Sveikos. Noriu konsultacijos ir as, nors gal klausimas ir pasirodys kvailokas.
Esu tamsiaplauke, pries kelis menesius nusisviesinau sruogeles. Deja, plaukai labai pasausejo. Naudojus ivairias kaukes ir aliejuka plaukams, bet kirba mintis plaukus perdazyti naturalia savo spalva. taigi klausimukas. ar nusviesintu plauku dazymas tamsia spalva bent kazkiek pakeicia plauku bukle. Aciu
Esu tamsiaplauke, pries kelis menesius nusisviesinau sruogeles. Deja, plaukai labai pasausejo. Naudojus ivairias kaukes ir aliejuka plaukams, bet kirba mintis plaukus perdazyti naturalia savo spalva. taigi klausimukas. ar nusviesintu plauku dazymas tamsia spalva bent kazkiek pakeicia plauku bukle. Aciu
pries daugiau nei pusmeti is tamsiaplaukes patapau auksine blondine, aisku plaukai smarkiai nukentejo, dabar noriu vel nusitamsinti. klausimas kiek darzymu reikes, kad spalva butu mazdaug riesutine, dabar sau nelabai galiu leisti vaikscioti ryza. O gal is pirmo karto nukastu spalva? ir ar nenukris plaukai?
QUOTE(paperdoll @ 2009 10 22, 09:49)
man reikia patarimo del plauku pilkintojo, kur vilniuje rasti ir kokios firmos.
aciu
aciu
Pats geriausias pilkintojas man asmeniskai tai firmos C:ENKO, jo tikrai yra daug ir uztenka ilgam, svarbiausia nepadauginti, taip pat yra sampunas is tos pacios serijos, kuris pilkina plaukus.
gal jau bus kur nors parasyta,bet skubu,todel nedaug skaitau-jei norit,kad plaukai blizgetu,patepkit su alyvuogiu aliejum ir palaikykit valanda.As tepiausi ziemos pradzioj ir kiekvieną kar kai issiplaunu galva plaukai is naujo zvilga.labai faina(kai pasitepi,nusipirk pigu sampuna,nes plaut is kokiu triju kartu reiks,o ant galo su geresniu galesi,kad butu puresni ar pns).o kad stiprus butu ar nebutu pleiskanu,naudokite fitoval.man pleiskanas isnaikino ir sustiprino plaukus.
QUOTE(paperdoll @ 2009 10 22, 08:49)
man reikia patarimo del plauku pilkintojo, kur vilniuje rasti ir kokios firmos.
aciu
aciu
sveikute.as perku irida pilkintoja.nebrangus ir siaip man patinka.visokiu spalvyciu yra ir pelenu,ir platinine,ir platininis blondas."parke"siaures miestely rusiskos kosmetikos parduotuveje
Sveikos,
gal kas patarsit kaip atsiaugint naturalios spalvos plaukus.. nuiminet spalvos nenoriu, nes gaila plauku.. Kadangi naturali spalva yra sviesiai ruda, o daziausi tamsiai ruda, tai ataugancios saknys labai negraziai atrodo.. tai neiskenciu ir vel nusidazau saknis...
Kokie patarimai?
gal kas patarsit kaip atsiaugint naturalios spalvos plaukus.. nuiminet spalvos nenoriu, nes gaila plauku.. Kadangi naturali spalva yra sviesiai ruda, o daziausi tamsiai ruda, tai ataugancios saknys labai negraziai atrodo.. tai neiskenciu ir vel nusidazau saknis...
Kokie patarimai?
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 06 30, 12:21)
Sveikos,
Kokie patarimai?
Kokie patarimai?
Kantrybes.nedazyti ir nuaugs.Arba nusikirpti vis,tada bus greiciau
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2010 03 12, 19:02)
pries daugiau nei pusmeti is tamsiaplaukes patapau auksine blondine, aisku plaukai smarkiai nukentejo, dabar noriu vel nusitamsinti. klausimas kiek darzymu reikes, kad spalva butu mazdaug riesutine, dabar sau nelabai galiu leisti vaikscioti ryza. O gal is pirmo karto nukastu spalva? ir ar nenukris plaukai?
Nukas,tik tamsinkit su trim proc,arba su augaliniai.Po triju dazymu,spalva stipriai nebenusiplaudines
mano plaukai sviesinti milteliais, bet spalva nera visiskai balta, sakyciau naturaliai gelsva, noriu nudazyti plaukus sampunu i "ryza" spalva, ar paskui nusiplaus tie dazai, neliks zymiu
trumpai tariant noriu trumpai (5-6plovimai) pabuti ryza
koki nebrangu sampunas pasirinkti, ar vienkartinius maiselius
trumpai tariant noriu trumpai (5-6plovimai) pabuti ryza
koki nebrangu sampunas pasirinkti, ar vienkartinius maiselius
Sveiki,
noreciau kad parekomenduotume plauku dazus
Mano plaukai naturalus
'lietuviskos" spalvos - nei tai pelenu, nei tai smelio... Noriu labai sviesiu, tik daugiau salto atspalvio, kad nebutu geltoni arba i rausvuma
Ka patartumet? as nusiziurejus palette xxl
noreciau kad parekomenduotume plauku dazus
'lietuviskos" spalvos - nei tai pelenu, nei tai smelio... Noriu labai sviesiu, tik daugiau salto atspalvio, kad nebutu geltoni arba i rausvuma
Ka patartumet? as nusiziurejus palette xxl
Laba,
norejau pasitierauti, kaip galima palengvinti ir papurinti plauka?
nes plauku daug ir jie sunkus, nors ilgis nesiekiantis peciu
norejau pasitierauti, kaip galima palengvinti ir papurinti plauka?
nes plauku daug ir jie sunkus, nors ilgis nesiekiantis peciu
Laba diena,
Mano mergaitė (jai bus 6 metai) labai garbanota, bet kai ją iššukuoju, paviršiuje plaukai pasidaro išsipūtę ir garbanos tik ant galiukų ir po tais viršuj išsipūtusiais plaukais.
Kaip prižiūrėti - kuo tepti, purkšti ar kaip įpatingai džiovinti jai tuos plaukus, kad jie taip ir būtų garbanoti atskirom sruogelėm? bent jau tais momentais, kai ruošiamės fotografuotis, į svečius ir pan.
Ačiū, lauksiu patarimų
Mano mergaitė (jai bus 6 metai) labai garbanota, bet kai ją iššukuoju, paviršiuje plaukai pasidaro išsipūtę ir garbanos tik ant galiukų ir po tais viršuj išsipūtusiais plaukais.
Kaip prižiūrėti - kuo tepti, purkšti ar kaip įpatingai džiovinti jai tuos plaukus, kad jie taip ir būtų garbanoti atskirom sruogelėm? bent jau tais momentais, kai ruošiamės fotografuotis, į svečius ir pan.
Ačiū, lauksiu patarimų