Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu

QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17)
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu 

Jo vaika?

QUOTE(AuksoPieva @ 2012 01 03, 00:14)
Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 01:30)
Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.
Man dar užkliuvo už akių "..kaskokia tai dovana GERA.."
Bet jau patylėsiu.

Na, cia vienas neblogai uzsimane - keliones i Brazilija kol zmona nescia
Tai gal dar merga i namus savaitgaliais?
Numirk is juoko
Va, maniskis gavo dovanu - visa menesi tvarke, plove, zaide su vyresnele ir t.t. nes as vos gyva gulejau
Jau atsigavau, tai peremiau darbus is jo. Tai cia jam dar viena dovana

QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 15:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana.
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana.

Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.
QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)
Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.
Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
.................
Na, o vaikui kokia dovana, verciau kompensacija priklauso, moralinei zalai atlyginti, kad gime is "inkubatoriaus", po "kist-mist darbo"?
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 17:48)
Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
........
........
Visokių moterų yra, būna, kad ir nepatiria, paskaitykit kituose forumuose jaunos moterys rašo, kad nepatiria, nors ir labai stengiasi

Ir vyrų visokių yra, kartais apvaisinimas įvyksta "greituko" metu

Nu cia kategoriskai:) vieni i viena puse, kiti i kita:) abu kalti del leliuko atsiradimo, nebe akmens amzius, kad nezinotum is kur vaikai nukrenta..
Na, malonu is vyro butu sulaukt kazkokios padekos, nes jam nereikes daugiau stengtis paklusti gamtai ir apvaisinti kitas, idant butu pratesta jo gimine..
...
Dovana jau yra papildoma dekingumo israiska. Vyras, nuo jo pastojusiai moteriai pirmiausia turetu jausti pagarba, nes butent jo vaikeli moteris nesios, kes vemimus, tyrimus, skausmus ir isleis i pasauli. Bus pagarba - bus ir pagalba, rupestis, supratimas, demesys. Aisku, jei vyras nera visiskas
ir siek tiek suvokia, kaip pasikeicia moteris nestumo metu...
paskui gerai gaut ir kokia dovanele..
Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau
o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui..

QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 27, 16:50)
Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi.
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau

Na, malonu is vyro butu sulaukt kazkokios padekos, nes jam nereikes daugiau stengtis paklusti gamtai ir apvaisinti kitas, idant butu pratesta jo gimine..

QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17)

Dovana jau yra papildoma dekingumo israiska. Vyras, nuo jo pastojusiai moteriai pirmiausia turetu jausti pagarba, nes butent jo vaikeli moteris nesios, kes vemimus, tyrimus, skausmus ir isleis i pasauli. Bus pagarba - bus ir pagalba, rupestis, supratimas, demesys. Aisku, jei vyras nera visiskas

QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)

QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 04, 01:03)
o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui.. 

Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai

Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema.