Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Dėl TW buteliuko - kaip buteliukas jis yra labai geras ir patogus, bet tas faktas, kad graduotė nusitrina ir jį reikia kas porą mėnesių keisti, viską sugadina doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 20, 20:04)
Spigly, kaip gerai, kad pasirodei tėmelėje, jau maniau nebepamatysiu tavo gražuolio katinėlio  wub.gif  ir pasiilgau tavo postų  4u.gif
Kol aš čia postus rašinėjau, mano kačius šiandien gautą lazanijos UltraPliusą prisimatavo, žiūriu ir netikiu savo akim  bigsmile.gif , guli susirietęs  lotuliukas.gif
Reiks savaitgalį išbandyt kokį stebuklą čia įsigyjau  ax.gif

tikrai spigliuko trūko, iškart pasijuto 4u.gif
negaliu patiket, kad jau gabe60 gavo ultrapliusų bigsmile.gif aš šią savaitę labai norėčiau gaut, bet kažin? Gal santakoj greičiau veiksmas vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 20, 20:25)
negaliu patiket, kad jau gabe60 gavo ultrapliusų bigsmile.gif aš šią savaitę labai norėčiau gaut, bet kažin? Gal santakoj greičiau veiksmas vyksta g.gif

Ačiū, ačiū už malonius žodelius 4u.gif Jau beveik savaitę nieko negaminau, vaikus tik pusfabrikačiais parduotuviniais maitinu :blink:Mačiau kažkas naujo pyragėlio receptą parašė, reiks kada išbandyt.Tris dienas vėl nebusiu inete, dalyvausiu Litexpo parodoj.Davija, o tu iš kur ? Užsuk, užvešk kokio pyragėlio gabaliuką, o tai visai nusilakstysiu lotuliukas.gif
Aš ultrapliusų taip pat negavau verysad.gif Girdėjau tokį pletką , kad ultrapliuse brinkina kruopas visokias ( žirnius, perlines ir t.t) Sakė, pašauna į orkaitę lyg 30 min ir viskas. g.gif Vienu žodžiu nemačiau, nedariau, bet girdėjau. lotuliukas.gif
O gal kas iš jūsų bandėt ?

gabe60, pas mane trys katinai, tiksliau katytės. Kai parsivežu namo užsakymus, tai jos būtinai turi po dėžes palandžiot. Taip ir žiūrėk , kad neapgriaužtų kokio ekologiško indelio biggrin.gif Bet žinokit tikrai pasakojo klientė, kd jos šuo sugriaužė kočėlą, o seno net nepalietė. Bet panašią istoriją ir susirinkime sakė, tai nežinau kur čia pletkas kur tiesa. Vienu žodžiu , jei mano kilmingosios katytės nepabrokins kokio indelio, tai matyt tikrai iš geros medžiagos jie pagaminti.
Ot tikrai ar kas bandėt tokį eksperimentą padaryt , gal kam ir netyčiukas gavos, kaip sudegint tw indelį ? Sako visai kvapo nesijaučia ir dūmų nėra. g.gif Šiaip tai lyg brangoka gerą induką tyčia degint, bet va jei kokį daikčiuką iš smulkmenėlių sąrašiuko, tai butų visai papigiai paeksperimentuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 lapkričio 2008 - 22:41
QUOTE(davija @ 2008 11 20, 21:25)

Ar taip pat gavau tongue.gif
Atsakyti
As taip pat jau turiu lazanijos inda, snd greit meginau, kepiau vistos ketvircius, na ir tikrai ji minkstesne, sultingesne, kolkas patenkinta, vis dabar dazniau ka ir orkaitej gaminsiu kol atsidziaugsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 22:04)
Ot tikrai ar kas bandėt tokį eksperimentą  padaryt , gal kam ir netyčiukas gavos, kaip sudegint tw indelį ? Sako visai kvapo nesijaučia ir dūmų nėra. g.gif  Šiaip tai lyg brangoka gerą induką tyčia degint, bet va jei kokį daikčiuką iš smulkmenėlių sąrašiuko, tai butų  visai papigiai paeksperimentuot bigsmile.gif

