Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

sveikos. nezinau ar cia rasau bet jei galit tai begelbekit. zodziu situacija tokia nuejau i kirpykla ir kirpeja nelabai mane suprato ko noriu ir nukirpo 2 sruogas paciam prieky viena is kaires kita is desnes veido puses mazdaug iki ausu. dabar ju neina nei susiristi nei ka padaryt su tais plaukais. tai jau visa menesi pravaikciojau su spilkom galvoj bet daugiau taip nebegaliu baisu jau net i save ziureti. zinau kad grifka padetu taciau nesu isitikinusi ar ji man tiktu o ir nelabai jos noriu. gal turit kokiu patarimu ka su tais plaukais padarius? kaip susiris ar dar koki buda?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nežinau ar buvo apie tai kalbėta ar ne, bet norėčiau paklausti apie augalinius plaukų dažus ax.gif Draugė sakė, kad jie tik paryškina ir taip tamsią spalvą ir kai atauga net beveik nesimato. Ar taip ir yra? Mano plaukų spalva ruda, bet su pilku atspalviu, o taip norisi ryškios rudos verysad.gif Gal žinot kokių naturalių priemonių paryškinti tamsią spalvą? Nuovirų ar kaukių kokių.. rolleyes.gif Kas galėtų ką patarti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossip_ @ 2009 09 29, 21:36)
Sveikutės 4u.gif
Nežinau ar buvo apie tai kalbėta ar ne, bet norėčiau paklausti apie augalinius plaukų dažus ax.gif Draugė sakė, kad jie tik paryškina ir taip tamsią spalvą ir kai atauga net beveik nesimato. Ar taip ir yra? Mano plaukų spalva ruda, bet su pilku atspalviu, o taip norisi ryškios rudos verysad.gif Gal žinot kokių naturalių priemonių paryškinti tamsią spalvą? Nuovirų ar kaukių kokių.. rolleyes.gif Kas galėtų ką patarti? schmoll.gif

Jo man patinka augaliniai del to,kad plaukams ataugus nesimato ribos tarp dazytu ir nedazytu.
Papildyta:
QUOTE(jasna @ 2009 09 29, 19:23)
sveikos. nezinau ar cia rasau bet jei galit tai begelbekit. zodziu situacija tokia nuejau i kirpykla ir kirpeja nelabai mane suprato ko noriu ir nukirpo 2 sruogas paciam prieky viena is kaires kita is desnes veido puses mazdaug iki ausu. dabar ju neina nei susiristi nei ka padaryt su tais plaukais. tai jau visa menesi pravaikciojau su spilkom galvoj bet daugiau taip nebegaliu baisu jau net i save ziureti. zinau kad grifka padetu taciau nesu isitikinusi ar ji man tiktu o ir nelabai jos noriu. gal turit kokiu patarimu ka su tais plaukais padarius? kaip susiris ar dar koki buda?

ieskok patarimo pas gera kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(Gossip_ @ 2009 09 29, 22:36)
Sveikutės 4u.gif

Naturalios priemones yra gerai, bet jomis spalvos neparyskinsi taip, kad akivaizdziai matytusi, be to labai daug terliones. pabandykit augalinius dazus, jie nesausina plauko, spalvos labai naturalios ir daug blizgesio suteikia plaukui. jei nepatiks splava - jie atsiplauna po menesiuko ar dar greiciau. bet manau kad jums turetu patikt, nes norit kaip suprantu spalvyte paryskint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 07, 14:22)
Naturalios priemones yra gerai, bet jomis spalvos neparyskinsi taip, kad akivaizdziai matytusi, be to labai daug terliones. pabandykit augalinius dazus, jie nesausina plauko, spalvos labai naturalios ir daug blizgesio suteikia plaukui. jei nepatiks  splava - jie atsiplauna po menesiuko ar dar greiciau. bet manau kad jums turetu patikt, nes norit kaip suprantu spalvyte paryskint 4u.gif

Ačiū labai. Pabandysiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri zinot ar galima maisyti skirtingu gamintoju plauku dazus?

Pas mane tokia situacija,uzsakinejau plauku dazus dvi dezutes,bet gavau tik viena.Ir dabar vel uzsakyti reikes laukti apie menesi,noriu greiciau dazyti,todel galvoju nusipirkti parduotuveje kazka panasaus ir juos sumaisyti.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 10 09, 00:54)
gal kuri zinot ar galima maisyti skirtingu gamintoju plauku dazus?

