Įkraunama...
Įkraunama...

pradinė mokykla ŠVIESA

sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2010 01 24, 15:48)
sveiki  smile.gif
mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą  verysad.gif .turim laaabai fainą mokytoją Aušrą.galbūt išderinsim ir brolį pas ją  4u.gif .mokykla nedidelė,mažiukų nieks neengia ir nestumdo.

g.gif gal tapati wub.gif Labai superinė mokytoja thumbup.gif ... Jei ji tebedirba,reiks aplankyti... Pas ją aš mokiausi, o tai buvo jau senokai(prieš 20m pradėjau)... Dažnai ją prisimenu, ir vis pamąstau ar ji tebedirba, ir labai norėčiau aplankyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2010 10 19, 08:10)
g.gif gal tapati wub.gif  Labai superinė mokytoja thumbup.gif ... Jei ji tebedirba,reiks aplankyti... Pas ją aš mokiausi, o tai buvo jau senokai(prieš 20m pradėjau)... Dažnai ją prisimenu, ir vis pamąstau ar ji tebedirba, ir labai norėčiau aplankyt 4u.gif

Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spiocha @ 2010 11 08, 00:10)
Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene. 4u.gif

Na tuo metu ji buvo Rutkauskaitė, o mes gal pirmieji jos mokiniai... Žinot gerai nepamenu. Manau, kad jai turėtų būti apie 42- 43metus g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 08 lapkričio 2010 - 08:03
QUOTE(zzitukass @ 2010 11 08, 09:03)
Na tuo metu ji buvo Rutkauskaitė, o mes gal pirmieji jos mokiniai... Žinot gerai nepamenu. Manau, kad jai turėtų būti apie 42- 43metus g.gif smile.gif

Vadinasi ta pati thumbup.gif , nes jos mama, buvus sios mokyklos direktore, Rutkauskiene.
Atsakyti
QUOTE(Spiocha @ 2010 11 08, 10:26)
Vadinasi ta pati thumbup.gif  , nes jos mama, buvus sios mokyklos direktore, Rutkauskiene.

Aga žinau, kad ji buvo direktorė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi77 @ 2010 10 08, 16:36)
sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus  4u.gif

Sveika, smalsi77. 4u.gif Mano jaunesne dukra (trecioke) dabar mokosi pas Daivute. Tikrai nuostabi mokytoja. Gera, bet griezta, stengiasi issireikalauti, kad vaikai darytu namu darbus. Randa idomiu budu, kad vaikus sudomintu mokytis. Lanko ivairius seminarus, ten igytas naujas idejas pritaiko klaseje. Buvo pirmoj klasej projektas "Zipis ir draugai", viena karta savaiteje. Jame vaikai mokesi toleruoti vieniems kitus, draugauti, padeti. Vaikams labai patiko thumbup.gif . Liudejo, kad antroje klaseje Zipio nebeliko verysad.gif .
Cia daug galiu prirasyti, bet jei dar turi konkreciu klausimu, klausk-atsakysiu drinks_cheers.gif.
Atsakyti
QUOTE(Spiocha @ 2010 11 10, 17:36)
Sveika, smalsi77.  4u.gif  Mano jaunesne dukra (trecioke) dabar mokosi pas Daivute. Tikrai nuostabi mokytoja. Gera, bet griezta, stengiasi issireikalauti, kad vaikai darytu namu darbus. Randa idomiu budu, kad vaikus sudomintu mokytis. Lanko ivairius seminarus, ten igytas naujas idejas pritaiko klaseje. Buvo pirmoj klasej projektas "Zipis ir draugai", viena karta savaiteje. Jame vaikai mokesi toleruoti vieniems kitus, draugauti, padeti. Vaikams labai patiko  thumbup.gif . Liudejo, kad antroje klaseje Zipio nebeliko  verysad.gif .
Cia daug galiu prirasyti, bet jei dar turi konkreciu klausimu, klausk-atsakysiu  drinks_cheers.gif.

labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims verysad.gif reiskia mane suklaidino verysad.gif doh.gif
mes kalbam apie ta pacia mokytoja Daiva Bujanauskaite?
Atsakyti
QUOTE(smalsi77 @ 2010 11 12, 14:55)
labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims  verysad.gif reiskia mane suklaidino  verysad.gif  doh.gif
mes kalbam apie ta pacia mokytoja Daiva Bujanauskaite?

Apie ta pacia. Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus.
Atsakyti
QUOTE(Spiocha @ 2010 11 13, 15:57)
Apie ta pacia.  Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus.

na, va tikrai gaila.... na, ka padarysi, o gal zinai atsiliepimus apie Irena Frejus?
Atsakyti
negi niekas nieko nezino apie mokytoja Irena Frejus? verysad.gif
Atsakyti
mamytes, papasakokit ka nors daugiau apie sia pradine mokykla, prasau 4u.gif
Atsakyti