Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

QUOTE(Puk @ 2010 12 04, 15:02)
O aliejų tepate ant sausų, ar ant šlapių plaukų g.gif

As tepu ant sausu, nes pastebejau, kad taip geriau pasimaitina ir pasisavina alieju, o slapius tik paglotnina labiau. O kaip kitos darote? Tik geriausia visu pirma isplauti plaukus, taip pasisalina visi nesvarumai nuo plauku ir galvos odos, naturaliai isdziovinti ir sutepti aliejumi, geriausia nelieciant galvos odos, kitaip riebaluotis prades dazniau, gali pradeti niezteti ar atsirasti pleiskanu, ypac jeigu oda is prigimties riebi. O galus maitinu karta-du per savaite, visada laikau per nakty. Labai padejo, kai plaukai pradejo trupet nuo sviesinimo eksperimentu ax.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif turiu ilgus šviesius plaukus,i,naudoju kaukes ,aliejus bet ,kai sausus u labai plaukai truka,jau viršugalvi daug trumpesni pasidare
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 02, 14:19)
Stipriai atstatanciom kaukem,siek tiek pades,taciau jei nudeginot plaukus,realiai juos reikes bet kokiu atveju nukirpti,jei noresit sveiku plauku 4u.gif
Riebinti...su aliejukais,blizgesiais,kondicionieriais nenuplaunamais ax.gif

kokios pvz stipriai atstatancios kaukes??? ne is brangiuju blush2.gif
Atsakyti
ka galima pabandyti is kaukiu ar kazkas pan,kad plaukai augtu greiciau??? vasara busiu pamerge ir noriu ilgu plauku,grazios sukuosenos,padekit
Atsakyti
QUOTE(moryta @ 2010 12 06, 20:39)
ka galima pabandyti is kaukiu ar kazkas pan,kad plaukai augtu greiciau??? vasara busiu pamerge ir noriu ilgu plauku,grazios sukuosenos,padekit

Man padeda kasdienis galvos odos masazas, rozmarinu eterinis aliejus, ylasintas y sampuna ir kauke, kokosu aliejus karta per savaite, laikomas per nakty ir subalansuota mityba, dar geriu zuvu taukus smile.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2010 12 06, 23:58]
Man padeda kasdienis galvos odos masazas, rozmarinu eterinis aliejus, ylasintas y sampuna ir kauke, kokosu aliejus karta per savaite, laikomas per nakty ir subalansuota mityba, dar geriu zuvu taukus smile.gif
[/quot

o kur perki kokosu alieju? nes pardotuvese niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 12 05, 16:43)
laba diena smile.gif turiu ilgus šviesius  plaukus,i,naudoju kaukes ,aliejus bet ,kai sausus u labai plaukai truka,jau viršugalvi  daug trumpesni pasidare

Netinkamai dazomi plaukai manau.Reiktu keisti spalva,galbut atsisakyti ypac sviesios spalvos.

QUOTE(isabelaa @ 2010 12 06, 14:18)
kokios pvz  stipriai atstatancios kaukes???  ne is brangiuju  blush2.gif

Na kas ziurint ne is brangiuju.Keunes kaukes neblogos, kainuoja nuo 50lt mazdaug...Visos firmos turi atstatancia kaukes,reikia issirinkti...
Atsakyti
Laba diena, noreciau paprasyti jusu pagalbos... Mano plaukai sausi, prarade blizgesi, siurkstus kaip siaudai, veliasi ir puciasi. ziausiausiai buna kai issiplaunu galva, tuomet kai issisukuoju plaukus jie tampa tokie pasipute ir pasisiause, kad net neiseina su jais susitvarkyti naudoju sampuna ir balzama gliss kur pazeistiems ir sausiems plaukams. taip pat naudoju alyvuogiu alieju kaip kauke. deja jokio poveikio nepastebejau... kirpeja pasiule nusidazyti plaukus augaliniais plauku dazais nes mano plaukai naturalus, ne karto nedazyti.. sake kad galbut pades siek tiek... bet as nezinau ar verta... esu daug isbandziusi visokiausiu sampunu, balzamu, kaukiu net vitaminus geriau, taciau deja jokio poveikio nesulaukiau o taip noreciau tureti grazius plaukus... gal man galetumet pagelbeti, patarti kokias priemones naudoti ir panasiai ? dekoju is anksto smile.gif
Atsakyti
na,dazymas is tiesu padetu manau,bet jei nenorit dazyt,galit isbandyt naujos serijos profesionalios kosmetikos Schwarzkopf sampuna,kauke butent nepaklusniems besisiausiantiems plaukuciams

user posted image

ir pereikit prie profesionaliu priemoniu plaukams arba ekologisku kazkokiu, tie marketuose siulomi produktai nieko nepadeda faktiskai ir kokybe visiskai kitokia 4u.gif
Atsakyti
[quote=moryta,2010 12 07, 13:45]
[quote=Egliukasz,2010 12 06, 23:58]
[/quot

o kur perki kokosu alieju? nes pardotuvese niekur nerandu
[/quote]

Organisku produktu parduotuvese tikrai yra 4u.gif Reikia ziureti, kad butu NERAFINUOTAS
Atsakyti
o tarkim sampunai is vaistiniu gal yra veiksmingiausi ar ne? nes galvaojau pirkti is vaistines kokias priemones plaukams...
Atsakyti
labas,
mano plaukai iš prigimties ploni, tiesūs, slidūs, švelnūs (apie 40-50cm ilgio), bet per pastaruosius metus pavirto į kažkokius ašutinius doh.gif kokie 10 centimetrų nuo apačios tiesiog išdžiūvę stagarai doh.gif prie galvos odos normalūs, bet va galiukai doh.gif kaip ne mano... sėdžiu dabar išsitepus varnalėšų aliejum, lyg ir jaučiu kaip minkštėja, bet šukuot nerizikuoju... plaukų nedažau schmoll.gif
Atsakyti