Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 15, 17:00)
Na tas dalykas yra pasakiskas, jei tavo plaukai ne balinti.. thumbup.gif  Mano mama turi juodus, banguotus naturalius plaukus (man asmeniskai jie pasakiski), bet ji nori labai tiesiu tai dedasi ta tiesinimo chemini jau turbut antri metai.  Na ir as buvau sumasciusi ant savo sviesintu plauku susideti tiesinimo chenini, nors kirpeja sake kad negalima, bet as vistiek jai liepiau deti (ji mamos drauge tai paklause manes). Tai is pirmo karto nieko nesigavo..vistiek bangavosi plaukai,  uz menesio dar viena karta susidejau, tai mano ilgus iki liemens grazius plaukus teko kirpti iki ausu, nes jie istirpo... doh.gif  doh.gif  doh.gif  tiesiog krito gabalais, istyso kaip guma  doh.gif  doh.gif  baisu prisiminti blink.gif  Ir dar labai priklauso kokios firmos naudoja priemones tam cheminiui...geriau netaupyti ant to pinigu.  Mama nesiskundzia, jos visai nenusiure plaukai...blizga grazus wub.gif  thumbup.gif

mmm as ir labai noreciau susideti ta tiesinima..sakyk, o kiek mazdaug laikosi tas efektas?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 15, 13:32)
mmm as ir labai noreciau susideti ta tiesinima..sakyk, o kiek mazdaug laikosi tas efektas?

Mano mama ji dedasi i metus du kartus..tik del to kad saknys atauga ir banguojasi, o galai visada tiesus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2009 03 15, 16:40)
Tai, is esmes, nesvarbu, kokios spalvos plauku noriu, teks butinai gadint plaukus ir nuiminet spalva, o tik po to dazyt? As pasitenkinciau ir tamsoka ruda spalva (na, dabar jau man viskas tiktu, tik ne juoda).

taip, plaukus gadinti teks bet kokiu atveju. Neseniai naikinau spalva nuemeju, pries pora metu irgi netycia tapau juoda, tai tada kirpykloj milteliais nuiminejo. Po kirpejos neapdairumo turejau aptrupejusius blondiniskus nebesigarbanojancius plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 15, 17:53)
Mano mama ji dedasi i metus du kartus..tik del to kad saknys atauga ir banguojasi, o galai visada tiesus thumbup.gif

man cia beveik nerealu atrodo nes mano plaukai - tai kupeta chaoso ant galvos, kaip nori taip rieciasi/puciasi/garbanojasi uzsimaniau dabar juos patiesint..manau maziau kenkia karta per puse metu patiesint nei po kiekvieno plovimo su tiesintuvu varyt..
Atsakyti
QUOTE(Temza @ 2009 03 15, 13:57)
Laba diena,o ką manot apie chemini plaukų tiesinima? blush2.gif

laba , as norejau ji darytis , tik negalejau nes sviesus buvo plaukai .daro tik ant tamsiu plauku .6 nr, lyg jei neklystu gali buti sviesiausia spalva .
priklauso nuo tavo plauku storio, koki galima daryti, nes yra drekinantis alfa parf priemonem daromas , plonesniems plaukams , laijkys iki 6 men .
arba yra kitos firmos , tik neatsimenu kokios lyg goldwello, bet nzn , taij laiko metus ., ji stipresne. is mano draugiu pasidariusios yra ir stipresni, ir ta silpnesni, nei vienaij nesusigadino plaukai . tiesus tiesus liko( bet jos nebuvo lb lb stipriai garbanotos ) , kita daresi jau trecia karta lyg , ir nieko liuks.:)ps. visos pas ta pacia kirpeja daresi. aij o kaijna apie 1000 visos mokejo plius minus.
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 15, 16:32)

vienas iki 6 men , plonesniem
kitas iki 1 m , storesniem
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 15, 22:38)
laba , as norejau ji darytis , tik  negalejau nes sviesus buvo plaukai .daro tik ant tamsiu plauku .6 nr, lyg jei neklystu gali buti sviesiausia spalva .
priklauso nuo tavo plauku storio, koki galima daryti, nes yra drekinantis alfa parf priemonem daromas , plonesniems plaukams , laijkys iki 6 men .
arba yra kitos firmos , tik neatsimenu kokios lyg goldwello, bet nzn , taij laiko metus ., ji stipresne. is mano draugiu pasidariusios yra ir stipresni, ir ta silpnesni, nei vienaij nesusigadino plaukai . tiesus tiesus liko( bet jos nebuvo lb lb stipriai garbanotos ) , kita daresi jau  trecia karta lyg , ir nieko liuks.:)ps. visos pas ta pacia kirpeja daresi. aij o kaijna apie 1000 visos mokejo plius minus.

