Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17)
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu  biggrin.gif

doh.gif doh.gif
Jo vaika? g.gif o tai vaikas ne jusu, tik jo?
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2012 01 03, 00:14)
doh.gif  doh.gif
Jo vaika? g.gif  o tai vaikas ne jusu, tik jo?

Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 01:30)
Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.

Man dar užkliuvo už akių "..kaskokia tai dovana GERA.."

Bet jau patylėsiu. doh.gif
Atsakyti
Na, cia vienas neblogai uzsimane - keliones i Brazilija kol zmona nescia biggrin.gif Tai gal dar merga i namus savaitgaliais? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Numirk is juoko biggrin.gif Va, maniskis gavo dovanu - visa menesi tvarke, plove, zaide su vyresnele ir t.t. nes as vos gyva gulejau smile.gif Jau atsigavau, tai peremiau darbus is jo. Tai cia jam dar viena dovana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 15:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif

Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 03 sausio 2012 - 14:39
QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)
Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.

Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
.................

Na, o vaikui kokia dovana, verciau kompensacija priklauso, moralinei zalai atlyginti, kad gime is "inkubatoriaus", po "kist-mist darbo"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 sausio 2012 - 16:10
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 17:48)
Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
........

Visokių moterų yra, būna, kad ir nepatiria, paskaitykit kituose forumuose jaunos moterys rašo, kad nepatiria, nors ir labai stengiasi mirksiukas.gif
Ir vyrų visokių yra, kartais apvaisinimas įvyksta "greituko" metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu cia kategoriskai:) vieni i viena puse, kiti i kita:) abu kalti del leliuko atsiradimo, nebe akmens amzius, kad nezinotum is kur vaikai nukrenta..smile.gif

QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 27, 16:50)
Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi.
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau  g.gif

Na, malonu is vyro butu sulaukt kazkokios padekos, nes jam nereikes daugiau stengtis paklusti gamtai ir apvaisinti kitas, idant butu pratesta jo gimine.. biggrin.gif ...

QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17)
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu  biggrin.gif

Dovana jau yra papildoma dekingumo israiska. Vyras, nuo jo pastojusiai moteriai pirmiausia turetu jausti pagarba, nes butent jo vaikeli moteris nesios, kes vemimus, tyrimus, skausmus ir isleis i pasauli. Bus pagarba - bus ir pagalba, rupestis, supratimas, demesys. Aisku, jei vyras nera visiskas fool.gif ir siek tiek suvokia, kaip pasikeicia moteris nestumo metu... ax.gif paskui gerai gaut ir kokia dovanele.. biggrin.gif

QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)

Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau biggrin.gif o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui.. 4u.gif
Atsakyti
Psistengti pagimdyti sunu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 04, 01:03)
Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau biggrin.gif  o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui.. 4u.gif

Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai doh.gif ), visokios baimės, visokie apribojimai- to negalima, ano negalima.. Na ir pats gimdymas, kančios, skausmai, plyšimai, siuvimai, o dar po to kol moteris atsigauna...
Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema.
Atsakyti