Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(egidan @ 2009 03 31, 09:07)
O kokių reikia kalijoms trąšų?  blush2.gif Pas mane tokia pat kalija, bet žiedeliai tokie blyškūs nauji...

trąšų žydinčioms gėlėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 03 31, 09:15)
trąšų žydinčioms gėlėms smile.gif

aha, man irgi ydomu, kokios konkreciai trasos zydincioms gelems? ar cia bet kurios, ant kuriu buteliuko/dezutes parasyta zydintiems augalams? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 31, 19:26)
ar cia bet kurios, ant kuriu buteliuko/dezutes parasyta zydintiems augalams? blink.gif

o kodėl turėtų netikt? kalija ne žydintis augalas? smile.gif
Atsakyti
Pirkau paprastas trasas skirtas zydinciom gelem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 03 31, 19:28)
o kodėl turėtų netikt? kalija ne žydintis augalas? smile.gif

zydintis, zydintis, tik sakau gal kazkaip ypatingai vadinasi. bet jei cia tos, kurios parasyta kad tinka zydintiems, tai tokis ir pirksiu tongue.gif
Atsakyti
mergaites gal kas auginat juoda kalija ?mano nedygsta tai baisiai pergyvenu verysad.gif ,kaimyne turi jau kokie 4 metai tai ir pradzioj sunkiai dygo,nenorejo augti,o dabar ir tik kol kas 2 daigus isleido,pernai zydejo laaaabai graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 01, 08:22)
mergaites gal kas auginat juoda kalija ?mano nedygsta tai baisiai pergyvenu  verysad.gif ,kaimyne turi jau kokie 4 metai tai ir pradzioj sunkiai dygo,nenorejo augti,o dabar ir tik kol kas 2 daigus isleido,pernai zydejo laaaabai graziai  wub.gif

Turiu. Augina salotas lotuliukas.gif Laukiam zieduku, bet dar nera unsure.gif
Sudygo gal per tris savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 01, 09:28)
Turiu. Augina salotas lotuliukas.gif Laukiam zieduku, bet dar nera unsure.gif
Sudygo gal per tris savaites mirksiukas.gif

nu pas mane pasodintos gal 2 geros savaites tai vadinasi dar i panika nera ko sokt scare.gif ,va jai po kokios savaites judesys nepajudes tai tada cray.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 01, 12:18)
nu pas mane pasodintos gal 2 geros savaites tai vadinasi dar i panika nera ko sokt  scare.gif ,va jai po kokios savaites judesys nepajudes tai tada  cray.gif

Tada pakapstyk mirksiukas.gif As nezinau, ar gerai darau, bet pradzioj susodinu visai pavirsiuj zemes, tik menku sluoksniuku zemiu uzpilu, bet kai sudygsta gerokai, tada nustumiu giliau i zemes mirksiukas.gif kazin gerai darau blush2.gif g.gif
Atsakyti
as vakar irgi isigijau ir pasodinau kalija "Cameo" tikiuosi tokia spalva ir bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 04 01, 13:20)
as vakar irgi isigijau ir pasodinau kalija "Cameo" tikiuosi tokia spalva ir bus ax.gif

o kokios ji spalvos?

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 01, 13:19)
Tada pakapstyk mirksiukas.gif As nezinau, ar gerai darau, bet pradzioj susodinu visai pavirsiuj zemes, tik menku sluoksniuku zemiu uzpilu, bet kai sudygsta gerokai, tada nustumiu giliau i zemes mirksiukas.gif  kazin gerai darau blush2.gif  g.gif

o su tuo kapstymu tai patikek ,galeciau vista buti hihihi.gif nes kas antra diena krapstineju ir ziurineju,net lazdele vazoneli ismeigus turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 04 01, 13:22)
o kokios ji  spalvos?

g.gif tokia oranzine su tamsiai oranziniu
su nekantrumu lauksiu daigelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 01 balandžio 2009 - 12:28