Labas rytas
pratęsiu kalbą apie maisto šildymą mikrobangėje, man ta idėja kad atneštą maistą darbe persidėt į paprastą lėkštę tai visai negundanti atrodo

visų pirma indų daugiau plaut, ir išvis kam perdeliot, juk šildom maistą ir optimum ir sambiukuose, tik be dangtelių. O jei norim pasišildyt, kad maistas pašiltų kaip reikiant ir neprišaudytų mikrobangės tada jau reikia arba Mikropliuse arba Extra pliuse. Mes į darbą nešamės extrapliusą, sriubos nesu bandžius, bet padažai nėra išbėgę. Dalykiukas

.
Parašysiu daugiau info apie jį:
Transportuoti indus reikia visada horizontaliai, kad per vožtuvą netekėtų skystis.
Rekomenduotinas vidutinis kaitinimas apie 600W. Prieš serviravimą maistą palikti porai minučių inde.
Negalima naudoti orkaitėje ar grilyje, galima plauti indaplovėje.
Medžiaga atspari temperaturai -25 iki +160.
Patentuotas silikoninis vožtuvas, kurio dėka šildant išeina garai. Dar vien vožtuvo funkcija - kad po šildymo į indą patektų oro ir nesusidarytų vakuumas.
Sandarus dangtelis maistui laikyti, todėl maistas neprisigeria šaldytuve esančių produktų kvapų.
Indo dugnas yra spurgos formos su pakilimu indo centre. Tai užtikrina tolygų šildymą, bus išvengta, kad maista viduryje liks šaltas, o karštas tik prie kraštų.
Tai tiek info