Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 16, 21:34)
As esu viska ant savo plauku isbandziusi lotuliukas.gif  Man asmeniskai majonezas nepadejo visiskai g.gif  Nueik i kita tema pav. "Namines kaukes plaukam" , ten rasi tikrai geru patarimu kaip atgaivinti plaukus wub.gif  thumbup.gif  Kitom merginom ir majonezas padeda ax.gif

thumbup.gif einu ten pasizvalgyt blush2.gif
Atsakyti
galiu pasakyti ka as naudoju... 4u.gif
mano plaukai gan sausi, bet plaunu kiekviena diena, nes saknys rebaluojasi, ploni ir pazeisti ir dar prie viso to slenka kaip isproteje, niekada negalejau uzsiaugiti ilgesniu nei iki peciu....
taigi, pradejau gerti formula hair nails skin kapsules(3buteliukai), plaukai pradejo maziau slinkti ir pilna galva atsirado nauju plauku, kurie dadar jau apie 10cm ilgio,nusipirkau loreal prof. sampuna stipriai pazeistiems plaukams, pazeistu plauku kauke su cesnako ekstraktu baxter(kadangi plaunu plaukus kiekviena diena, kauke tepu kas anta plovima, ta diena kai netepu kaukes, naudoju garnier balzama pazeistiems plaukams,plaukai atsigavo per savaite),wella aliejuka plauku galams, dar plius vietoj vitaminu pradejau gerti koloidinius mineralus, kada baigsiu ta buteliuka planuoju vel pirkti senuosius, kada juos baigsiu, vel mineralus ir t.t...).dabar mano plaukai beveik iki puses nugaros ir dar niekada nebuvo tokie grazus ir sveikai blizgantys kaip dabar!
taigi linkiu kiekvienai atrasti tas priemones kurios tinka,nes kiekviena esame individualios asmenybes... mirksiukas.gif
beje, plaukus dziovinu salto oro srove, taip manau maziau kenkiama plaukuj(nei karstu oru) ir plaukai daug labiau zvilga, buna svelnesni ir nesielektrina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanely: 17 kovo 2009 - 15:50
QUOTE(katanely @ 2009 03 17, 15:43)
galiu pasakyti ka as naudoju... 4u.gif
mano plaukai gan sausi, bet plaunu kiekviena diena, nes saknys rebaluojasi, ploni ir pazeisti ir dar prie viso to slenka kaip isproteje, niekada negalejau uzsiaugiti ilgesniu nei iki peciu....
taigi, pradejau gerti formula hair nails skin kapsules(3buteliukai), plaukai pradejo maziau slinkti ir pilna galva atsirado nauju plauku, kurie dadar jau apie 10cm ilgio,nusipirkau loreal prof. sampuna stipriai pazeistiems plaukams, pazeistu plauku kauke su cesnako ekstraktu baxter(kadangi plaunu plaukus kiekviena diena, kauke tepu kas anta plovima, ta diena kai netepu kaukes, naudoju garnier balzama pazeistiems plaukams,plaukai atsigavo per savaite),wella aliejuka plauku galams, dar plius vietoj vitaminu pradejau gerti koloidinius mineralus, kada baigsiu ta buteliuka planuoju vel pirkti senuosius, kada juos baigsiu, vel mineralus ir t.t...).dabar mano plaukai beveik iki puses nugaros ir dar niekada nebuvo tokie grazus ir sveikai blizgantys kaip dabar!
taigi linkiu kiekvienai atrasti tas priemones kurios tinka,nes kiekviena esame individualios asmenybes... mirksiukas.gif

Ir kaip tau baxter? aš nuo slinkimo ampuoles jų naudoju, tai geros visai, ir dažai visai patiko. Įdomu kitų nuomonių išgirsti, nes nelabai dar kas tą firmą žino.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 17, 16:51)
Ir kaip tau baxter? aš nuo slinkimo ampuoles jų naudoju, tai geros visai, ir dažai visai patiko. Įdomu kitų nuomonių išgirsti, nes nelabai dar kas tą firmą žino.

Va kaip tik norejau klaust, nes negirdeta ta firma visai..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 17, 15:54)
Va kaip tik norejau klaust, nes negirdeta ta firma visai..

Galima įsigyti kai kuriose kirpyklose ir "Meistro pasaulis" kaune.
Atsakyti
man ji irgi buvo negirdeta, bet drauge patare kad ta kauke su cesnako ekstraktu, jai labai atstate plaukus, tai nusipirkau ir as, ir esu ja labai patenkinta mirksiukas.gif uz 1litra kaukes 38lt.(manau nera daug palyginus su gliskur(ar kaip ten)kurios 200ml-apie 20lt,sakau poveiki pastebejau mazdaug po savaites)
o kitu priemoniu sios firmos tai nzn blush2.gif
Papildyta:
as ja pirkau kaune, mickeviciaus gatvej, kur yra parduotuve kirpykloms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 03 17, 17:52)
man ji irgi buvo negirdeta, bet drauge patare kad ta kauke su cesnako ekstraktu, jai labai atstate plaukus, tai nusipirkau ir as, ir esu ja labai patenkinta mirksiukas.gif uz 1litra kaukes 38lt.(manau nera daug palyginus su gliskur(ar kaip ten)kurios 200ml-apie 20lt,sakau poveiki pastebejau mazdaug po savaites)
o kitu priemoniu sios firmos tai nzn blush2.gif
Papildyta:
as ja pirkau kaune, mickeviciaus gatvej, kur yra parduotuve kirpykloms 4u.gif

hmm. reijk itraujkti i savo pirkinuku sarasiuka , baxter ania ten firmos . ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 17, 19:23)
hmm. reijk itraujkti i savo pirkinuku sarasiuka , baxter ania ten firmos . ?  ax.gif

kur ta baxter pirkti??
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 17, 19:55)
kur ta baxter pirkti??

jeij kauniete esi, taij rase mickeviciaus gtv,
as daznai varau i kns taij ten ir perku viska beweijk, ce vln tyngiu ieskoti kazkaip, nebent lb lb jau uzsimanau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,tik ka grizau po kirpyklos.Kaip kvaila,paklausiau drauges ir nuejau pas jos kirpeja.Visada dazydavau pas savo,esu sviesi ir padazydavau kiekviena menesi tik sruogelem.Spalva sviesi i pilkuma,nu zodziu buvau patenkinta.O siandien grizau is kirpyklos sviesi ir su geltonom saknim.Bande skalaut su sampunu pilkinanciu,bet nieko nepadejo.Mano kirpeja naudodavo kakokius miltelius.Uztepa ir panaikina ta geltonuma.Gal zinot kas tai?Taip susiko nuotaika verysad.gif Dingo sruogeles,pasidare tokia vientisa ,pigi spalva su geltonom saknim.
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 03 17, 21:27)
Sveikos,tik ka grizau po kirpyklos.Kaip kvaila,paklausiau drauges ir nuejau pas jos kirpeja.Visada dazydavau pas savo,esu sviesi ir padazydavau kiekviena menesi tik sruogelem.Spalva sviesi i pilkuma,nu zodziu buvau patenkinta.O siandien grizau is kirpyklos sviesi ir su geltonom saknim.Bande skalaut su sampunu pilkinanciu,bet nieko nepadejo.Mano kirpeja naudodavo kakokius miltelius.Uztepa ir panaikina ta geltonuma.Gal zinot kas tai?Taip susiko nuotaika verysad.gif Dingo sruogeles,pasidare tokia vientisa ,pigi spalva su geltonom saknim.

uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajojanti @ 2009 03 17, 21:27)

na man irgi buvo panasiai, grizau is kirpejos su geltonom shaknim. Nusipirkau Keune silverio sampuna ir palaikiau kelias minutes - geltonuma visai nueme.

Atsakyti