Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau patarti apie plaukų priežiūrą

Ką patartumet del plauku tiesinimo su tiesinimo žnyplėm, norint kuo mažiau pažeisti plauka.
Radau toki tesva http://www.avitela.l...everin-hc-0611/ jis tinka tiesinti tiek sausus tiek dregnus plaukus, ar jeigu tiesinsiu juos slapius jie nebus deginami? g.gif
Dar toki radau http://www.krinona.l...p...908&lang=lt tai joninis plauku tiesintuvas stai jo aprasymas: SUKURTAS PROFESIONALAMS, TAČIAU PUIKIAI TINKA NAUDOTI NAMUOSE! (Profesionaliam naudojimui, Profesionalus)

• Ilgaamžės ir visiškai keramikinės PLAČIOS kaitinimo plokštelės:
- Visiškai keraminės kaitinimo plokštelės nepadengtos jokiomis kitomis medžiagomis ir yra nedažytos, kad būtų idealiai paskirstoma šiluma. Šios kaitinimo plokštelės išties ilgaamžės!
• Kaitinimo plokštelės lygios ir plokščios
• Keramikinė-Joninė sistema (Ceramic Ionic system):
- Keramika išskirs neigiamus jonus, dėl ko plaukai mažiau elektrinsis, taps gyvybingi, žvilgantys, ilgiau išliks norima forma.
• Skaitmeniniai valdymo davikliai (elementai valdomi piršto lietimu)
• Skaitmeninis ekranėlis
• Skaitmeninis temperatūros reguliatorius
• Temperatūros kontrolė:
- Naudojimo temperatūra pasiekiama per 30 sek.
- Automatinė temperatūros fiksavimo sistema.
- Reikiamos temperatūros reguliavimas iki 200°C (pagal poreikius).
• Besisukantis aplink savo ašį (360° kampu) elektros laidas, apsaugos nuo susinarpliojimo (susiraizgymo)
• Išsiskiria savo lengvumu

Ar jis nedegina plaukuciu? unsure.gif blush2.gif
|
išanksto aciu už atsakyma wink.gif
Papildyta:
Arba gal zinot kokiu kitokiu tiesintuvu, kurie nedegintun plauku schmoll.gif
Papildyta:
g.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 06 30, 13:21)
Sveikos,
gal kas patarsit kaip atsiaugint naturalios spalvos plaukus.. nuiminet spalvos nenoriu, nes gaila plauku.. Kadangi naturali spalva yra sviesiai ruda, o daziausi tamsiai ruda, tai ataugancios saknys labai negraziai atrodo.. tai neiskenciu ir vel nusidazau saknis... sad.gif
Kokie patarimai?

Pirmiausia nusidažykit spalva, kuo artimesne natūralių plaukų, tada ne taip matysis, kad atauga. Aš pati buvau prisidirbus ir nusidažius juodai, o esu čiut tamsesnė, nei šiaudų spalva... Per kelis kartus priartinau prie natūralios spalvos, o dabar jau baigia nuaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzeeee @ 2010 11 30, 13:22)
Ką patartumet del plauku tiesinimo su tiesinimo žnyplėm, norint kuo mažiau pažeisti plauka.

Tiesinkit tik visiškai išsdžiūvusius plaukus. Nes jie plaukas bus bent kiek drėgnas, vanduo, esantis jame praktiškai užvirs ir taip plaukas bus labiau žalojimas. Kad ir ką sakytų plaukų tiesintuvų gamintojai, tiesinimas kenkia plaukams. Tam, kad plaukas išsitiesintų ir toks liktų, tiesintuvas laikinai pakeičia jo struktūrą, o tam reikalingas didelis karštis. Kas, žinoma, žaloja plauką. Be to drėgnas plaukas yra labiau linkęs lūžinėti ir yra imlesnis žalai.
Tad tiesinkit tik sausus plaukus, stenkitės tai daryti kuo rečiau ir naudokit nuo karščio apsaugančias priemones (pvz., silikoninius serumus). Silikoninės priemonės- ne stebuklas, bet bent jau minimaliai nuo karščio apsaugoja.
Atsakyti
kaip bent minimaliai atgaivinti nuo sviesinimo siaudu pavirtusius plaukus ???
nebeiskenciau ir nudaziau garnier dazais be amoniako, siek tiek atsiplove spalva nera lygi, bet palaidais vaikscioti neina nes styro lyg stagarai unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
ką naudot šiuo metu laiku, kad plaukai kiek įmanoma mažiau elektrintusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 12 01, 15:11)
kaip bent minimaliai atgaivinti nuo sviesinimo  siaudu pavirtusius plaukus ???
nebeiskenciau  ir nudaziau garnier dazais be amoniako, siek tiek atsiplove spalva nera lygi,  bet palaidais vaikscioti neina nes styro lyg stagarai  unsure.gif

