Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Stai maniskes- pasipuikuojam blush2.gif mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 sausio 2009 - 09:26
na va pas Ice Tea jau pavasaris atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 29, 11:22)
Stai maniskes- pasipuikuojam blush2.gif  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Na jauciu pas tave ir visur vazonais nuklota,,nes as tai dabar turiu prolbemike,kur tas kalijas istruakus det,nes dabar vazonikai dar amariliais nukloti doh.gif ,dra tiems reikia saulutes,kad jegas atgautu,,,,o dar stapelijos seklas nusipirkau pasodinti reikia,,ir raudminas,,,vienu zodziu reikia kazka galvot,jauciu pirksiu as ta lempa i savo geliu kampa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 01 29, 22:11)
Na jauciu pas tave ir visur vazonais nuklota

Nu taip kad vazonas prie vazono, tai dar nera- cia tik fotkei sustumiau vien prie kito tongue.gif Bet panasu, kad tuoj reiks vazona prie vazono statyti, nes bunda kiti amariliai blink.gif
Atsakyti
Kalijytė iš sėklos jau leidžia mažytį antrą lapelį bigsmile.gif

user posted image

Netyčia radau dar vieną pasiklydėle bambuko vazone bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Viotinola o šalia kieno svogūnėliai g.gif ? Nejaugi kalijų g.gif aš tai juos visus pakasu po žeme blink.gif
o kad iš sėklytės užauginai tai šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 01 30, 12:04)
Viotinola  o šalia kieno svogūnėliai g.gif ? Nejaugi kalijų  g.gif  aš tai juos visus pakasu po žeme  blink.gif
o kad iš sėklytės užauginai tai šaunuolė  4u.gif

Ten narcizai... tos iš sėklyčių pamirštos ir žemės buvo išpilstytos į kitus vazonus, net nežinau kokiam jos gylyje doh.gif
Atsakyti
Geras,o tai tu is seklu kajas sodinai blink.gif ,ne negirdejus kad taip galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 01 31, 00:08)
Geras,o tai tu is seklu kajas sodinai blink.gif ,ne negirdejus kad taip galima biggrin.gif

Nugi gyriausi, kad mano "blondinka" kažką augina žiede. Palaukiau kol subrandino ir sukišau į žemę. Pamiršau juos ir tas žemes supylaiu į kitus vazonus. O dabar žiūriu kiša nosis lotuliukas.gif Eksperimentas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Anyta siandien sako: "Ziurek, tavo kalija zydes". Ziuriu tiksliai bigsmile.gif jau as ja norejau ismest, kiek metu nezydejo mad.gif o dabar kai ismeigiau dirbtini zieda, tai grazuole sugalvojo prazyst bigsmile.gif kaip laukiu ziedo, kol issiskleis!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 06, 15:41)
Anyta siandien sako: "Ziurek, tavo kalija zydes". Ziuriu tiksliai  bigsmile.gif jau as ja norejau ismest, kiek metu nezydejo mad.gif o dabar kai ismeigiau dirbtini zieda, tai grazuole sugalvojo prazyst  bigsmile.gif kaip laukiu ziedo, kol issiskleis!

Nusiziurejo rolleyes.gif SVEIKINU 4u.gif Ir laukiam FOTO bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 31, 15:19)
Nugi gyriausi, kad mano "blondinka" kažką augina žiede. Palaukiau kol subrandino ir sukišau į žemę. Pamiršau juos ir tas žemes supylaiu į kitus vazonus. O dabar žiūriu kiša nosis  lotuliukas.gif  Eksperimentas buvo  bigsmile.gif

Na geras bigsmile.gif ,o kokios spalvos ,kada pasejai nepameni?

O kazin man laukt kol jos pacios prades kaltis?Nes maniske dar sandeliuke ilsisi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakalauskiene: 06 vasario 2009 - 19:50