Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(naitas @ 2009 03 22, 22:03)
labai graži ta kalija? nuo kada ji atsibudus?
aš manau, kad ji savo "užtaisą" išžydės ir eis miegoti. Pailsėjus vėl galės žydėti. Tau gerai, turėsi šių žiedų tada, kai kitos dar neturi, arba jau neturi  rolleyes.gif

Atrodo, vasario pradzioj parsinesiau i siluma jas, gausokai paliejau, patresiau nu ir isleido ta uztaisa lotuliukas.gif , nu bet hmm.., jei ji vel uzmigs unsure.gif tai ne kas tada, pernai, tai ikisau anksti pavasari i zeme ir beveik visa vasara zydejo, bus, kaip bus kitamet zinosiu kada zadinti miegales. 4u.gif
Ai va dar pamirsau pasakyti, kad jos man labai verkia, krenta lasiukai nuo lapeliu galu, kazin taip visoms yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 22 kovo 2009 - 22:54
Nezinau botaniskai kodel jos asaroja bet va prisimenu mociutes zodzius kad jei gelyte verkia lauk lietaus atodrekio mirksiukas.gif
Ir tikrai taip buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 23, 00:22)
Nezinau botaniskai kodel jos asaroja bet va prisimenu mociutes zodzius kad jei gelyte verkia lauk lietaus atodrekio mirksiukas.gif
Ir tikrai taip buna  thumbup.gif

Girdejus ir as ta dalyka, bet sikart ji ne ta pranasauja, nes verkia kasdien.Jokios kitos geles nesu turejus, kad taip ''verktu'' g.gif , o tam paciam kambary, gal koks 20 auga.
Atsakyti
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 22, 23:11)
sveikutes  4u.gif  turiu klausima. nusipirkau "bulvyte" kalijos sodinimui. pasodinau i vazoneli, pradejusiais kaltis pumpuriukais i virsu. bet dabar ziuriu, kad ir saknys i virsu auga blink.gif gal kazka ne taip darau, gal per mazai i zeme sukisau ("bulvyte" visa po zeme kokie 2-3 cm), gal ne ta puse pasodinau, bet pumpurukais zemyn kazkaip nelogiska man pasirode. padekit prasau  help.gif

tai gal tie pumpuriukai ir buvo šaknų dygimas..

QUOTE(Srove @ 2009 03 23, 01:39)
Girdejus ir as ta dalyka, bet sikart ji ne ta pranasauja, nes verkia kasdien.Jokios kitos geles nesu turejus, kad taip ''verktu'' g.gif , o tam paciam kambary, gal koks 20 auga.

verkia gal kai slėgis krenta.. kai debesuota bus (būna). O dabar kaip tik toks oras ir yra, debesys žemai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 23, 12:44)
tai gal tie pumpuriukai ir buvo šaknų dygimas..

neesu siu geliu auginimo profesionale, bet saknis nuo pumpuru tikrai skiriu beee.gif
ikeliu foto, laukiu expertu nuomones ir patarimu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
aš tai jaučiu neiškęsčiau - atsargiai iškasčiau, ir išsiaaiškinčiau kas ir kaip. Juk dar nedidukė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 23, 20:54)
neesu siu geliu auginimo profesionale, bet saknis nuo pumpuru tikrai skiriu beee.gif
ikeliu foto, laukiu expertu nuomones ir patarimu  mirksiukas.gif
user posted image

Pas mane irgi panasiai buvo, nieko as neiskasinejau, kai jau truputi daigai daugiau paaugo, ant tu saknu daugiau zemiu uzbarsciau ir viskas, augo sau toliau ir dar viena zieda dave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 03 24, 01:33)
Pas mane irgi panasiai buvo, nieko as neiskasinejau, kai jau truputi daigai daugiau paaugo, ant tu saknu daugiau zemiu uzbarsciau ir viskas, augo sau toliau ir dar viena zieda dave  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif As irgi tik zemem dar uzbarstyciau ir palikciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kaliju augintojos 4u.gif
noriu jusu paklausti.pasisodinau savaitgali kaliju gumbus dar tik pirmi metai kai sodinu kalijas.vazonus kolkas laikau namie kad silumoj sudigtu o sakykit po kiek laiko man jau tiketis sudygstant g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2009 03 24, 14:46)
Sveikos kaliju augintojos  4u.gif
noriu jusu paklausti.pasisodinau savaitgali kaliju gumbus dar tik pirmi metai kai sodinu kalijas.vazonus kolkas laikau namie kad silumoj sudigtu  o sakykit po kiek laiko man jau tiketis sudygstant g.gif
4u.gif

Menesio begyje manau turetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 03 24, 17:54)
Menesio begyje manau turetu mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Tai daba jau lauksiu issiziojus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 23, 22:54)

nu gerai jau gerai.. taika rolleyes.gif

QUOTE(niukse @ 2009 03 24, 16:46)
Sveikos kaliju augintojos  4u.gif
noriu jusu paklausti.pasisodinau savaitgali kaliju gumbus dar tik pirmi metai kai sodinu kalijas.vazonus kolkas laikau namie kad silumoj sudigtu  o sakykit po kiek laiko man jau tiketis sudygstant g.gif
4u.gif

sveikos mirksiukas.gif
aš irgi sodinau tik pirmus metus ir pirmąkart. Tai susodinau 22 gumbus jau. Kokia 20 jau buvo pradėję busti, vienas kitas jau po centimetrą kitą pasistiebęs. Ir dar du pasodinau tokius a la miegančius.. tai galvoju, kad gal negerai padariau... nes neįsitikinau, kad jie tikrai nori jau į žemes eiti.. kad tik nepradėtų pūti ten užkapstyti unsure.gif

visgi reikėjo iš pradžių juos padėti šviesiai, truputį apipurkšt dulksna kokia ir laikyt šiltai. Kol pabustų.. tada į žemę sodinti.

ir Regila sakė, kad dar anksti joms, ir kad geriausia jas į lysvę sodinti šalnoms praėjus..
Atsakyti