sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus

QUOTE(sync @ 2010 01 24, 15:48)
sveiki
mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą
.turim laaabai fainą mokytoją Aušrą.galbūt išderinsim ir brolį pas ją
.mokykla nedidelė,mažiukų nieks neengia ir nestumdo.

mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą

QUOTE(zzitukass @ 2010 10 19, 08:10)

Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene.

QUOTE(Spiocha @ 2010 11 08, 00:10)
Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene. 

Na tuo metu ji buvo Rutkauskaitė, o mes gal pirmieji jos mokiniai... Žinot gerai nepamenu. Manau, kad jai turėtų būti apie 42- 43metus

QUOTE(zzitukass @ 2010 11 08, 09:03)
Na tuo metu ji buvo Rutkauskaitė, o mes gal pirmieji jos mokiniai... Žinot gerai nepamenu. Manau, kad jai turėtų būti apie 42- 43metus

Vadinasi ta pati

QUOTE(Spiocha @ 2010 11 08, 10:26)
Aga žinau, kad ji buvo direktorė

QUOTE(smalsi77 @ 2010 10 08, 16:36)
sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus 

Sveika, smalsi77.

Cia daug galiu prirasyti, bet jei dar turi konkreciu klausimu, klausk-atsakysiu

QUOTE(Spiocha @ 2010 11 10, 17:36)
Sveika, smalsi77.
Mano jaunesne dukra (trecioke) dabar mokosi pas Daivute. Tikrai nuostabi mokytoja. Gera, bet griezta, stengiasi issireikalauti, kad vaikai darytu namu darbus. Randa idomiu budu, kad vaikus sudomintu mokytis. Lanko ivairius seminarus, ten igytas naujas idejas pritaiko klaseje. Buvo pirmoj klasej projektas "Zipis ir draugai", viena karta savaiteje. Jame vaikai mokesi toleruoti vieniems kitus, draugauti, padeti. Vaikams labai patiko
. Liudejo, kad antroje klaseje Zipio nebeliko
.
.

labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims

mes kalbam apie ta pacia mokytoja Daiva Bujanauskaite?
QUOTE(smalsi77 @ 2010 11 12, 14:55)
labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims
reiskia mane suklaidino

Apie ta pacia. Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus.
QUOTE(Spiocha @ 2010 11 13, 15:57)
Apie ta pacia. Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus.
na, va tikrai gaila.... na, ka padarysi, o gal zinai atsiliepimus apie Irena Frejus?
negi niekas nieko nezino apie mokytoja Irena Frejus?

mamytes, papasakokit ka nors daugiau apie sia pradine mokykla, prasau