vienas iki 6 men , plonesniem
kitas iki 1 m , storesniem

aciu uz tokia issamia info, mano plaukai labai tamsus ir stori. nesu garbane, bet plaukas issiputes, linkes siaustis, banguotis..zodziu, visai ne toks, kokio as noreciau:)smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 15, 18:32)
man cia beveik nerealu atrodo nes mano plaukai - tai kupeta chaoso ant galvos, kaip nori taip rieciasi/puciasi/garbanojasi uzsimaniau dabar juos patiesint..manau maziau kenkia karta per puse metu patiesint nei po kiekvieno plovimo su tiesintuvu varyt..

Taip taip, tikrai maziau kenkia drinks_cheers.gif Mama zulindavo su tiesintuvu savo plaukus kaskarta issiplovusi o kartais dar tarp plovimu reikedavo praeiti jei dregnesnis oras...Dabar neatsidziaugia..o plaukai kokie blizgantys ir sveiki po to tiesinimo, tai nemoku pasakyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 15, 21:42)
aciu uz tokia issamia info, mano plaukai labai tamsus ir stori. nesu garbane, bet plaukas issiputes, linkes siaustis, banguotis..zodziu, visai ne toks, kokio as noreciau:)smile.gif  4u.gif

prasom , pati garbane taij lb domejausi, ir snekejau tareusi su kirpeja . smile.gif speceleij dazeuj del to plaukus tamseij, bet apsigalvojau . biggrin.gif noriu sviesiu plauku, ir pamegau savo garbanotus .
tavo atveju manau tada tiktu tas stipresnis , ir issitiesintu plaukai gerai.tik kaijna didoka , niu bet lb norint smile.gif verta manau.
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 15, 21:42)
Taip taip, tikrai maziau kenkia  drinks_cheers.gif  Mama zulindavo su tiesintuvu savo plaukus kaskarta issiplovusi o kartais dar tarp plovimu reikedavo praeiti jei dregnesnis oras...Dabar neatsidziaugia..o plaukai kokie blizgantys ir sveiki po to tiesinimo, tai nemoku pasakyti wub.gif

aha , lb blizgantys buna .ir tiesut tiesuteliai. wub.gif
Atsakyti
Sveikutės
Labai reikia jūsų patarimų, nes labai abejoju ir nenusprendžiu, kaip elgtis su savo plaukais

Visąlaik šviesindavausi plaukus, o dabar jau kuris laikas nebe, (gal jau koks pusmetis) ir pagal viską, jau būtų galima "susidėti cheminį". Niekada gyvenime nebuvau bandžiusi, bet kažkaip svajodavau apie purius, paslankius ir stambiom garbanom sušukuotus plaukus. Žinau, kad kiekvieną kartą plaunant galvą reiks juos ypatingai ir atsakingai šukuoti, džiovinti, tampyti ir pan. Bet abejoju tik dėl to, ar aš nesupanašėsiu į tas 85 -ųjų damas su "pudelio galvom", nes dabar mano plaukai iki pečių
Beveik prieš mėnesį užsirašiau pas kirpėją ir laukiu eilės savo cheminiam, bet kaip tai dar iki pirmadienio galėčiau viską atšaukti
O gal nereiktų labai jaudintis, nes šiuolaikinės priemonės nesuvirina taip plaukų ir be to, teko girdėti, kad garbanos ateina į madą, o tiesintas - lygintas šukuosenas reiktų jau pamiršti

Patarkit, please
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 15, 21:42)
Taip taip, tikrai maziau kenkia  drinks_cheers.gif  Mama zulindavo su tiesintuvu savo plaukus kaskarta issiplovusi o kartais dar tarp plovimu reikedavo praeiti jei dregnesnis oras...Dabar neatsidziaugia..o plaukai kokie blizgantys ir sveiki po to tiesinimo, tai nemoku pasakyti wub.gif

O kaip pataikiau uzsukti thumbup.gif Renkuosi info apie chemini plauku tiesinima, tai stai ka pavyko susirasti:

Yra 2 principai- angliskai relaxer ir brasilian ceratin treatment/japanese hair straightening.
http://www.youtube.c...h?v=GL0jG3gy4rk

Skiriasi tuo, kad relaxer yra panasiai kaip su dazais - uztepama chemija, palaikoma, nuplaunama. Galima ir namie pasidaryti. Labai populiarus tarp tamsiaodziu.

