Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

QUOTE(EvaV @ 2008 11 15, 17:35)
Dar norejau pridurti, nepasakaiu pagrindinio dalyko, geriausia pirkti italiskus makaronus, tada viskas ciki, o kiti gali ir sugadinti patiekala biggrin.gif
Papildyta:
Surio kaip kas megsta, as dejau 0,250gr, uzteko smile.gif

Tie italiski is brangesniu,ane?
Atsakyti
oi sit dalykas kaip kam! as po sunaus gymimo isvis nenorejau,vyras tiesiog turejo maldaut. per 3 metus pasim gal 7 kart,iki skyrybu buvo daeje verysad.gif o vat po dukt tai laukiau tu 2 men lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesig isprevartavau ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o sunus anksc labai miego darz 6 me tai tik sveite biggrin.gif o po 3 metuku dabar nelabai,as tai be darzoviu negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Mes tai pirma karta po triju men, nes reikejo laiko susivokti aplinkoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Velivija @ 2008 11 15, 17:37)
Tie italiski is brangesniu,ane?

Nepamenu dabar kiek kainavo, kazkiek jo brangesni nes kokybe, ner ka lyginti su pigiais, nesukimba i kruva ir ju taip lengvai nepervirsi, nebent labai ilgai virtum biggrin.gif
Papildyta:
man darzoves irgi super, galeciau buti vegetare, 6 metus isdirbau mesos perdirbimo imoneje,man ta mesa ne pati megstamiausia biggrin.gif
Atsakyti
jo plaukai ir man slinko!visa spali,valgyt negalejau padaryt.per diena kelis kart rubus keiciau, lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dabar atauga.virsui toks jozikas matosi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=EvaV,2008 11 15, 17:44]
Mes tai pirma karta po triju men, nes reikejo laiko susivokti aplinkoj biggrin.gif
Papildyta:

Nepamenu dabar kiek kainavo, kazkiek jo brangesni nes kokybe, ner ka lyginti su pigiais, nesukimba i kruva ir ju taip lengvai nepervirsi, nebent labai ilgai virtum biggrin.gif
Papildyta:
man darzoves irgi super, galeciau buti vegetare, 6 metus isdirbau mesos perdirbimo imoneje,man ta mesa ne pati megstamiausia biggrin.gif
as irgi su mesa nelabai draugauju, bet megstu slapia desra, o megstamiausia tai sriubos.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 15, 17:32)
svelnumo pareikalauk is vyro.
Opas gine buvai, susitvarke ten viskas?

jis svelnumo isikunijimas biggrin.gif nea,nebuvau.nera kaip,nes nera kam vaika palikt.
Atsakyti
oi paulitai neatsakem, ji apie kremuka klause, as tai nenauduoju jokio, o ir lauke senai buvom, juk sirgom.
Atsakyti
as kol kas dar netepu.
Atsakyti
Kam liepziedziu arbatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip as irgi pastebejau,kad nauju plauku dygsta,pasistoje virsugalvy biggrin.gif Aplamai,nepatinka man mano plaukai,linke garbanotis,o as noriu tiesiu,tai pries kelis metus nusipirkau tiesintuva ir variau po kiekvieno plovimo...Tai ojojoi kas is plauku buvo like doh.gif Teko nukirpt nemazai,dabar jau atsiauginau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 11 15, 16:52)
oi paulitai neatsakem, ji apie kremuka klause, as tai nenauduoju jokio, o ir lauke senai buvom, juk sirgom.

o gali būt, kad nuo šalčio veidukas pašerpetojo ir plėmais paraudonavo?... nes ir aprengtas visad šiltai ir apklostytas tai jau net nežinau ką galvot...

čia apie plaukų slinkimą kalbėjot, tai man ačū dievui baigės šitas džiaugsmas... dabar laukiu kada atsigaus... smile.gif tik va žiauriai garbanotis pradėjo... blush2.gif
Atsakyti
mes irgi kolkas jokio netepam ir nezinau koki reiks tepti,na tikiuos dar iki gruodzio 1,neatsalsstipriai,eisim pas gyd paklausiu g.gif
Atsakyti