QUOTE(?angeliux? @ 2009 02 27, 16:25)
ingriduska, labai grazus tortukas
Merginos turiu klausimuka, niekada nesu bandzius kepti tortu, bet visada paskaitineju ir pasigroziu jusu kuryba
Merginos, kaip tortu savikaina? Ar apsimoka juos gaminti namuose? Kalbu ne apie tas, kurios gamina istisai ir likusius produktus nuo vieno torto gali panaudoti kitiems (mases, rozytes, glajus ir t.t.), bet apie tas, kurios torta issikepa retkarciais, esant seimos sventem, gimtadieniais ir t.t.
Apie skoni nekalbu, nes namie gamintas visada skanesnis ir sveikesnis, vien del to, kad zinai, kokius produktus sudejai

Merginos turiu klausimuka, niekada nesu bandzius kepti tortu, bet visada paskaitineju ir pasigroziu jusu kuryba

Merginos, kaip tortu savikaina? Ar apsimoka juos gaminti namuose? Kalbu ne apie tas, kurios gamina istisai ir likusius produktus nuo vieno torto gali panaudoti kitiems (mases, rozytes, glajus ir t.t.), bet apie tas, kurios torta issikepa retkarciais, esant seimos sventem, gimtadieniais ir t.t.

Apie skoni nekalbu, nes namie gamintas visada skanesnis ir sveikesnis, vien del to, kad zinai, kokius produktus sudejai

Na manau pigiau iseina namie gaminti... pvz Juodasis miskas, vien produktai kainuoja kokie 20 lt, bet jo gaunasi tikrai kokie 2 kg


As rozyciu, gelyciu tu paciu nenaudoju, kurias jau buvau uzdejusi ant torto...