Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

Gl galit patarti kokia priemone, kad plauku saknys taip greitai nesiriebaluotu?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 21:02)
Ačiū už patarimą,bet aš kažkaip niekad nebandžiau kažko panašaus.Bijau,kad plaukams gali nepatikti,ir jie dar labiau suplonės verysad.gif  ,bet gal žinai kaip man juos pastorinti,ta prasme sustiprinti?Nes norėčiau ne dirbtinai pasididinti jų apimtį,o kad iš tikro pastorėtų  rolleyes.gif

Na, aš ne kirpėja blush2.gif 4u.gif Bet man atrodo, kad jei plaukai visada buvo ploni, tai dėl to genetika kalta, o natūraliai pastorinti genetiškai plonus plaukus- kažin ar įmanoma ax.gif Ypač jei jie sveiki, bet ploni. unsure.gif Matyt kirpimas belieka kiek trumpesnis, arba purinamieji šampūnai- o priemonės iš vidaus , vitaminai ar pan, man atrodo efektą šiokį tokį (bet ne radikalų) duos tik tada, kai plaukai ploni dėl sveikatos ar kosmetinių problemų, o ne dėl genetikos, kaip ir natūralios kosmetinės priežiūros priemonės, stiprinančios plaukus. Vis tik genai daug ką reiškia- manau, kad jokios natūralios priemonės radikaliai nepagelbės, jei iš prigimties plaukau ploni- belieka dirbtinės blush2.gif Na, bet gal kirpėja ką geresnio patars blush2.gif

Kartais kietas, kalkėtas, chloruotas vanduo trukdo plaukų purumui- tai aš vis gundausi pasistayti filtrus namie, nes skirtumas juntamas yra tarp plaukų, išplautų minkštu kūdros vandeniu, ir tarp plaukų išplautų chloruotu ir kalkėtu vandentiekio vandeniu- aš pati pastebėjau jau seniai, kaip atsigauna oda ir plaukai, pagyvenus sode, kur prausiamasi kūdros vandenuku- neišsausėja taip baisiai, ir puresni būna.
Atsakyti
taip..jie nuo gimimo ploni verysad.gif ,kaip as del to kompleksuoju,o jie labai ilgi,man gaila juos kirpt,negaleciau,nes manau jei jie ploni ir ilgi,dar bent sioks toks vaizdas ,kadj jie ilgi,blizga ir yra svelnus,o jei pasitrumpinciau,jie butu visiskai neidomus,o kaip manai,jei nusikirpciau jie galetu pastoreti?Nes daugelis sako,kad reikia nusikirpt,o tada uzauga storesni,daugeliui taip buvo..viena pazystama ejo i grozio salona,jai specialiai pagamino kazkoki naturalu sampuna ji juo plove,ir tikrai sustorejo plaukai,o buvo kaip mano
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 18:39)
taip..jie nuo gimimo ploni  verysad.gif  ,kaip as del to kompleksuoju,o jie labai ilgi,man gaila juos kirpt,negaleciau,nes manau jei jie ploni ir ilgi,dar bent sioks toks vaizdas ,kadj jie ilgi,blizga ir yra svelnus,o jei pasitrumpinciau,jie butu visiskai neidomus,o kaip manai,jei nusikirpciau jie galetu pastoreti?Nes daugelis sako,kad reikia nusikirpt,o tada uzauga storesni,daugeliui taip buvo..viena pazystama ejo i grozio salona,jai specialiai pagamino kazkoki naturalu sampuna ji juo plove,ir tikrai sustorejo plaukai,o buvo kaip mano

