Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Viotinola @ 2009 01 08, 15:33)
Merginos, prisimenat kaip pasakojau, kad kalija kažką augina...Taigi pasėjau tas sėklas ir visai pamiršau. Tas žemes su visom sėklom sumaišiau ir pasodinau narcizus  doh.gif  Ogi žiūriu, vienas kalijos lapukas išlindo  bigsmile.gif  thumbup.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 08, 15:52)
Eik tu sau bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  O as saviske jauciu istrenkiau su senom zemem doh.gif
Nu cia tai geras thumbup.gif  tongue.gif  Augink ir seksim nauja kaliju dauginimo procesa mirksiukas.gif

Aha, tikrai geras... tik kaip nenumarinus mažytės geltoniukės bigsmile.gif Kažin priežiūra tokia pati kaip ir senųjų kalijų g.gif. Nežinau net kaip giliai ji žemėje yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 08, 20:55)
Aha, tikrai geras... tik kaip nenumarinus mažytės geltoniukės  bigsmile.gif Kažin priežiūra tokia pati kaip ir senųjų kalijų  g.gif. Nežinau net kaip giliai ji žemėje yra  doh.gif

na svarbiausia manau kadsiltai ir dregna butu g.gif
Atsakyti
Na stai ir sulaukiau savo kaliju, islindo ugliukai jau netoli sprindzio, o galvojau, kad gal jau ir pasimiro, nes laikiau jas vazone su visom zemem nuo rudens, o pries kokias tris sav. inesiau siltai ir paliedavau ir stai rezultatas clap.gif
O kaip jusiskes laikosi?
Atsakyti
Maniske prazydo!....dirbtinais ziedais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 23, 14:20)
Maniske prazydo!....dirbtinais ziedais  lotuliukas.gif

O as savasiais kai iskoliojau gerai,tai dabar viena pumpura kelia,o kitai pati su nuvytusiu lapu nupjoviau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 01 23, 16:07)
O as savasiais kai iskoliojau gerai,tai dabar viena pumpura kelia

Kokiais zodziais ?cia man ateiciai manau praverstu hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
sveikutės kaliju mylėtojas biggrin.gif as ir viena auginau smile.gif geltonais dideliais graziais ziedais, pati buvau uzsiauginusi, bet persikraustinejau ir numiro verysad.gif reiks gal vel nusipirkti, galvoju vel geltona, labai patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 21:59)
Kokiais zodziais ?cia man ateiciai manau praverstu hihihi.gif  mastau.gif

Labai padeda pasiburnojimas supazindinant kvietkiu su konteineriu ar kompostine hihihi.gif
Atsakyti
Štai kokia netikėta naujiena - netyčia savo sodelį apžiūrinėdama žiūriu - o kas ten tame tuščiame vazone grumstas kažkoks pakilęs, jau norėjau vaiką apkaltint, kad mano vazonus vėl iškniso. Ogi ten daigelis tą grumstą pakėlęs! Taigi prabudo mano eksperimentininis vazonėlis jau thumbup.gif
Atsakyti
na sveikutės visos kalijų mylėtojos 4u.gif registruojuosi ir aš į tokius gražius naujus namučius biggrin.gif , kai pažiūrėjau temos padžioje nuotraukas ... tai stalčius užsidarė ir seilės nustojo bėgti tik perskaičius iki 5 psl lotuliukas.gif jau tokių grožių wub.gif nors ir krisk į tas kalijų lysves thumbup.gif
tai kiek suprantu jau pradeda po truputį budintis gumbiukai biggrin.gif tai vėl temelė atgis tongue.gif reikės ir man saviškes apžiūrėti, nes dabar ištremtos darbe į rūsį tupi (buvau supykusi truputį - iš pradžių augo gražiai, kelis žiedelius išleido, paskui žiedai pažaliavo, ištyso visa ir psio doh.gif ). Pykau ir koliojau, konteineriu grasinau, sakiau dar leisiu šiemet pasitaisyti, jei ne...baigsis turbūt mano karjera kalijų augime (kad ir kaip jos man patinka verysad.gif )
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As tai savasias visai pamirsau reiks ryt nupympyt i skladuka paziuret gal jau kalase,nors kazin ten juk vesu ir tamsu...O ta oranzine kur lapkrini pirkau pastaciau "negyvenamam "kambary po nuzydejimo,ne nelieju o ji ne nedziusta biggrin.gif ,jau kaip anas trauksiu ,sita reiks kist miegot ar laukt kol pati numes lapus,kaip manot...O jus saviskes jau itariu visos istrauke biggrin.gif
Atsakyti