jo perdaug uzsipult su klausimais kaip tai sugalvojo, nes jis gan kuklus, butu dar issigandes biggrin.gif bet saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
na zinoma, jei vyrukas nenori praretinti savo gaureliu, nes motyvuoja ta nepatogumais kylanciais del atauginejanciu siurksciu kietu stagaru mes galime jam pasiulyti ka kito mirksiukas.gif maciau pardej "thomas phillips" depiliacini krema vyrams mirksiukas.gif geras ane? tongue.gif
Atsakyti
As kai pasiuliau savajam nusiskust pazasteklius, tai paziurejo i mane kaip i ku ku biski blink.gif rolleyes.gif tipo as ne gejus ir t.t. stupid.gif Bet... atejo ta diena, kai paemus masinka nuskutau ph34r.gif tongue.gif Aisku, teko atsilygint ax.gif
Atsakyti
tikrai nemanau kad vyras skutantis pazastis yra gejus.pabandau isivaizduoti karsta vasaros diena vaziuojanti viesuoju transportu vyra ir besilaikanti uz tureklo o jam pazastyse ant jo plauku kabo prakaito drusku kristalai biggrin.gif doh.gif blink.gif jau geriau kai skuta pazastis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 10 04, 14:16)
tikrai nemanau kad vyras skutantis pazastis yra gejus.pabandau isivaizduoti karsta vasaros diena vaziuojanti viesuoju transportu vyra ir besilaikanti uz tureklo o jam pazastyse ant jo plauku kabo prakaito drusku kristalai biggrin.gif  doh.gif  blink.gif jau geriau kai skuta pazastis blush2.gif

net supykino, kai įsivaizdavau tokį vaizdelį wacko.gif
Atsakyti
taip taip, tegul tik skuta pažastis kuo greičiau, kad visi mūsų vaizdiniai nevirstų tikrove doh.gif
mano vyriškis irgi skuta ir net nemirksi, iš pradžių buvo maždaug taip - ką pasakys bernai per krepšinį pamatę jį tokį visą... bet po to viskas liuks - jokių atsikalbinėjimų ar priminimų mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tik už thumbup.gif
džiaugiuosi kad manasis jau depiliavosi kai mes susipažinom, tai jau jam tai buvo savaime suprantama....
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2005 08 26, 14:03)
biggrin.gif
GĖJIŠKA būtų skustis vos ne plikai tarkim sritį aplink "malonumų bokštą"  biggrin.gif  tongue.gif
dėl vyriškų ( biggrin.gif ) pažastų skutimo tai turėtų būt privalomas įstatymas sukurtas (visuomenės gerovei)  biggrin.gif
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o man neatrodo gėjiška nei pažastų skutimas, nei aplink BOKŠTĄ blush2.gif pažastis draugas ir taip jau skutosi, kai pradejom draugauti smile.gif o su "ten" tai buvo juokinga istorija biggrin.gif išvažiavau savaitgaliui pas gimines, bet tik su tėvais, nes brangusis dirbo sad.gif tai parvažiavus vakare lovoje maloniai buvau nustebinta blush2.gif ten buvo labai lygu ir malonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivux @ 2005 10 04, 16:27)
tai parvažiavus vakare lovoje maloniai buvau nustebinta  blush2.gif  ten buvo labai lygu ir malonu  4u.gif

teko ir man toks džiaugsmas, išvažiavom savaitgaliui į Palangą.... thumbup.gif
na jis sakė norėjo pajusti, tai ką aš visada darau ax.gif
gaila, daugiau jis to daugiau nekartojo
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2005 08 26, 14:03)
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Oj, greičiau kaip vimdomosios dujos doh.gif
Aš tai savo vyrą spaudžiau morališkai: vis pabrėždavau, kokie negražūs ir smirdantys tie tavo neskusti pažastai, pažiūrėk vat į manuosius... Tai vienądien neiškentė ir nusiskuto. Ir ką - baisiai patenkintas buvo tongue.gif
Atsakyti