Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 24, 12:57)
Sunku is blondines kailio iseit biggrin.gif Daug kartu tamsint bandziau ir as savuosius plonucius plaukus, nu bet jausdavaus tokia nelaiminga, gal kam ir juokingai skamba doh.gif  blush2.gif

visiskai nejuokinga, puikiai pritariu sitam dalykui, nes paciai taip:) sau pasakiau kad bent jau artimiausius 10 metu tikrai netamsinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2009 02 01, 22:27)
visiskai nejuokinga, puikiai pritariu sitam dalykui, nes paciai taip:) sau pasakiau kad bent jau artimiausius 10 metu tikrai netamsinsiu:)

As ir nusitamsinau, del ko labai gailejausi ir vel nusiviesinau ir sakiau daugiau niekada nebetamsinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 02, 11:44)
As ir nusitamsinau, del ko labai gailejausi ir vel nusiviesinau ir sakiau daugiau niekada nebetamsinsiu schmoll.gif

zinot kaip sako?garsiai nesnekek lotuliukas.gif na bet linkiu jums istvermes pagundoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 02, 11:44)

as ir kiek save pamenu tiek buvau sviesi (kai maza buvau naturiai sviesi o po to pradejau tamseti tai pradejau dazyti) ir viena diena nuejusi i kirpykla pasakiau nebenoriu buti blondine smile.gif pirmas dienas nesupratau grazu ar nea tinka ar nea, nes toks lengvas sokas buvo,gerai kad nebegau atgal pas kirpeja kad vel blondine pavertu, nes taip ir buciau galvojusi kad netinka man kitokia spalva kaip tik sviesi smile.gif bet dabar jau pripratau ir grazu ir atrodo kad visda tokia buvau, bet nesakau kad nesusigundysiu kada vel tapti blondine smile.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif gal galetume patarti ka galima gero naudot pazeistam issviesintam blondiniskam plaukui nukankintam tiesinimo? biggrin.gif gal koki aliejuka gera drekinimui? ir dar plauku augimo skatinimui?
Atsakyti
sveiki,mano plaukuciai ploni kaip siuleliai ir labai nepaslankus,tiesus noreciau susideti plaukus istambias garbanas gal butu kiek puresni ka manote g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
koki galetumete rekomenduoti NATURALU (ekologiska, be sintetiniu priedu ir t.t.) sampuna?
Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2009 02 27, 21:45)
Sveikos merginos,
koki galetumete rekomenduoti NATURALU (ekologiska, be sintetiniu priedu ir t.t.) sampuna?

weleda , rodos be nieko jis ten . paziurek nete yra sudetis jo.
Atsakyti
black_devil999 mano plaukai buvo siaubingi po sviesinimo ir tiesinimo maratonu, bet dabar jau atsigavo pilna ir man labai padejo natualios kaukytes, nors cia pastebejau sako forumo pradzioje kad profesionalios priemones nelabai gerai, bet man jos tikrai padejo ypac kerastase aliejukas plauku galiukams, jie nebeluzineja kaip anksciau thumbup.gif tikrai geras daikciukas, dar kirpykloj pirkdavau vigorance purskikli plaukam irgi fainas daikciukas drauges mama kirpeja rekomendavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 02 27, 23:52)
black_devil999   mano plaukai buvo siaubingi po sviesinimo ir tiesinimo maratonu, bet dabar jau atsigavo pilna ir man labai padejo natualios kaukytes, nors cia pastebejau sako forumo pradzioje kad profesionalios priemones nelabai gerai, bet man jos tikrai padejo ypac kerastase aliejukas plauku galiukams, jie nebeluzineja kaip anksciau thumbup.gif tikrai geras daikciukas, dar kirpykloj pirkdavau vigorance purskikli plaukam irgi fainas daikciukas drauges mama kirpeja rekomendavo mirksiukas.gif

o kokias naturalias kaukytes naudojai?
Atsakyti
dariausi is alyvuogiu aliejaus, medaus keliusaukstu, trupucio citrinos ir itrikti i plaukus i maiseli iviniot ir ranksluosciu apgaubt , reik laikyt kelias valandas , bet stengdavausi nakciai palikti, dar majonezu kartais tepdavau smile.gif
Atsakyti
Prašau padėkit!Nusibodo klausyti: "Kokie tavo ploni plaukai" ,"kam tu nenusikerpi,gi negrazus plaukai" ir panasiai.. verysad.gif jie yra tamsiai rudi ir ilgi(zemiau nugaros) ,bet tikrai ploni,neisivaizduoju kaip juos SUSTORINTI.Prašau pagalbos.
Atsakyti