gal anoj temoj pries tai vena mamyte juk rase kad orkaitej iskepe dangtuka kazkokio indelio, nemate kad buvo dar likes.. galetu gal ji papasakot kaip ten su tais kvapais, bet jei ji iskepe tai matyt nesmirdejo labai ziauriai, kad iskarto nemate g.gif
Atsakyti
Nesijaučia kvapo visai, ir smulkmenėles deginom ir netyčia mano tešlos dubuo prie keptuvės karštos prisilietė doh.gif šito tai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Likka: 20 lapkričio 2008 - 23:08
QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 22:04)
Ot tikrai ar kas bandėt tokį eksperimentą  padaryt , gal kam ir netyčiukas gavos, kaip sudegint tw indelį ? Sako visai kvapo nesijaučia ir dūmų nėra. g.gif  Šiaip tai lyg brangoka gerą induką tyčia degint, bet va jei kokį daikčiuką iš smulkmenėlių sąrašiuko, tai butų  visai papigiai paeksperimentuot bigsmile.gif

o naujas katinukas atvarte thumbup.gif wub.gif o čia ne kornišai pas jus? rolleyes.gif mes vieną juodčkį turim, tai geresnio draugo ir vaikui nerasi thumbup.gif lotuliukas.gif
o aš irgi gavau savo lazanijos, bet nebandžiau dar blush2.gif

aš aš rašiau, kad pamiršau dangtuką, kvapo jokio nėr schmoll.gif jei ne raudona spalva, net nebūčiau pamačius blush2.gif ir sudegė pilnai... ne visas man nusivalė orkaitėje, o buvau skaičiusi, kad sudega.. tai galvoju, jei kvapo nėra, tai tiek tos galvojau, tegu ir sudega lotuliukas.gif
tik va gaila to dangtuko verysad.gif dabar vieno šaldiklio induko negaliu į kamerą dėti, be dangtuko ne tas pats schmoll.gif
nu bet bent jau eksperimentas tai man pavyko, o jūs geriau nebandykit mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 21 lapkričio 2008 - 07:52
QUOTE(spiglys @ 2008 11 20, 23:04)
Davija, o tu iš kur ? Užsuk, užvešk kokio pyragėlio gabaliuką, o tai visai nusilakstysiu lotuliukas.gif

spigliuk aš iš Šiaulių mirksiukas.gif net prie didžiausių norų pyrago užvešt neišeitų doh.gif Bet keksiukų http://www.supermama...?...8532&st=288 pagal šitą receptuką sakau gal kokiu Bizpaku atsiųst g.gif
Mergaitės keksiukai thumbup.gif , Gabe60 gal ir pagal šį receptuką kepei?
Tik ką galiu pasakyt jei mažus kepu, tai tada reikia įsigyt antrą doh.gif keksiukų formą, kad sutaupyt laiką ir elektrą lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu sudeginus Ultrapliuso dangtį,kvapo tikrai jokio,nusivalė viskas labai lengvai,gaila aišku kad sudeginau,bet čia jau pati kalta,kad blogai į orkaitę įdėjau.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 21, 09:23)
Mergaitės keksiukai  thumbup.gif , Gabe60 gal ir pagal šį receptuką kepei?
Tik ką galiu pasakyt jei mažus kepu, tai tada reikia įsigyt antrą doh.gif keksiukų formą, kad sutaupyt laiką ir elektrą lotuliukas.gif

Nekepiau, bet jau suintrigavo g.gif , mėgstu paprastučius receptukus ax.gif
Davija, dar ne vėlu, teks antrą silikoną pirktis ir ne tau vienai lotuliukas.gif
Štai mane sudomino ta akcija-atrakcija 48 sav. silikoninis padėkliukas + dekoravimo rutulys tik 110Lt vietoj 164Lt Manyčiau visai nebloga pasiūla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 11 21, 10:52)
Esu sudeginus Ultrapliuso dangtį,kvapo tikrai jokio,nusivalė viskas labai lengvai,gaila aišku kad sudeginau,bet čia jau pati kalta,kad blogai į orkaitę įdėjau.

O kaip blogai įdėjai? g.gif
Atsakyti
O kokios prekės vėluoja Vilniaus TW?
Papildyta:
Ar čia turit omeny ultrapliusus ?
Atsakyti