Dėl TW buteliuko - kaip buteliukas jis yra labai geras ir patogus, bet tas faktas, kad graduotė nusitrina ir jį reikia kas porą mėnesių keisti, viską sugadina
.

QUOTE(gabe60 @ 2008 11 20, 20:04)
Spigly, kaip gerai, kad pasirodei tėmelėje, jau maniau nebepamatysiu tavo gražuolio katinėlio
ir pasiilgau tavo postų 
Kol aš čia postus rašinėjau, mano kačius šiandien gautą lazanijos UltraPliusą prisimatavo, žiūriu ir netikiu savo akim
, guli susirietęs
Reiks savaitgalį išbandyt kokį stebuklą čia įsigyjau

Kol aš čia postus rašinėjau, mano kačius šiandien gautą lazanijos UltraPliusą prisimatavo, žiūriu ir netikiu savo akim

Reiks savaitgalį išbandyt kokį stebuklą čia įsigyjau

tikrai spigliuko trūko, iškart pasijuto

negaliu patiket, kad jau gabe60 gavo ultrapliusų

QUOTE(davija @ 2008 11 20, 20:25)
aš šią savaitę labai norėčiau gaut, bet kažin? Gal santakoj greičiau veiksmas vyksta 

Ačiū, ačiū už malonius žodelius

Aš ultrapliusų taip pat negavau

O gal kas iš jūsų bandėt ?
gabe60, pas mane trys katinai, tiksliau katytės. Kai parsivežu namo užsakymus, tai jos būtinai turi po dėžes palandžiot. Taip ir žiūrėk , kad neapgriaužtų kokio ekologiško indelio

Ot tikrai ar kas bandėt tokį eksperimentą padaryt , gal kam ir netyčiukas gavos, kaip sudegint tw indelį ? Sako visai kvapo nesijaučia ir dūmų nėra.

QUOTE(davija @ 2008 11 20, 21:25)
aš šią savaitę labai norėčiau gaut, bet kažin? Gal santakoj greičiau veiksmas vyksta 

Ar taip pat gavau

As taip pat jau turiu lazanijos inda, snd greit meginau, kepiau vistos ketvircius, na ir tikrai ji minkstesne, sultingesne, kolkas patenkinta, vis dabar dazniau ka ir orkaitej gaminsiu kol atsidziaugsiu 
Papildyta:
gal anoj temoj pries tai vena mamyte juk rase kad orkaitej iskepe dangtuka kazkokio indelio, nemate kad buvo dar likes.. galetu gal ji papasakot kaip ten su tais kvapais, bet jei ji iskepe tai matyt nesmirdejo labai ziauriai, kad iskarto nemate

Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 22:04)
Ot tikrai ar kas bandėt tokį eksperimentą padaryt , gal kam ir netyčiukas gavos, kaip sudegint tw indelį ? Sako visai kvapo nesijaučia ir dūmų nėra.
Šiaip tai lyg brangoka gerą induką tyčia degint, bet va jei kokį daikčiuką iš smulkmenėlių sąrašiuko, tai butų visai papigiai paeksperimentuot 

gal anoj temoj pries tai vena mamyte juk rase kad orkaitej iskepe dangtuka kazkokio indelio, nemate kad buvo dar likes.. galetu gal ji papasakot kaip ten su tais kvapais, bet jei ji iskepe tai matyt nesmirdejo labai ziauriai, kad iskarto nemate

Nesijaučia kvapo visai, ir smulkmenėles deginom ir netyčia mano tešlos dubuo prie keptuvės karštos prisilietė
šito tai labai gaila

QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 22:04)
Šiaip tai lyg brangoka gerą induką tyčia degint, bet va jei kokį daikčiuką iš smulkmenėlių sąrašiuko, tai butų visai papigiai paeksperimentuot 

o naujas katinukas atvarte

o aš irgi gavau savo lazanijos, bet nebandžiau dar

aš aš rašiau, kad pamiršau dangtuką, kvapo jokio nėr

tik va gaila to dangtuko

nu bet bent jau eksperimentas tai man pavyko, o jūs geriau nebandykit

QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 23:04)
Davija, o tu iš kur ? Užsuk, užvešk kokio pyragėlio gabaliuką, o tai visai nusilakstysiu

spigliuk aš iš Šiaulių

Mergaitės keksiukai

Tik ką galiu pasakyt jei mažus kepu, tai tada reikia įsigyt antrą

Esu sudeginus Ultrapliuso dangtį,kvapo tikrai jokio,nusivalė viskas labai lengvai,gaila aišku kad sudeginau,bet čia jau pati kalta,kad blogai į orkaitę įdėjau.
QUOTE(davija @ 2008 11 21, 09:23)
Mergaitės keksiukai
, Gabe60 gal ir pagal šį receptuką kepei?
keksiukų formą, kad sutaupyt laiką ir elektrą 

Nekepiau, bet jau suintrigavo

Davija, dar ne vėlu, teks antrą silikoną pirktis ir ne tau vienai

Štai mane sudomino ta akcija-atrakcija 48 sav. silikoninis padėkliukas + dekoravimo rutulys tik 110Lt vietoj 164Lt Manyčiau visai nebloga pasiūla

QUOTE(Dileta @ 2008 11 21, 10:52)
Esu sudeginus Ultrapliuso dangtį,kvapo tikrai jokio,nusivalė viskas labai lengvai,gaila aišku kad sudeginau,bet čia jau pati kalta,kad blogai į orkaitę įdėjau.
O kaip blogai įdėjai?

O kokios prekės vėluoja Vilniaus TW?
Papildyta:
Ar čia turit omeny ultrapliusus ?
Papildyta:
Ar čia turit omeny ultrapliusus ?