Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif

biggrin.gif g.gif o kaip tu atsidekojai ar atsidekotum uz gimdyma? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakavos pupelė: 21 sausio 2011 - 14:15
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 13:34)
Šiap tai, jaučiuosi vyrui labai dėkinga už mūsų vaiką.

parasiai tarsi butu padares kazka tokio ko daugiau niekas be jo nesugeba g.gif
Atsakyti
Nu nezinau, keistoka tema smile.gif
Du suauge zmones nusprendzia kartu tureti vaiku ir manau niekas niekam neskolingas.
Atsakyti
Na vyrui aisku pasakai Aciu, kad padovanojo maza stebukla. Bet juk didzioji nastos dalis tenka moteriai, nesioti, gimdyti... ir kruva problemu apie kurias zino tik moterys. O vyrui niekas nepasikeicia - pasimylejo ir tiek. Stebi savo zmona is salies, padeda daugiau gal. Tai manau Vyrui - aciu, buckis, o moteriai- buckis, geliu ar dar plius kokia dovanele (nebutinai) - tai visai naturalu.

Tie kurie cia priesinasi ir sako kodel vyrams moteriai reiketu labiau atsidekot uz gimdyma ir nestuma, tai sugalvojau toki pavyzdi:

tarkim, abu nusprendete isigyti grazuole jachta. Mintis - abieju kaip ir santaupos. Bet jeigu vyras del jos vaziuoja i uzsieni, kelias paras miega automobilyje, paskui tvarko kruvas popieriniu reikalu, kad ja parsigabenti... islieja daug nervu ir t.t. Tai kai viskas buna baigta, manau, kad atsidekodama uz varga zmona paruosia baliuka, superka, suruosia viska, padaro kad vyras gryzes jaustusi tikrai pamalonintas, jaustusi dziugiai atlikes sunku darba...
Na kaip, patiktu vyrams toks aciu uz darba? Man rodos taip:)

Juk negaila zmogui dovanot, kai turi.
Atsakyti
Bet vaikelis tikrai yra dovana biggrin.gif man zmona padovanojo surenkama automobili (zaislini biggrin.gif ) kai suzinojo kad laukiames berniuko.. bet cia daugiau juoko forma, nors aisku kaip dideliam vaikui tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamootas @ 2011 01 25, 13:48)
Bet vaikelis tikrai yra dovana  biggrin.gif

o nuo kada uz padovanota dovana, reikia atsimoketi darbu?
Atsakyti
argi vyrams padaryti vaikeli sunkus darbas g.gif thumbup.gif , man atrodo cia juk malonumas
Atsakyti
čia vyrai turi dėkoti ir dovanas dovanoti...Ar jie nešioja, gimdo, rūpinasi???
Atsakyti
QUOTE(galanthus @ 2011 01 25, 11:56)
Bet juk didzioji nastos dalis tenka moteriai, nesioti, gimdyti... ir kruva problemu apie kurias zino tik moterys. O vyrui niekas nepasikeicia - pasimylejo ir tiek.

Ar tikrai? mastau.gif Pirmus 3 nėštumo mėnesius praktiškai pramiegojau. Vyrui atiteko didžioji dalis "buitinių" ir kt. rūpesčių. Sekančius tris nėštumo mėnesius jaučiausi lyg nieko nebūtų nutikę, nu tai grįžom daugiau mažiau į senas vėžes (nors vyras vis tiek sau daugiau "pareigų" pasiliko). Paskutiniai trys mėnesiai... nu man sunkumas gal tik tame buvo, kad pilvas didelis ir jį visur nešioti reikėjo, bet tai ir tiek. Visu kitu rūpinosi vyras. Gimdymas.. g.gifm Nu tai kad ten tik 10 val ir viskas smile.gif Didelis jau čia darbas biggrin.gif O be to aš tos patirties ir nenorėčiau vyrui atiduot, taip kad ir skolingas jis man už tai geriau lai nesijaučia smile.gif Kažkokių ypatingų problemų neturėjau mastau.gif

Kai taip viską susidėliojau... nu gal rimtai reikėjo jam dovanos kokios... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 25 sausio 2011 - 15:52
QUOTE(Saulyte` @ 2011 01 24, 13:44)
Nu nezinau, keistoka tema smile.gif
Du suauge zmones nusprendzia kartu tureti vaiku ir manau niekas niekam neskolingas.

Būtent. Net sunku suvokti, kad žmonėms kyla tokie klausimai, kaip padėka vyrui už vaikelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 18:32)
Būtent. Net sunku suvokti, kad žmonėms kyla tokie klausimai, kaip padėka vyrui už vaikelį  g.gif

cia tik vyram tokie klausimai kyla
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 19:32)
Būtent. Net sunku suvokti, kad žmonėms kyla tokie klausimai, kaip padėka vyrui už vaikelį  g.gif

QUOTE(veiducka @ 2011 01 26, 00:06)
cia tik vyram tokie klausimai kyla

Nemanau, kad temos autore turejo omeny tokia tikra rimta padeka panasiai kaip prezidentas iteikia ordina uz nuopelnus saliai. gi porose daznai zmones vienas kitam daro staigmenas - kodel ir tokia proga nepasisveikinus? nemanau kad mano zmona turejo omeny 'didelis aciu kad tu su manim mylejaisi nesisaugodamas' doh.gif lotuliukas.gif siaip maloni staigmena ir tiek.. as patikekit jai daugiau "atsidekojau"..
Atsakyti