GĖJIŠKA būtų skustis vos ne plikai tarkim sritį aplink "malonumų bokštą"
dėl vyriškų ( ) pažastų skutimo tai turėtų būt privalomas įstatymas sukurtas (visuomenės gerovei)
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos
oi labai dziaugiuosi, kad man savajam apie tai ne uzsiminti nereikejo, pats kazkaip sugalvojo nors seniau pazastu neskusdavo, tai kildavo noras kazkaip uzsiminti, nes kazkaip jos tokios prizelusios nederejo prie jo dailaus kuno bet matyt pats apie tai prisiskaite ir nusiskuto kazkaip net nenorejau jo perdaug uzsipult su klausimais kaip tai sugalvojo, nes jis gan kuklus, butu dar issigandes bet saunuolis
na zinoma, jei vyrukas nenori praretinti savo gaureliu, nes motyvuoja ta nepatogumais kylanciais del atauginejanciu siurksciu kietu stagaru mes galime jam pasiulyti ka kito maciau pardej "thomas phillips" depiliacini krema vyrams geras ane?
As kai pasiuliau savajam nusiskust pazasteklius, tai paziurejo i mane kaip i ku ku biski tipo as ne gejus ir t.t. Bet... atejo ta diena, kai paemus masinka nuskutau Aisku, teko atsilygint
tikrai nemanau kad vyras skutantis pazastis yra gejus.pabandau isivaizduoti karsta vasaros diena vaziuojanti viesuoju transportu vyra ir besilaikanti uz tureklo o jam pazastyse ant jo plauku kabo prakaito drusku kristalai jau geriau kai skuta pazastis
Saugok, Dieve nuo draugų - nuo priešų pats apsiginsiu..
tikrai nemanau kad vyras skutantis pazastis yra gejus.pabandau isivaizduoti karsta vasaros diena vaziuojanti viesuoju transportu vyra ir besilaikanti uz tureklo o jam pazastyse ant jo plauku kabo prakaito drusku kristalai jau geriau kai skuta pazastis
taip taip, tegul tik skuta pažastis kuo greičiau, kad visi mūsų vaizdiniai nevirstų tikrove mano vyriškis irgi skuta ir net nemirksi, iš pradžių buvo maždaug taip - ką pasakys bernai per krepšinį pamatę jį tokį visą... bet po to viskas liuks - jokių atsikalbinėjimų ar priminimų
GĖJIŠKA būtų skustis vos ne plikai tarkim sritį aplink "malonumų bokštą"
dėl vyriškų ( ) pažastų skutimo tai turėtų būt privalomas įstatymas sukurtas (visuomenės gerovei)
nes karštą dieną prisigėrę prakaito "maurai", jaaučiu, veiktų kaip migdomosios dujos
o man neatrodo gėjiška nei pažastų skutimas, nei aplink BOKŠTĄ pažastis draugas ir taip jau skutosi, kai pradejom draugauti o su "ten" tai buvo juokinga istorija išvažiavau savaitgaliui pas gimines, bet tik su tėvais, nes brangusis dirbo tai parvažiavus vakare lovoje maloniai buvau nustebinta ten buvo labai lygu ir malonu
teko ir man toks džiaugsmas, išvažiavom savaitgaliui į Palangą....
na jis sakė norėjo pajusti, tai ką aš visada darau
gaila, daugiau jis to daugiau nekartojo
Oj, greičiau kaip vimdomosios dujos
Aš tai savo vyrą spaudžiau morališkai: vis pabrėždavau, kokie negražūs ir smirdantys tie tavo neskusti pažastai, pažiūrėk vat į manuosius... Tai vienądien neiškentė ir nusiskuto. Ir ką - baisiai patenkintas buvo