Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(davija @ 2008 11 22, 11:01)
Ruzilona mes negaunam visų akcijinių prekių doh.gif tik po kokių 2-3 savaičių doh.gif sakė Saulė tiek kovoja kad jiems pirmiems išsiųstu, bet nė velnio....

Dėkui smile.gif

QUOTE(vaida39 @ 2008 11 22, 11:34)
Patarkit,ka daryt su silikonine forma 19 perliuku?Gal kokius mini keksiukus butu galima kept?

As darydavau salsainiukus kaip yra klipe - pirmas kartas pavyko o kiti - ne velnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 22, 13:21)
Aš irigi galvoju gal dovanų mainams grųstuvių paimti, bet kažin ar diedams tiktų, nes pas mane vyriškas kolektyvas, na nieko pigiau nesugalvoju, o norisi iš TW  unsure.gif

O vyrams maistui iš namų į darbą atsinešti kokios dėžutės netiktų? Nes grustuvas vyrams tai manau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 11 22, 14:25)
O vyrams maistui iš namų į darbą atsinešti kokios dėžutės netiktų? Nes grustuvas vyrams tai manau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Puikus Vitros pasiūlymas, dabar tos mėlynos Signature dėžutės visai tiktų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 11 22, 13:31)
drinks_cheers.gif  Puikus Vitros pasiūlymas, dabar tos mėlynos Signature dėžutės visai tiktų
user posted image

"Mini Signature indeliai (2) tik 30Lt (vietoj 46Lt) Indeliai tinkantys sumuštiniams, saldumynams, džiovintiems vaisiams, medui laikyti."
Bet nerašo kokio dydžio, gal labai mažytės unsure.gif , neišjuoks manęs, kad tik varžtams tinka g.gif . Gal kuri žinot ar nors matėt gyvai?
Šiaip tai gerai čia sugalvojot, gražios ir pigiau man gautųsi, nes man 3 dovanų reikia..
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 22, 12:21)
Aš irigi galvoju gal dovanų mainams grųstuvių paimti, bet kažin ar diedams tiktų, nes pas mane vyriškas kolektyvas, na nieko pigiau nesugalvoju, o norisi iš TW  unsure.gif

O tu iš kokios distrubucijos? Nes jei iš Vilnelės, tai išpardavime yra austriukai, česnakinės. Arba geriausia Asese pasiūlyti Signature indeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 22, 15:23)
"Mini Signature indeliai (2) tik 30Lt (vietoj 46Lt) Indeliai tinkantys sumuštiniams, saldumynams, džiovintiems vaisiams, medui laikyti."
Bet nerašo kokio dydžio, gal labai mažytės  unsure.gif , neišjuoks manęs, kad tik varžtams tinka  g.gif . Gal kuri žinot ar nors matėt gyvai?
Šiaip tai gerai čia sugalvojot, gražios ir pigiau man gautųsi, nes man 3 dovanų reikia..

450 ml plotis 12 cm, ilgis 12 cm, aukštis 6,5 cm 4u.gif
Mes darbe trise kavą geriam ir kai kokį pyragėlį išsikepam, nešamės prie kavos smile.gif ir juokiamės: kieno dabar Signature smile.gif
Man ji labai patogi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 22 lapkričio 2008 - 14:28
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 22, 14:23)
Bet nerašo kokio dydžio, gal labai mažytės  unsure.gif , neišjuoks manęs, kad tik varžtams tinka  g.gif . Gal kuri žinot ar nors matėt gyvai?

Dėžutės dydis 450 ml. Labai tinkamas dydis. Vyrai, tai garantuotai varžtus susidės lotuliukas.gif
Atsakyti
Na panelės, visoms aciuks.gif , bendrom jėgom problema kaip ir išpręsta assa.gif
Mano reikalas padovanoti (mes keičiames dovanomis), o paskui jie tegu daro ką nori lotuliukas.gif Imsiu Signature thumbup.gif , ir gražios ir tikrai dydis pakankamas.
Oi, tik neklauskit iš kokių ten distribucijų, nžn nei ką čia reiškia, nieko aš nesigilinu, o vadovę retai matau blush2.gif , esu naujokė ir tiek. Anksčiau sau daug pirkdavau, dar vienai kitai kolegei paimdavau, o dabar ir mane "suvystė" doh.gif , bet visumoje viskas labai thumbup.gif gavosi, kaip anksčiau esu minėjusi "viename darbe dirbu ir tris firmas atstovauju" lotuliukas.gif , tiesa, jau gavau dar vieną pasiūlymą, bet jau tiek to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 22, 14:38)
Mano reikalas padovanoti (mes keičiames dovanomis), o paskui jie tegu daro ką nori  lotuliukas.gif  Imsiu Signature  thumbup.gif , ir gražios ir tikrai dydis pakankamas.

Prie dovanos naudojimo instrukciją atspausdink ir pridėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 11 22, 14:49)
Prie dovanos naudojimo instrukciją atspausdink ir pridėk  biggrin.gif

irgi gera mintis biggrin.gif
Atsakyti
O kas ismeginia esat ta rutuli dekoravimo, tai ir nekokie atsiliepimai? nes kuo jis blogesnis, tuo kad plauti maiseli patogiau, ar kuo daugiau? smile.gif
Atsakyti
Na sitas uz senaji burbula gal kazkiek ir patogesnis g.gif Maiselis patogesnis tuom, kad galima iki paskutinio laso isspausti, o sitam, kaip ir burbule tikrai teslos liks doh.gif Kadangi turiu ir burbula ir maiseli, tai sito tikrai jau nenaudosiu, reiks prakalti lotuliukas.gif
Atsakyti