O nano-keratino tiesinimo budai kai kuriais saltiniais net atstato plauka (visa procedura galima paziureti cia http://www.youtube.c...eature=related). Esme tokia, kad tiesinama ir znyplemis, taip aktyvuojamos nano-keratino daleles isigeria i plauka. Kiek maciau internetiniuose pavyzdziuose, plaukai buna labai glotnus. Forumuose kai kurios skundziasi, kad per daug. Beda nr. 1. viskas trunka apie 5 val ir 2. brangu (internete raso apie 200-400$) Situ budu istiesinti plaukai laikosi ne visam gyvenimui, vienur raso 6 men, kitur 4 men, kitur 1 metus, matyt nuo firmos priklauso.

Butu labai idomu suzinoti, kuriuo budu daro lietuvoje?
Ten kur dvi drauges daresi ir kur mama daresi - kokiu budu? ar tiesino znyplemis?
Merginos minetas Alfa parf, kiek suprantu, Relaxer'is (nepykit, nezinau vertimo, skaiciausi apie tai tik anglu klb)?

Mano problema yra tame, kad pries gerus metus susidejau nepavykusi chemini. Jei pas jus tokia pati situacija, svarbu: relaxer'iuose yra Calcium hydroxide arba sodium hydroxide, o garbanojimo chemijoje -amonium thioglycolate. Sitie du chemikalai reaguoja tarpusavyje, todel jokiu budu negalima deti relaxer ant cheminiu budu garbanotu plauku!

Tikiuosi kirpeja ir visos susidurusios ar renkancios informacija,gales pasakyti daugiau

Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2009 03 15, 22:16)
Sveikutės 
Labai reikia jūsų patarimų, nes labai abejoju ir nenusprendžiu, kaip elgtis su savo plaukais 

Priklauso, nuo chemikalu. As dejausi gal 5 metus, labai naturaliai ir graziai atrodydavo. Kaip tik patiko, kad visada grazu ir zaisminga, is ezero islipai, nudziuvai - ir tai grazu :)Bet paskutinis man nepavyko.. ir laikosi kaip velnias, daugiau nei metai, nemazeja garbanos. Taip kad reziume - "pudelis" kaip sakai tikrai nebusi, nes jei pasakysi, kad nori stambiu garbanu, suks ant stambiu biguduku, bet rizika yra, kad garbanos nebus grazios, o plaukas stipriai priims chemikala ir laikysis "su visam":) As rizikuociau tongue.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
EMPA-mano mamai ir man dare amerikoje, tai negaliu pasakyti kaip vyksta viskas LT. Kiek atsimenu tai isplauna galva, isdziovina, istiesina znyplemis, tada tepa kazkokius chemikalus g.gif tada laiko kazkiek (priklauso nuo plauko, kirpeja vis paziuri plaukus, patampo juos, susuka ant pirsto ir ziuri ar jie issitiesina atgal, ar ir palieka susibangave) ntada vel isplauna galva, isdziovina ir istiesina, ir uzpurskia ant virsaus dar kazkokio chemikalo . Nezinau ar aiskiai tau paaiskinau, bet kiek atsimenu tai viskas vyko taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 16 kovo 2009 - 00:40
Sveikos,

iskart persiprasau kad neperziurejus visos temos gal but uzduotu jau toki pat klausima. Bet reikalingas patarimas blush2.gif Pries pusantro menesio pradejo labai slinkti plaukai, speju kad tai nuos streso sad.gif Mano plaukai ilgi ir iskarpyti. Tai dabar kai atrodo nekaip, nes nuslinko vos ne puse plauku liko ploni silpni ir galai visai nusiure. O kai dar jie iskarpyti ir ilgi tai jiems grozio neprideda. Gal ka galite patarti ka naudoti ir kokias kaukes ar sampunus, kad sustipretu plaukai, neslinku. Nes jei dar slinks tokiu greiciu tai bus baisu doh.gif Aisq butu puiku kad tos priemones nekainuotu simtus smile.gif Norejau juos pasidazyti, atgaivinti spalva bet dabar labai gaila juos alinti dazais. Ir dar manau kad reikes gerokai patrumpinti, kad jie atsigautu ir graziau atrodytu smile.gif

Aciu uz informacija ir pagalbele:)
Atsakyti