Įkraunama...
Įkraunama...

4 menuo

kad jus zinotumet kaip man plaukai slenka... doh.gif sako nestumo metu sustoja,o po gimdymo isslenka,kurie tada neisslinko.nu bet ziauriai,visur pilna doh.gif
hugga,aha,reiks maudyt,kai grys mano diedas lotuliukas.gif
Papildyta:
beje,turiu cia toki ne kuklu klausima... blush2.gif kada po gimdymo pirma kart mylejotes?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 17:21)
kad jus zinotumet kaip man plaukai slenka... doh.gif sako nestumo metu sustoja,o po gimdymo isslenka,kurie tada neisslinko.nu bet ziauriai,visur pilna doh.gif

mano tai neslenka ir neslinko, bet kaip galva nezti, net utelines sukas nusipirkau, bet gyvuneliu ner.
Atsakyti
mano nestumo metu buvo labai atsigave plaukai,o dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 17:24)
Papildyta:
beje,turiu cia toki ne kuklu klausima... blush2.gif kada po gimdymo pirma kart mylejotes?
user posted image

Na jau mano kaip slenka tai ne tas zodis,kuokstais
Atsakyti
darzoves.saldytos.mano maze jau zizi miegucio nori
Atsakyti
Papildyta:
user posted image
,
kai zaizdos sugijo, po mazdaug 2 menesiu, bet ir tai skaudejo, bet tik pirma karta.
Atsakyti
Man tai antroj nestumo pusej nustojo slinkt ir va iki dabar dar dziaugiuos flirt.gif flirt.gif
Tfu tfu tfu,kad nepradetu vel!
Atsakyti
o man ir dabar nelabai malonu ten...
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 11 15, 17:26)
darzoves.saldytos.mano maze jau zizi miegucio nori

kad tas sunekas jau viska susveite, tik kauliukas liko lotuliukas.gif
O tavo sunytis megsta darzoves?
Atsakyti
Papildyta:
user posted image

Na man isvaziuojant is ligonines po gimdymo pasake,kad myletis galima ne anksciau kaip po 6sav.,tai po 6sav.ir pasimylejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 11 15, 17:28)
o man ir dabar nelabai malonu ten...

svelnumo pareikalauk is vyro.
Opas gine buvai, susitvarke ten viskas?
Atsakyti
Dar norejau pridurti, nepasakaiu pagrindinio dalyko, geriausia pirkti italiskus makaronus, tada viskas ciki, o kiti gali ir sugadinti patiekala biggrin.gif
Papildyta:
Surio kaip kas megsta, as dejau 0,250gr, uzteko smile.gif
Atsakyti