Tai galvoju jei tau dirbtinai panašų efektą sukurt, gal irgi daugiau atrodytų- jei nebijai, kad nebus tokie paslankūs kaip lygūs, nes purūs plaukai niekada nebūna tokie švelnūs, paklusnūs ir paslankūs kaip šilko užuolaidos, bet užtat atrodo gerokai storesni, net jei tokie nėra.
Žuviss, jei tavo plaukai sveiki, o visokie volumaizeriai nepadeda, aš gal bandyčiau daryti cheminį purinimą jų- kažkokiom medžiagom užtepa, palaiko, ir jie tokie labiau pasipūtę pasidaro (bet tai nėra cheminis garbanojimas), ir atrodys kad jų daugiau. mano plaukai labai ploni ir jų mažai, dar pastaruoju metu visai išslinko- bet jie yra iš prigimties linkę pūstis, dėl to ką tik išplovus, atrodo vešlūs
Tai galvoju jei tau dirbtinai panašų efektą sukurt, gal irgi daugiau atrodytų- jei nebijai, kad nebus tokie paslankūs kaip lygūs, nes purūs plaukai niekada nebūna tokie švelnūs, paklusnūs ir paslankūs kaip šilko užuolaidos, bet užtat atrodo gerokai storesni, net jei tokie nėra.
QUOTE(Persikele @ 2009 02 27, 22:45)
Sveikos merginos,
koki galetumete rekomenduoti NATURALU (ekologiska, be sintetiniu priedu ir t.t.) sampuna?
koki galetumete rekomenduoti NATURALU (ekologiska, be sintetiniu priedu ir t.t.) sampuna?
yra weleda, sante, logona, dr.hauschka sampunai, juos gali rasti CUP'e 5 aukste, stepono g 6
QUOTE(Lauryttte @ 2009 01 31, 21:24)
taigi melas kad kad dazuose nera visai amoniako.
Pvz, KColor (keisis kolor dažai), be amoniako, be peroksido, skirti profesionalams. Yra nedaug beamoniakinių dažų, bet yra, ir jau tikrai ne maximos jais prekiauja
,
o KColor geri dazai? ir isvis gera si produkcija? ir su kokia pati dirbate?
sveikutes.. gal galetumet patart ka nors sviesintiems nualintiems dazymu ir tiesinimu plaukams priemoniu ?
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 31, 23:54)
na zmones aisku vis dar dazosi surogelemis, ir ilgai dar dazysis, nes tai iprotis, bet deja, sruogeles tikrai nebemadingos jau..nemanau kad rasit gera stilista, kuris jums nudazytu surogelem..na sluoksniais nebent, bet ne sruogelem..gal metas keistis?
be to, kokybiski dazai plauko tikrai nesugadins..
o jus kirpeja? ir is kur zinot , kad sruogeles nebemadingos?
Papildyta:
QUOTE(kokajarazneca @ 2009 01 24, 15:31)
stai mano plauku spalva,noriu ja paryskinti ne sjau nubluko biski,ar tiktu chna?drauge sako kad busiu ryza jej su ja dazysiuos http://hotimg25.fotk...SC058012570.jpg
as dazau plaukus su chna, jei imaisysit viena pakeli chna ir du pakelius basma tikrai nebusit ryza, bet bus spalva tamsi, jei norit spalvos, kaip jusu dabartine, tai deretu po pakeli abieju, bet chna nusiplauna nuo zilu plauku ir spalva gausis sviesesne nei likusieji plaukai, tad bus marga galva, bet tikrai nebusit ryza
QUOTE(dzemute @ 2009 02 28, 23:11)
hmm. o as kaip tik skaiciau kad grizta sruogeles i mada .
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 00:18)
hmm. o as kaip tik skaiciau kad grizta sruogeles i mada .
trim spalvom madinga dazyti ir spalva skirtis turi tonu tik tarpusavyje.
tai va ir as ta pati girdejau, todel ir klausiu is kur ji zino
QUOTE(dzemute @ 2009 02 28, 23:24)
niu praitais( uzpraitais )metais buvo nemadinga , niu bet seijs metais tikrai grizo i mada . hmm a man irgi idomu pasidare is kur zino.
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 00:31)
niu praitais( uzpraitais )metais buvo nemadinga , niu bet seijs metais tikrai grizo i mada . hmm a man irgi idomu pasidare is kur zino. 
o kur jus girdejot, kad bus madinga siais metais
QUOTE(dzemute @ 2009 02 28, 23:33)
skaiciau zurnale .. niu nebent ten melavo, emm, kazkoks stilistas rase rimdzius lyg, nors kiek zinau jis visada pries sruogeles buvo, ir niekam ju nedaze, iomu kaip dbr darys
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 01, 01:10)
skaiciau zurnale .. niu nebent ten melavo, emm, kazkoks stilistas rase rimdzius lyg, nors kiek zinau jis visada pries sruogeles buvo, ir niekam ju nedaze, iomu kaip dbr darys
o gal ten tik reklama buvo 
nemanau, kad melavo
Ačiū už patarimą,bet aš kažkaip niekad nebandžiau kažko panašaus.Bijau,kad plaukams gali nepatikti,ir jie dar labiau suplonės
,bet gal žinai kaip man juos pastorinti,ta prasme sustiprinti?Nes norėčiau ne dirbtinai pasididinti jų apimtį,o kad iš tikro pastorėtų