QUOTE(neimanoma @ 2009 09 17, 15:53)
oje, man visikai tokia pati situacija su tom sruogelem, visa tokia sviesi, kokia niekad nebuvau... supykau, tai galvoju laikas naturalia spalva atsiaugint, tik nzn kiek kantrybes uzteks, plaukai nelabai trumpi... is kitos puses su ataugusiais plaukais nelabai galiu vaiksciot 
Mano irgi ne trumpi,kazkiek nukirpo vakar,ir uzdejo pagrinda tamsesni augaliniais dazais, idomu ar galima paciai jais nusidazyti po kokio menesiuko. Ir dar idomu,ar tais vadinamais augaliniais galima pasisviesint rudus plaukus? Na jei dazyciau ataugusius tik tuo pagrindu,nedeciau sruogu vel,kaip atrodytu?
Sveikos mergaites
kai tik pamaciau kad cia tokia temele turit is karto prisiregistravau
turiu labai problematiskus plaukus...o mano manymu tai yra labai svarbi detale
pries pora metu man juos nusviesino(nes esu naturali brunete) kirpeja buvo nelabai prityrus..ir su peroksidu pavare...dabar jau man juos kaip ir pavyko pasiauginti jau lyg ir spalva gera...bet niekaip ju nesutvarkau..issiplaunu,issidziovinu ir naudoju priemones jei patiesint sugalvoju..(o tiesinu tik grifka truputely,ir kelias sruogas perbraukiu) naudoju tepaliuka nuo karscio
o kaip man jie pasisiause taip pasisiause..susiraito kas kaip nori i kuria puse ir fsio...ramu.gal galit patarti kokia gera kauke?siaip naudojau GOLDWELL kauke,man labai patiko,bet nerandu kur jos butu galima ysigyti nes man drauge parveze is uzsienio...gal kas zino?
Laba! Kaip patartumėte atsiauginti natūraliąplaukų spalvą? Ilga laiką plaukus šviesinu Keune dažais. Suprantu, kad reiktų šviesiai dažytus plaukus tamsinti į spalvą, kuo artimesnę natūraliai, bet kad jau pora kartų dažiau ir greitai nusiplauna, t.y. vėl nušviesėja, todėl ir vėl šviesinu šaknis.
Tiesa, dažai nesilaiko gal dėl to, kad jie balzaminiai (Keune), bet atsiauginimo esmė yra atstatyti plauką, tai nesinori kažko stipraus tepti ant jau ir taip pažeisto plauko.
Aciu
Tiesa, dažai nesilaiko gal dėl to, kad jie balzaminiai (Keune), bet atsiauginimo esmė yra atstatyti plauką, tai nesinori kažko stipraus tepti ant jau ir taip pažeisto plauko.
Aciu
Vat ir as atejau pasiguost
QUOTE(rubllia @ 2009 09 17, 23:08)
siaip naudojau GOLDWELL kauke,man labai patiko,bet nerandu kur jos butu galima ysigyti nes man drauge parveze is uzsienio...gal kas zino? 
yra pilna užsienietiškų internetinių parduotuvių iš kur gali parsisiųsti
http://www.feeluniqu...s/goldwell.html
http://www.lookfanta...m/hair/goldwell
Plaukams labai sveika citrinos rugstis, na, kaip ir visam kunui 
http://nifty.lt/citr...vo_kuno_groziui
Kas geriau: Nusidazyti visus plaukus ir tada juos pakirpti/ar pakirpti ir tada visus nudazyti?
