Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 20:33)
Aga, davai


As tau i pasta nusiunciau, nes fotkinau, o kai sumazinsiu foto, tai nieko ten nesimatys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 19, 20:39)
As tau i pasta nusiunciau, nes fotkinau, o kai sumazinsiu foto, tai nieko ten nesimatys  ax.gif

gavau
O kas tai yra migdolu glazura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 21:00)
gavau
O kas tai yra migdolu glazura g.gif


As apie si ingredienta ir rasiau, kad keistas ingredientas, ir nezinau kuo ji galima pakeist, ar visai nedet jos g.gif
Atsakyti
Radau ax.gif
Vadinasi, atrodo, "Svelnumas"
Tesla:
3 kiausiniai
100 gr margarino
1.5 st cukraus
1 pakelis (apie 200 gr) varskes
3-4 stiklines miltu
truputi druskos
1 a s nugesintos sodos

Viska sumaisai ir i saldytuva 2 val. Tada padalini tesla i 8-10 daliu ir kociojo blinelius. Apipjaustineti galima pries, arba iskart po kepimo (iskepti, greit suketeja).

Kremas:
2kiausiniai
500 ml pieno
1 st cukraus
2 v st miltu
vanilinas
200 gr sviesto


Piena statai ant virykles. Kiausinius isplaki su cukrumi, vanilinu, paskui atsargiai imaisai miltu. Ir supili i piena. Verdi kol sutirsteja. Tada nuemi nuo virykles, kai pravesta ideti sviesto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 19 gruodžio 2008 - 21:53
Aciu, Masiana
Skaniai atrodo. Tureti beze tikt.
O kokia cia formai? 17 ar 25 daryti geriausiai.
O miltu nereikia visiskai i tesla? Man atrodo, kad ju ten truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 19 gruodžio 2008 - 21:41
QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 21:41)
Aciu, Masiana
Skaniai atrodo. Tureti beze tikt.
O kokia cia formai? 17 ar 25 daryti geriausiai.
O miltu nereikia visiskai i tesla? Man atrodo, kad ju ten truksta  g.gif

Oj, sorry, praleidau. Miltu kazkur 3-4 stiklines (tesla turi buti lengvai kociojama, bet geriau po buvimo saldytuve miltu pridet, jei truks, nes vis tiek sukietes nuo salcio)
Zinok, net nepasakysiu kokioj formoj, labai seniai darydavau sita torta, tai pagal didele sriubine lekste apipjaudavau tesla, tai gal 25 cm g.gif
Atsakyti
tai tu recepte pataisyk, laiko dar turi

O kaip skonis? turetu but skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 19 gruodžio 2008 - 21:54
QUOTE(Inočka @ 2008 12 19, 21:53)
tai tu recepte pataisyk, laiko dar turi

Jau blush2.gif
Siaip skanus (mano brolio megstamiausias).
As visada krema darydavau is 1.5 normos, tai slapias iseidavo, o pati tesla kaip ir trapi, bet nuo kremo suminksteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 19 gruodžio 2008 - 21:56
Inocka , gal tokio nori ??? ax.gif

user posted image

O sitas " PRINCAS REGENTAS"

user posted image

user posted image

FOTO IS SKIRTINGU KNYGU , bet tas pats tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 20 gruodžio 2008 - 00:53
Cipciuk,
Noriu, kad tiktu papuosimas is beze, nes zinau, kaip puosiu, o ten butinai virsus t.b. baltas, tai beze butu idealus variantas

" PRINCAS REGENTAS"
Cia toks receptas?

Reikalingi produktai:
Tešlai: 250 g sviesto arba margarino; 4 kiaušiniai; 250 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 50 g krakmolo; 1 arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai ištepti. Įdarui: 125 ml pieno; Žiupsnelis druskos; 200 g karčiojo šokolado; 200 g sviesto; 175 g cukraus pudros. Papuošimui: 125 g šokoladinio glajaus 12 graikinių riešutų puselių.

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kitame dubenėlyje iki standžių putų išplakti baltymus. Juos įmaišyti į trynių ir sviesto masę. Suberti miltų mišinį ir viską gerai išmaišyti. Riebalais patepti 24 cm skersmens torto formą. Penktadalį (2 didelius šaukštus) tešlos įdėti į formą ir išlyginti paviršių. Kepti orkaitėje apie 12 min. Biskvitą išimti iš formos ir padėti į šalį, kad atauštų. Tuo pačiu būdu iškepti dar 4 biskvitus iš likusios tešlos. Juos ataušinti. Įdarui skirtą pieną užvirinti su druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Šokoladą sulaužyti gabalėliais. Jį ištirpinti karštame piene ir, nuolat maišant, ataušinti. Sviestą dubenėlyje išplakti iki purios masės. Atsargiai suberti cukraus pudrą ir supilti ištirpintą šokoladą. Keturis torto biskvitus aptepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Ant viršaus uždėti neapteptą biskvitą. Kraštus aptepti likusiu kremu. Puošimui skirtą šokolado glajų ištirpinti karšto vandens vonelėje. Juo aptepti torto viršų. Ant viršaus išdėlioti graikinių riešutų puseles. Palaukti, kol glajus sustings ir patiekti.

Atsakyti
Tas didelis toks pats , o mazas gabaliukas kitoks truputi , ir kremas ir produktu kiekie , o to didelio pas mane kremas is pokialiu parasytas + sokolado dadeti

Juos visus galima puosti beze thumbup.gif
Atsakyti
Siandien Thomas Philips (Ukmreges g.) nusipirkau toki daikta, tortukam transportuoti bigsmile.gif
Gal kam pravers ideja mirksiukas.gif
user posted image

Atsiprasau uz milziniska nuotrauka... tokia teradau ax.gif
Atsakyti