Pas mane tokia situacija,uzsakinejau plauku dazus dvi dezutes,bet gavau tik viena.Ir dabar vel uzsakyti reikes laukti apie menesi,noriu greiciau dazyti,todel galvoju nusipirkti parduotuveje kazka panasaus ir juos sumaisyti.

skirtingu gamintojų dažų maisyti nepatariama schmoll.gif , bet esant tokiai situacijai, jei labai nesinori laukti, unsure.gif
svarbiausia atitaikyti spalvyte, naudojantis paleteje esanciomis plauku spalvomis,ir žiūrėti, kad peroksidas pridėtas dėžutėje, būtų tokio paties stiprumo
Papildyta:
QUOTE(jasna @ 2009 09 29, 21:23)

budai paprasti, arba taisyti kirpima nuejus pas kirpeja, kad ji kaip nors pasleptu tas sruogas, arba segtukais segti, arba kirpciukus nusikirpti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 07, 16:22)
Naturalios priemones yra gerai, bet jomis spalvos neparyskinsi taip, kad akivaizdziai matytusi, be to labai daug terliones. pabandykit augalinius dazus, jie nesausina plauko, spalvos labai naturalios ir daug blizgesio suteikia plaukui. jei nepatiks  splava - jie atsiplauna po menesiuko ar dar greiciau. bet manau kad jums turetu patikt, nes norit kaip suprantu spalvyte paryskint 4u.gif

a kokius dazus patartumet pirkt? noreciau tamsesniu nei dabar naturalus...
toki kaip slapio asfalto jie pas mane.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
Norėjau pasiteirauti kirpėjos apie cheminį plaukų sušukavimą. Mano plaukai yra tiesūs, ploni, natūralios spalvos- nedažyti. Noriu tokio cheminio, kuris kuo mažiau pakenktų plaukams. Skaičiau apie wella, alfapart ir dar kitokias plaukus tausojančias priemones, kurias naudoja darant cheminį sušukavimą. Tai klausimas ar jos tikrai pasiteisina. O gal tai tik kainos skirtumas? Šiaip seniau, kai dar turėjau trumpus plaukus, buvau susidėjusi cheminį, paprastą, atrodė tikrai gražiai, bet deja, laikui bėgant plaukai nugeltonijo, ko pasekoje reikėjo dažyti. Ko dabar tikrai nenorėčiau. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

nutariau rinktis šukuoseną pagal veido formą, nu bet jau šiandien visą dieną studijuoju vienaip ir kitaip, na bet nesuprantu kokia mano veido forma 4u.gif
prašau pagelbėkite šiuo klausimu 4u.gif
išanksto dėkoju labai labai bis.gif
http://public.fotki....eido-forma.html
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 09 26, 13:52)
man atrodo geriau nudazyti ir poto nupirkti, juk taip dazniausiai daro kirpykloje  g.gif
nudazo plaukucius, o poto nukerpa  ax.gif

Pagalvokit, kiek dažų sunaudosit, taip dažydama? Juk dalį plaukų nukirpsit. Jei dažyt namų salygomis, priklausomai, kokie dažai ir plaukų būklė, tai galima daug privargti. Aš pati asmeniškai pirma apsikirpsiu, paskui dažysiu (dažau pati, nes nežinau, kada finansai leis dažyt kirpykloje, tai tenka kol kas tenkintis paprasčiausiu būdu... rolleyes.gif ) Nes dažyt dabar man reikėtų dviejų pakuočių dažų plius nušiurusius galus dažyt, velsis, peš, daugiau ir laiko, ir vargo, ir pinigų...
Tai mano logika tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2009 10 21, 22:19)
Pagalvokit, kiek dažų sunaudosit, taip dažydama? Juk dalį plaukų nukirpsit. Jei dažyt namų salygomis, priklausomai, kokie dažai ir plaukų būklė, tai galima daug privargti. Aš pati asmeniškai pirma apsikirpsiu, paskui dažysiu (dažau pati, nes nežinau, kada finansai leis dažyt kirpykloje, tai tenka kol kas tenkintis paprasčiausiu būdu...  rolleyes.gif ) Nes dažyt dabar man reikėtų dviejų pakuočių dažų plius nušiurusius galus dažyt, velsis, peš, daugiau ir laiko, ir vargo, ir pinigų...
Tai mano logika tokia  biggrin.gif

jei nusikerpi ir poto nudazai, greiciau plaukai nusiura g.gif esu isbandziusi si metoda verysad.gif
neverta, remtis jokia logika schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
plaukai tai ne matematiniai skaiciavimai, o grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti