Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(Velivija @ 2008 11 15, 16:55)
Nu va,po HUGGOS visos pas EVA!  essen.gif  biggrin.gif
oI,ISIJAUCIAU blush2.gif  ax.gif

Na manau ir ten ir ten reikia apsilankyti,aps abi pasisveciuosime user posted image
Atsakyti
na vistinos krutinele nedomina?su troskintom darzovem ir grikiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 15, 16:44)
O as spageti ruosiu su farsu ir su suriu tongue.gif
Man irgi laabaai patinka raugintikopustai, bet kiek zinau maitinancioms negalima,ar tu Huga nebijai kad mazyliai pilvuka skaudes? unsure.gif

oi ne pilvuko neskauda zukiai nuo mano maisto, jau viska valgau. thumbup.gif
Gaila, jau prisivalgiau, o spageciu irgi megstu, o man arciausiai iki Evos tongue.gif , na pirmadieni mes atvaziuosim kviesk i svecius, na man kuklumo biski truksta blush2.gif
Ausrioke, tai arba nuo prakaito, arba nuopamperio, nes nebutinai ant biniaus turi buti, arba nuo drabuziu, arba nuo skalb milteliu, arba nuo misinuko??? g.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif jungiuosi prie jūsų su šokoladinio kokteilio stikline... wink.gif na ir bjaurus šiandien oras.. į lauką visai neišeisi... pati kol iki univero ir atgal suvažinėjau sušalau... verysad.gif sveikinam kleckiukus su mėniasiadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir ausrioke su aštuoniais mėnesiais... 4u.gif

o tepat mažučiukų veidelius kokiu kremuku kai einat į lauką?... nes mum čia taip įdomiai veidelį nubėrė, tai galvoju gal vaikui biškiuką per šalta buvo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 17:02)
na vistinos krutinele nedomina?su troskintom darzovem ir grikiais mirksiukas.gif

Na tu siltai ten palaikyk ta troskina,paskiui uzsuksime mes user posted image
Atsakyti
Nu ir socios si vakara busim,dar ir vistienos paskanausim essen.gif ,gerai,kad valgyt nedariau biggrin.gif ,hm na vyras man to gal ir neatleis g.gif Tiek to.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 17:02)

o dieve, kad eitu taip savaitele i prieki prisikimsti, skanu, skanu ir grikiai skanu..... o kokios darzoves, jei galima paklaust blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Prasom, prasom visom uzteks ir linksmiau butu o tai oras siandien brr, nors mano maziuke apdangstyta balkone miega, nosyte silta, tai thumbup.gif
Nieko ipatino tame ruosime: Farso 0,5kg keptuveje patroskinu su trupucio aliejaus ir vandenuku, pridedu prieskoniu,kai vanduo isverda idedu svoguna ir viska apkepinu ant silpnos ugnies. makaronus verdu sudytam vandeny, suri susitarkuoju, kai makaronai isverda sudedu farsa,sukaisau,ir ant galo suri dar biski pamaisau ir baigta,labai paprasta, nieko naujo nepapasakojau smile.gif ,labai gerai kai tingisi ilgai gaminti thumbup.gif ,o maniskis makaronus labai megsta biggrin.gif
Atsakyti
hugga,net ir nezinau dabar,nes kaip tik siandien apsivilkom naujus drabuzelius,bet galvoju,kad gali but nuo kremo kazkio,kuri tepa musu kineze,kai masazuoja g.gif o gal tikrai nuo prakaito? g.gif nes misinukas ir pampai,tai simtas metu tie patys.
aciu uz sveikinimus.
o as siandien isvis valgyt nedarau,nes ner ka lotuliukas.gif vyras,kaip visad nebuvo pardej lotuliukas.gif atvaziuos sese,atves is tevu kaimietisko maisto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 15, 17:09)
Prasom, prasom visom uzteks ir linksmiau butu o tai oras siandien brr, nors mano maziuke apdangstyta balkone miega, nosyte silta, tai thumbup.gif
Nieko ipatino tame ruosime: Farso 0,5kg keptuveje patroskinu su trupucio aliejaus ir vandenuku, pridedu prieskoniu,kai vanduo isverda idedu svoguna ir viska apkepinu ant silpnos ugnies. makaronus verdu sudytam vandeny, suri susitarkuoju, kai makaronai isverda sudedu farsa,sukaisau,ir ant galo suri dar biski pamaisau ir baigta,labai paprasta, nieko naujo nepapasakojau smile.gif ,labai gerai kai tingisi ilgai gaminti thumbup.gif ,o maniskis makaronus labai megsta biggrin.gif

Nu va,reiks kada pasidaryt rolleyes.gif O surio daug?
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 11 15, 17:09)

Na ka pabandysiu kada nors padaryti,greiciauiu laiku pirmadieni thumbup.gif
Atsakyti
Ausrioke ismaudyk maziu ir pamatysi, pasikeis ar ne.
mamicka, galesim pavakaroti, nebent vyras labai meilus butu.... smileysex.gif , bet ne man dar nesibaige mmmmmmmmmmmmmm, tai tikrai vakarosiu jei kas bus, o jauciuosi zvali kaip miegojus 100valandu.
Atsakyti