Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?

[quote=Hmmm...,2011 01 25, 15:52]
Ar tikrai? mastau.gif Pirmus 3 nėštumo mėnesius praktiškai pramiegojau. ....

Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56)

Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek.

Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis.
Atsakyti
Na ko gero galima ir be padėkų apseiti. Bet žinokit,už dukrytę padovanojau vyrui padėkos raštą blush2.gif padariau su kompu, įrėminau ir bučkį pridėjau thumbup.gif su antru taip nebekvailiojau mirksiukas.gif Kad jis man gėlių dykrytės gimimo proga neatnešė... bet kita vertus visą laiką su mumis prabuvo.
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 01 26, 18:21)
Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis.

Na sutinku, buna reciau pasitaikanciu atveju, kai nestukes ir ligoninej visa laika praguli, tada tai jo, sutinku, vyras tempia nasta. As cia ne tokius atvejus turejau omeny:)
Atsakyti
QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56)

Oj oj oj biggrin.gif Nu nei Jūs žinot, kodėl aš tinginiavau, nei Jūs kalbėkit irnesakyk.gif Nereik pavydėt, kad kažkam tarpusavio pagalba šeimoj (priklausomai nuo aplinkybių) yr normalus dalykas cool.gif

Na, o jei kas nori "dirbti ir tiek", tai aš nedraudžiu - dirbkit gi biggrin.gif Tik nereikia po to kankinių šventųjų vaidint ir garbinimo prašyt už tai, kad "aš gi išnešiojau jo vaiką". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 27 sausio 2011 - 09:57
QUOTE(Mamootas @ 2011 01 26, 10:46)
siaip maloni staigmena ir tiek.. as patikekit jai daugiau "atsidekojau"..

Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi.
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau g.gif
Atsakyti
ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu?
-Pinigu.
O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke?
-Pinigu.
Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos?
Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.272 @ 2011 01 27, 22:07)
ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu?
-Pinigu.
O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke?
-Pinigu.
Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos?
Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama...

Išverčiu: vyrai dovanokite žmonoms pinigų už vaiką!
Atsakyti
Pinigu??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Visų pirmą sakyčiau, kad dovana šiuo atveju tai nebūtų atsidėkojimas tiek moteriai tiek vyrui, nes vaikas yra neįkainojamas, tad ir dovanos atitinkamos tikrai nerasit. Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą.
Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoo @ 2011 01 31, 17:35)
Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą.
Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu smile.gif

laikrodis- simbolizuoja, kad anksciau ar veliau mirsi.
Brangus laikrodis- anksciau mirsi.
Ziedas - kad tavo vyrui krize baigesi.
Dar vienas ziedas- tavo vyras krepsininkas..
Atsakyti
As tai savo vyrui taip ir pasakiau - nori antro vaiko - ok, kas man uz tai?????? Kadangi nieko uz tai nedave, tai dabar moka alimentus tongue.gif

Kaip baisu, kai moteriai reikia maldaut, o dar baisiau - apgaudinet savo drauga ar vyra, kad pastot nuo jo...
Atsakyti