kad is tikro nesu ko nors daug bandzius,plonu plauku temoje,kazkas rase jog vaistineje pirko sampuna "himalaya",si firma gamina tik is naturaliu produktu gaminius,turiu sios firmos lupu vazelina,tikrai labai geras.Tai rase,kad nuo sito sampuno sustorejo plaukai,pailgejo.Nezinau,gal reikes pabandyti.Nes as esu uz tikra plauku storuma,o ne dirbtini,nelabai norisi issikarpyti plaukus,nes tada neina kaip ju susirist,o su palaidais nemegstu vaiksciot - nepatogu.Bet kirpeja gal ri nepakenktu,gal ji ka galetu pasiulyti,kad plaukai atsigautu
Labas, paneles,
lb susidomejau Keune produktais?gal kuri papasakos savo ispudzius?
beje, ka musu forumo kirpeja sako apie sios firmos priemones?
Gal kuri iš kirpėjų galės man patarti
Bandžiau šviesint plaukus- tai gavosi kažkokia ryžavota-neryški,bet vistiek man nelabai patinka...
Taigi mastau nusidažyti plaukus vidutinio tamsumo pilka blondine ir juos maišyti su violetine mix spalva, kad gautūsi dabar lavai madingas atspalvis
Bet vat galvoju ar man pirkti mix spalvą ar užteks tik violetinio oksidanto?
Bandžiau šviesint plaukus- tai gavosi kažkokia ryžavota-neryški,bet vistiek man nelabai patinka...
Taigi mastau nusidažyti plaukus vidutinio tamsumo pilka blondine ir juos maišyti su violetine mix spalva, kad gautūsi dabar lavai madingas atspalvis
QUOTE(drieziuxx @ 2009 03 11, 20:38)
Labas, paneles,
yra atskira tema keune produkcijai, ten laaabai daug atsiliepimu
QUOTE(jovitah @ 2009 03 11, 21:40)
Gal kuri iš kirpėjų galės man patarti
o kaijp atrodo, tas madingas atspalvis .?
Šį sezoną pačios madingiausios natūralios žemės spalvos, visa rudų spalvų paletė nuo gelsvų iki tamsaus šokolado. Dominuoja violetiniai šalti atspalviai: levandų, purpuro, taip pat kam tinka vario.
Šviesių plaukų savininkėms plaukų dažus patariu rinktis derinant šiltas ir šaltas spalvas, šukuoseną pagyvinti violetinio ar kitokio atspalvio sruogomis.
Brunetėms rekomenduoju rinktis šaltas, natūralias žemės spalvas, drąsesnėms violetinius atspalvius.
Aš kaip įsivasduoju ta violetinė duoda šaltus atspalvius

Šviesių plaukų savininkėms plaukų dažus patariu rinktis derinant šiltas ir šaltas spalvas, šukuoseną pagyvinti violetinio ar kitokio atspalvio sruogomis.
Brunetėms rekomenduoju rinktis šaltas, natūralias žemės spalvas, drąsesnėms violetinius atspalvius.
Aš kaip įsivasduoju ta violetinė duoda šaltus atspalvius

o gal kas galetu patarti kokia priemone isigyti, sukuosenos formavimui.Noriu susisukti plaukus ir kad tos garbanos butu tokios standzios.Nu kaip kirpykloj...
Man ir labai reikia patarimo
Siandien visai pakraupau nuo savo plauku... Sakiau viskas jokiu dazymu!!! Gal galite patarti, kokias priemones naudoti labai sausiems, gyvybinguma praradusiems plaukams, o saknys daznai riebaluojasi...
Dedu aliejus, ivairias namines kaukes ries plovima. Naudoju tik kirpyklinius sampunus, kaukes. Bet nezinau, gal netinka
Noreciau patarimo, kaip atgaivinti savo sieno kupeta
Siandien visai pakraupau nuo savo plauku... Sakiau viskas jokiu dazymu!!! Gal galite patarti, kokias priemones naudoti labai sausiems, gyvybinguma praradusiems plaukams, o saknys daznai riebaluojasi...
Noreciau patarimo, kaip atgaivinti savo sieno kupeta
sveikutes.. gal galetumet patart ka nors sviesintiems nualintiems dazymu ir tiesinimu plaukams priemoniu ?
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 13, 20:08)
sveikutes.. gal galetumet patart ka nors sviesintiems nualintiems dazymu ir tiesinimu plaukams priemoniu ?
nebesviesint ir nebetiesint! ir atsigaus
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 13, 22:56)
nebesviesint ir nebetiesint! ir atsigaus
Ir ilgai lauksi kol atsigaus
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 13, 22:06)
Ir ilgai lauksi kol atsigaus
jo.. as ju nebetiesinu, nedziovinu.. nesviesinu jau metus beveik..;/ bet gal kokiu priemoniu patartumet kad bent kazkiek atsigautu?