QUOTE(Turkish @ 2009 09 26, 14:20)
Kas geriau: Nusidazyti visus plaukus ir tada juos pakirpti/ar pakirpti ir tada visus nudazyti?
man atrodo geriau nudazyti ir poto nupirkti, juk taip dazniausiai daro kirpykloje
nudazo plaukucius, o poto nukerpa
Papildyta:
QUOTE(Ninjah @ 2009 09 26, 09:22)
Plaukams labai sveika citrinos rugstis, na, kaip ir visam kunui 
lb geras straipsnis, snd isbandysiu kaikurias proceduras
gal patarsite, ka daryti, turiu ilgus plaukus, siuo metu laukiuosi, tai kirpti planuoju tik po gimdymo, noriu nusikirpti, kardinaliai pakeisti sukuosena, taciau neturiu kirpejos nuolatines, tad nzn, kaip nuejus pas kirpeja paaiskinti ko as noriu, kad suprastu, koks stilius man patinka ir pan...
QUOTE(scastnaja @ 2009 09 27, 12:00)
gal patarsite, ka daryti, turiu ilgus plaukus, siuo metu laukiuosi, tai kirpti planuoju tik po gimdymo, noriu nusikirpti, kardinaliai pakeisti sukuosena, taciau neturiu kirpejos nuolatines, tad nzn, kaip nuejus pas kirpeja paaiskinti ko as noriu, kad suprastu, koks stilius man patinka ir pan...
Na nusineskite nuotrauku su jusu norima sukuosena,papasakokite kirpejai,kaip rengiates,geriausia butu jeigu ateitumete apsirengusi tuo stiliumi,tada matosi vaizdas bendras.
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 23, 20:53)
Vat ir as atejau pasiguost
Siandien pasidaziau Fekkai dazais. Spalva ant mano ryzu gavosi ne tokia kokia turejo buti, kazkodel tamsiai ruda
Bet saknys pasidaze labai graziai,o vat kiti (jie buvo biski sviesinti) tai netolygiai pasidaze...tai dabar man depresija
Nezinau ka daryt
Ar labai pakenksiu plaukams jei greitu laiku vel dazysiu? Ar geriau laukt kol jie nusiplaus,ar tai imanoma?
su dazais dazytu plauku nepasviesinsite.greiciausiai pati dazetes?netinkama technika nusidazet,todel gavosi skirtumas...siulyciau palaukti,kol spalva apsiplaus,tada dazyti.
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2009 09 26, 13:20)
Jei dazysit su oksidacinais dazais,tada geriau yra neplauti galvos pries dazyma.jei su neoksidacinais,tada reikia butinai svariu,sausu plauku.
Kirpykloje atliekama tokia procedūra, "plaukų spalvos suvienodinimas". Easant nereguliariam plaukų dažymui. Tam, kad tokius plaukus suvienodinti, yra atliekamas "plovimas". Tam naudojami plaukų dažai, kokie nustatys kirpeja, universalaus šampūno, universalaus balzamo ir vienos dalies 3%, 6% ar 12% oksidanto. Gautu mišiniu tepama visa galva ar norimos vienodinti vietos ir nustatomas laikymo laikas. Galima nuo 15-iki 50 min max. Po to nuskalaujama, atliekama neutralizacija (plaukų žvynelių uždarymas), arba plaukų kaukė. "Plovimą" galima taikyti ir kai reikia keliais laipsniais pašviesinti tamsiai dažytus plaukus, arba kai reikia iš plauko pašalinti nereikalingą pigmentą. Plovimas plauką pažeidžia žymiai mažiau nei šviesinimas
labai sudomino ir dekoju uz si patarima.
bet gal galite pasakyti ar visi ingridientai tokiomis paciomis dalimis turi buti maisomi?
ir ar imanomas suvienodinimas tik i sviesesne puse ar ir i tamsesne?
pas mane plaukai ilgi. nuo puses iki galu sviesesni. noreciau kad kokiu tonu patamsetu ir susilygintu su spalva nuo saknu iki puses
labai sudomino ir dekoju uz si patarima.
bet gal galite pasakyti ar visi ingridientai tokiomis paciomis dalimis turi buti maisomi?
ir ar imanomas suvienodinimas tik i sviesesne puse ar ir i tamsesne?
pas mane plaukai ilgi. nuo puses iki galu sviesesni. noreciau kad kokiu tonu patamsetu ir susilygintu su spalva nuo saknu iki puses