Laba diena, gal galetumete patarti, kaip susigrazinti naturalia plauku spalva?

Mano naturalus plaukai yra tamsiai rudi, ne i pilkuma, o i ruduma, na tokia grazi sokoladine ryski spalva, bet vat uzsinorejau kazkada tokiu rusvesniu, kastoniniu, na ir nusidaziau. Jau kelinta karta bandau atsiauginti savo naturalia plauku spalva, bet vis tenka dazyti, nes praejus porai men nuo dazymo plaukai igauna "ryza" atspalvi, plauku galiukai isvis nusvieseja, matosi ryskus skirtumas tarp dazytu ir naturaliu plauku, nors seip kai pradzioje buna atauges koks centimetras, tai matosi tik skirtingas atspalvis, blizgejimas gal kitokia spalva... Ka daryti? plaukai atauge dar tik kokius 5 cm dabar, o jau nuotrauka ssiandien paziurejau, tai kaip ryzi visi...as nieko pries sia spalva, taciau nei ji man tinka, nei as noriu tokiu plauku..tai ka daryti dabar? beje plaukai iki juosmens, tai kad atsiauginciau, tektu ne vienus metelius pusiau ryzai pusiau rudai vaikscioti....

gal zinot kokie dazai neduoda to ryzo atspalvio po kurio laiko?

tada dazyciau sokoladine spalvyte kokia, kad kuo maziau skirtusi nuo naturaliu... As dazausi Garnier su aliejumi kazkokiu, nera tai geriausi dazai, gal surizikuoti ir pirkti brangesnius kur dezute 30-40lt, o ju man reikia dvieju...
cia ne dazai jums duoda ta ryza atspalvi, bet plauko pigmentas. kai kuriu zmoniu plaukai (nebutinai kastoninio gymio) turi ta vadinamaji ryza atspalvi, kuris islenda is po dazu, kad ir kaip tai nervintu