Stipriai atstatanciom kaukem,siek tiek pades,taciau jei nudeginot plaukus,realiai juos reikes bet kokiu atveju nukirpti,jei noresit sveiku plauku 4u.gif

QUOTE(Nikodema @ 2010 12 02, 10:20)
4u.gif
ką naudot šiuo metu laiku, kad plaukai kiek įmanoma mažiau elektrintusi?  unsure.gif

Riebinti...su aliejukais,blizgesiais,kondicionieriais nenuplaunamais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 02, 13:19)
Stipriai atstatanciom kaukem,siek tiek pades,taciau jei nudeginot plaukus,realiai juos reikes bet kokiu atveju nukirpti,jei noresit sveiku plauku 4u.gif
Riebinti...su aliejukais,blizgesiais,kondicionieriais nenuplaunamais ax.gif

O man kaip tik labai elektrintis pradejos plaukai, kai emiau naudoti alyvuogiu alieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2010 12 02, 16:25)
O man kaip tik labai elektrintis pradejos plaukai, kai emiau naudoti alyvuogiu alieju  g.gif

Tepate ji ant sausu plauku?
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 12 02, 19:42)
Tepate ji ant sausu plauku?

O ant kokių reikia g.gif aš tepu ant sausų, tai dabar labai elekrtinasi ir prie šaknų greitai riebaluojasi, aliejumi tepu tik galus prieš plovimą.
Ir šiaip plaukai pradėjo veltis, elektrintis, galai tokie kaip virvės unsure.gif Naudoju Rasos aliejuką ant drėgnų, kartais ir ant sausų. Nebežinau ką su jais daryti doh.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif daziau plaukus loreal dazais (pridesiu foto), mano naturalus pilkai rudi, zodziu, tradiciniai lietuviski smile.gif pries tai buvau daziusi sviesiom sruogom, tai galai jau visai sviesus buvo. nusidazius loreal dazais man vistiek islenda mano sruogos g.gif kame beda? ar sitie dazai nuplaunami?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 12 03, 16:32)
O ant kokių reikia g.gif  aš tepu ant sausų, tai dabar labai elekrtinasi ir prie šaknų greitai riebaluojasi, aliejumi tepu tik galus prieš plovimą.
Ir šiaip plaukai pradėjo veltis, elektrintis, galai tokie kaip virvės unsure.gif  Naudoju Rasos aliejuką ant drėgnų, kartais ir ant sausų. Nebežinau ką su jais daryti doh.gif

Y sampuna ylasinkit rozmarino eterinio aliejaus keleta lasiuku, pades nuo saknu riebalavimosi mirksiukas.gif Man padejo ir nuo pleiskanu, nes labai kietas vanduo ten kur gyvenu. Gal netinka jusu plaukams alyvuogiu aliejus? g.gif Nes as irgi nebuvau juo suzaveta, man tokio efekto neduodavo plaukams kaip kokosu ar kanapiu aliejus, puikus dalykai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 03, 21:32)
Laba diena  mirksiukas.gif  daziau plaukus loreal dazais (pridesiu foto), mano naturalus pilkai rudi, zodziu, tradiciniai lietuviski  smile.gif pries tai buvau daziusi sviesiom sruogom, tai galai jau visai sviesus buvo. nusidazius loreal dazais man vistiek islenda mano sruogos  g.gif kame beda? ar sitie dazai nuplaunami?

user posted image

Taip ir bus, nes nuo blukintų sruogelių greičiau dažai nusiplauna, plaukas jau be pigmento ir dažai neįsigeria taip gerai, kaip į naturalius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 03, 23:12)
Gal netinka jusu plaukams alyvuogiu aliejus? g.gif Nes as irgi nebuvau juo suzaveta, man tokio efekto neduodavo plaukams kaip kokosu ar kanapiu aliejus, puikus dalykai thumbup.gif

O aliejų tepate ant sausų, ar ant šlapių plaukų g.gif
Atsakyti