Na as taip pat ne kirpeja, bet man atrodo kad tau reikia geros kirpejos, kuri tau graziai pakarpytu plaukucius (nenutrumpintu stipriai), kad jie graziai kristu...ir atrodys ju daugiau.. mirksiukas.gif Pas mano drauge taip pat labai ploni plaukuciai, ir ko ji tik nedare ir sampunus purinancius naudodavo, bet niekas nepadejo kol nesusirado kirpejos, kuri moka taip pakarpyti, kad atrodo plauku daug... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 22:39)
taip..jie nuo gimimo ploni  verysad.gif  ,kaip as del to kompleksuoju,o jie labai ilgi,man gaila juos kirpt,negaleciau,nes manau jei jie ploni ir ilgi,dar bent sioks toks vaizdas ,kadj jie ilgi,blizga ir yra svelnus,o jei pasitrumpinciau,jie butu visiskai neidomus,o kaip manai,jei nusikirpciau jie galetu pastoreti?Nes daugelis sako,kad reikia nusikirpt,o tada uzauga storesni,daugeliui taip buvo..viena pazystama ejo i grozio salona,jai specialiai pagamino kazkoki naturalu sampuna ji juo plove,ir tikrai sustorejo plaukai,o buvo kaip mano

neliudek, manau lengviau butu tikrai nueiti pas gera kirpeja, kuri moketu graziai tau pritaikyti kirpima ir tu plaukuciu tikrai daugiau atrodytu. tai lengviau ir labiau uztikrina rezultata nei ivairus bandymai juos pastorinti (kas siaip nerealiai skamba), nes isleisi daug pinigu visokiom priemonem, kurios "labai padejo mano geriausios drauges kaimynes puseserei", o rezultato nebus ir liudesi. as irgi patariu tau pas kirpeja gera apsilankyt ir su ja pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
Didelis aciu OkristutO'ei 4u.gif ir Dzemutei 4u.gif uz patartus naturalius sampunus, bus db lengviau issirinkt smile.gif
Atsakyti
Gal kas patars? 4u.gif Plauku daug, jie labai stori, todel pasileidus nuo svorio labai priglude prie galvos ir labai purus galai. Ar cia padetu iskarpymas? Ar iskarpius galai dar labiau papurtų? Plaukai iki peciu.
Atsakyti
[quote=Žuviss,2009 03 02, 21:39]
daugelis sako,kad reikia nusikirpt,o tada uzauga storesni,daugeliui taip buvo..

Vaikysteje neturejau ilgu plauku, nes mama vis kirpdavo (buvo lb.ploni (paveldas is tecio)) ir sakydavo, kad sustoretu reikia kirpti ir tikrai db. turiu stora kasa,nors pats plaukas nera lb storas, tiesiog ju yra daug.
Drauge turejo ilga plona kasa, atvirai pasakius atrode ne kaip blush2.gif , bet nusikirpo ir gan greitai ataugo storesne.
Tau belieka paciai spresti kaip pasielgti, juk Tau reiks kas ryta zvelkt i veidrodi, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 01, 18:43)
Gl galit patarti kokia priemone, kad plauku saknys taip greitai nesiriebaluotu?

pabandyk kokia kauke , kuri istraujkia riebalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kokia konkrecia turim omeny? Pavadinima? Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 07, 17:36)
Gal kokia konkrecia turim omeny? Pavadinima? Aciu wink.gif

niu gal ir yra tikrai manau ir kitu firmu valancios .. tik reijks pasidometi.
as isigijau cosmetici dora pharmacia kauke su zaliu moliu ir vit e , tokia saldanti su eukaliptu, mentoliu .atseit sugria riebalu perteklu, isvalo uzkimstas maiseliu ziotis.bet nzn ar ji ka veiksminga ar ka nes nsn nusipirkau.
ir va dar radau kad yra ampules riebalu issiskyrima reguliuojancios , itrinti, ir nuskalauti nereijkia.
bet sakau tikrai nzn ar veiksminga , bet gali pasieskoti kazka tokio pobudzio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 22:39)

na jei jie jau nuo gimimo ploni tai nelabai kas tau bepades, pas mano drauge buvo panasi problema, plaukuciai buvo ploni ir ju mazai buvo, tai jai viena kirpeja pasiule tresus prisisegti, tai visiskai nekenkia plaukam smile.gif tai vat gali pameginti ir tu jei jai niekas nepadeda tau
Atsakyti